- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Mivel a bankba nem látom értelmét fektetni, ezért inkább több társast veszek.
Segítsééég: tegnap végig gondoltam, hogy nagyjából mi a kedvenc mechanikánk asszonnyal, és leszűkítettem az engine building és pakli építésre. (MT, Korokon át pl.), egy-két munkáslehelyezőst is szeretünk, de Ő pl. kifejezetten utálja a sok megkötést, és feszültséget, pl. Agricola, meg némileg a Tzolkinba is van.Szóóóóval eddig nem értettem, hogy lehet pakliépítéssel és kizárólag kártyákkal "társasozni", nálam ez inkább kártyajáték sem mint BOARDgame, de rá kellett jönnöm, hogy a MT közbe is túlképp ezt csináljuk kiegészítve egy központi táblával..
Kérdés: mit ajánlotok, ami a legjobb vagy a legjobbak között van a kategóriában? Szemezgetek a Dominion-nal, de ahogy látom magyarul lehetetlen beszerezni, és angolul sem sokkal könnyebb.
Klank! van magyarul, de nem tudom ez mennyire valós deckbuilding a fentihez hasonlítva?
Mit tudnátok ajánlani még? Race for The Galaxy a sok ikon miatt nem igazán tetszik, így azt passzolnám mielőtt valaki azt írjaJa és még egy kérdés, engine buildingbe is szívesen fogadok egy két tippet.
Lorenzo Il Magnifico munkáslehelyezés, vagy inkább engine building?Köszi előre is!
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest