- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Veszélyes nézelődni, én már csak úgy teszem, mint a boltban: listával
ma hajnali állás szerint még van 100valahány példány a philinél TTR-ből, és több, mint 250 darabot rendeltek a csoportban.
Ha már kívánságlista...kinek mi van rajta?
Nekem eddig jól alakul az év, a Wingspan Asiat vártam, előrendelhető magyarul a deltánál, illetve a Spelndor duelt, ami nyelvfüggetlen, de bejelentette a Gémklub, hogy hozza magyarul, szóval megvárom azt.
Everdell kiegekkel szemezek, de azok is jönnek apránként a gémklubnál (Newleaf, Fagybérc tavasszal, egyelőre elég is, Fagybércet lehet nem is veszem meg).
Ezen kívül még ezekben bízok, hogy hozza valaki magyarul:Fantastic factories + kieg
Parks + kieg
Air, land & sea Critters at war
Pagan
MindbugEzen kívül polcról levehető még a TTR Svájc, az a meglássuk kategória.
Más nem mozgat meg, max egy meglepetés Klank! bejelentésnek örülnék, vagy egy Dicsőség Rómának újrakiadásnak (ha van valakinek szép állapotú magyar kiadás, szívesen megvenném).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest