Új hozzászólás Aktív témák

• válasz KicsiUbul #7953 üzenetére

Egyik sem jó még akkor sem ha lenne rá pénz! A wifi azért nem jó mert ragaszkodom a d-link di-524-emhez és a másik gép e nélkül nem kaphat netet, a 230v-os megoldáson meg a fázisok szólnak közben, a fenti szint az elsőre van kötve, az alattam lévő pedig nem. Ezt kimondottan tudom. :B Most el van osztva minden, ha az elmenőtáblába azonos fázisra teszem az alsó és felső szintet akkor erősen túlterhelt lesz az mert rajta lesz a felső és az középső teljes szint konetktorai. :C Na ez a szép! Ergo nálunk csak akkor lesz IP tv ha a házba átrángatom a 2eres telókábelt UTP-re, ez leglább 3 doboz bontásával jár és 2 baromi nagy szekrény eltolásával, továbbá utána láthatóak lesznek az eddig elburkolt dobozok. Éppen az egyik felé nézek és kizárt h felvágom ez miatt. :R :R
    Azért kivi lennék tényleg bezavar e a d-linkem a 40 rongyos wifinek, a fázisos dolog reálisnak tűnik h igaz. :U Még jó h nem építettem ki a túlfeszes dugókat mert az is baj lenne! :C Ehhez tényleg csak gratulálni tudok a teknológiának!

[ Szerkesztve ]

2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.

Új hozzászólás Aktív témák