- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
válasz
kakuk.tamas #145995 üzenetére
Mégis mi a folyamat?
köszi! -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Telekom Tv android box-on be lehet állítani h a box ne kapcsoljon ki, ha a tv-t kikapcsolom? -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #145995 üzenetére
Biztos szét kell, én nem tudom gyárilag hogy van...
-
AdasiX
újonc
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az iphone 13 pro max telefonomon miért nem lehet a Wifit 5Ghz-n használni? Csak 2.4Ghz-n tudom használni. Valamit át kell állítani a Modemen? Előre is köszönöm a választ! Telekomos Modemem van.
-
Tcsabi7811
csendes tag
Ma megkapta a boxom a frissítést, amit nagyon nem akartam.A háromból az egyiket frissítettem még amikor megjelent az új felület,de nem tetszett,többet vett el (-menübe lépéskor elnémul a tv adás hangja,
-info sáv már nem sáv hanem egész képernyőt lefed
-info alatt nincs lehetőség a soron következő műsorokat megtekinteni
- "<-" gomb nem visz vissza a menüböl az élő tv műsorhoz)
, mint amit adott
(-csatornasorrend beállítási lehetőség).
Bekapcsolás után autmatikusan telepítette az újat.Az a gyanúm,hogy a harmadik box is le lesz "butítva",és cseppet sem örülök ennek! -
emre33
addikt
Bekötötték a 2000/1000.
Hát nagyon durva kb: 10 év koax net utánSagemcom f@st 5670 kaptam, nem lehetett választani, csak ez volt a szerelőknél....
Srácok szerint frissíteni fogja magát, hát nemnagyon akarja. ..
Vagy már megcsinálta már?
Ahogy mondták 1-2 alkalommal restartoltam, de az FW marad az eredeti. Nektek is ez van rajta?Kösz
-
zolka95
őstag
válasz
woodworm #145986 üzenetére
Akkor rosszul emlkészem. De lassan 10 évesek lehetnek. A '10-es évek közepe felé vettem az elsőt kb 10-12 ezerért.
Mikor jelent meg?Szerk.: Most nézem a TP-link oldalán. 2009-ben már díjat nyert, bár az lehet még a v1 volt, de szerintem 2-3 év alatt kiadták a v3-at.
2. Szerk.: 2014-ben vettem, WiFi topikban kikerestem. -
zolka95
őstag
válasz
woodworm #145984 üzenetére
Nálam 10 éve megy egy 1043NDv3 és v4 openwrt-vel, wifi bridge módban.
Csütörtökön kötik be az 1Gbit-es netet, 250Mbit után és maradnak tovàbb ezek a routerek.
A portok tudják az 1Gbit-et, a wifit meg csak telefonnal használom, amihez még mindig elég.
Max akkor vennék AX-et, ha olcsón találnék aprón openwrt kompatibiliset.A portok sávszélességén lenne értelme előrelépni, de túl van árazva minden ráadásul a következő lépcső csak 2,5Gbit-et ad a 10 helyett. Ha azt nézzük ahogy eddig fejlődtek 10<100<1000 után a 10.000Mbps-re kéne ugranunk. Az végre érdemi fejlődés lenne kábelen. De 2,5Gbit ekkora felárral nem éri meg.
A pc alkatrészek mellett a hálózati eszközöket is baromi drágán adják hála a gamer címkézésnek. Inkább kivárom ezt a pénzégetős időszakot, hátha egyszer majd megunják és normalizálódik. Fejlesztésnél meg annál nagyobb lesz az előreugrás minél több wifi generációt kihagyok, kivéve ha valamelyik generáció annyival jobb és szükségesebb hogy muszáj legyen megvenni. -
AnonymusX
őstag
Offba, mert nem Telekom [link]
Nekem ez alapján kiforrottabbnak tűnik, mint a Telekemos smartbox.
-
Gubu0101
veterán
válasz
snyper990 #145980 üzenetére
Igen.De a wifi 7 a mi kis hazankban az elkovetkezendo 10 evben boven eleglesz
Mar nem emlekszek kb 2-3 eve rebesgettek,hogy a Telekom keszul bevezetni a 10.000 Mbit/s-os internetet.Mire lesz belole valami az meg jopar ev.Ez a router kezeli 25.000 Mbit/s ig a sebesseget,ugy hogy boven tul van biztositva.E fole mar tenyleg nem erdemes menni,barmilyen uj wifi szabvanyt is hoznak a kovetkezo evben/evekben.
-
-
snyper990
őstag
válasz
emre33 #145974 üzenetére
„Így szerintem érthető miért akarom [...]”
Nem lényeg, hogy értem-e vagy sem. Mindekinek szíve joga eldönteni, hogyan szeretné használni (adott kereteken belül) azokat a szolgáltatásokat, amikért fizet.
Csak sajnos nem elég megvenni a mindent is tudó, drága routert, valamilyen szinten érteni sem árt hozzá. Ezek az eszközök továbbra is „gépek”, azt csinálják (jó esetben), amire utasítást kapnak, ezért nem árt tudni, hogy milyen utasításokat is szükséges és érdemes nekik adni.
Sajnos sokszor látom, hogy megveszik az emberek a drága routert, és azt hiszik, majd az mindent megcsinál helyettük, és a végén egy félrekonfigurált és/vagy feleslegesen túlkomplikált hálózattal nehezítik az életüket. Persze ez is mindenkinek szíve joga, csak egy észrevétel a részemről. Nem is konkrétan Neked szántam, hanem általánosságban beszélek. Szerintem illik legalább a hálózati alapokkal tisztában lenni, ha ilyesmire vállalkozik valaki. Akinek meg nem inge...
Egy jótanács: mielőtt túl sok időt fordítanál a routered konfigurációjára, győződj meg róla, hogy a legfrissebb firmware van rajta. Ha van frissítés, telepítsd fel, aztán csinálj egy gyári visszaállítást, és utána konfiguráld be, az esetleges anomáliák és elvesztegetett idő elkerülése érdekében -
McLee
csendes tag
Sziasztok!
Telekom-guruktól kérek segítséget. Röviden: akármiért szükségem van arra, hogy az ip címem időnként változzon. Amikor felmerül ez az igény, a bridge módban működő telekomos eszköz mögötti Asus routeremen negszakítom a kapcsolatot, várok xx sec ideig, majd újrakapcsolódok. Ilyenkor rendszerint ez előzőhöz képest új publikus ip-t kapok.Nos, a problémám az, hogy néha - egyre sűrűbben - az újrakapcsolódás sikertelen, mert felhasználónév/jelszó hibát jelez a rendszer. Hosszas folyamat - és egy szokatlanul hozzáértő és intelligens helpdeskes srác közreműködésének - eredményeként kiderült, hogy ez azért van, mert az előző kapcsolat sessionje még él, s mivel újabb kapcsolódás ugyanarról az eszközről már nem ok, ezt írja ki. Állítólag egy eszköről két lehetséges kapcsolat élhet egyidőben, de pl. legutóbb két hajnalban beragadt sessionöm volt 11 óra körül, s a központi rendszergazdának kellett kitörölnie őket, csak utána tudtam bejelentkezni.
Valószínűsítem, hogy kevés idő telt el a kapcsolat megszakítása és az újracsatlakozási kísérlet között, ezért fordulhatott ez elő. (Gondolom, ezért van, hogy időnként visszakapom a korábbi ip címet, mert ilyenkor a még élő előző sessionba lép vissza.)
Ez volt a bevezető :)
A konkrét kérdésem az szakértő kollegák felé, hogy mi az a legrövidebb időtartam, aminek mindenképpen el kell telnie a kapcsolat bontása és az újracsatlakozás között ahhoz, hogy az előző kapcsolat sessionje már biztosan ne létezzen? (A kapcsolat típusa ADSL, sajnos a kertvárosba még nem ért el az optika...)Nagyon köszönöm előre is, ha tud valaki tanácsot adni!
-
..azért szépen laposan áttolják az állami sarcot az ügyfelekre! Ez alol miért lenne kivétel a T?
-
emre33
addikt
Sziasztok! Ma kötik be hozzám a 2000/1000 optikai netet.
1:
Technicolor és Sagemcom ONT eset is kikapcsolható az ONT wifi része?
Saját Routert fogok használni, nem akarom, hogy az ONT wifi is bekavarjon.2:
Fenti két eszköznek mi az alapértlemezett IP címe?
Csak hogy nehogy kavart okozzon bekötésnél a saját háózatomba.Köszönöm
-
AnonymusX
őstag
Ha már ennyire pörög a számla téma, érdemes megemlíteni a számla végi szöveget, ami szerint a jelenleg igénybe vett speciális kedvezmény mértéke is 14,5%-kal nő.
Azaz a kedvezményes havi díj emelkedik, nem a listaár (mint a Vodánál), viszont úgy sejtem, hogy az e-pack kedvezmény változatlan marad, így a végösszeg picivel többel fog nőni, mint 14,5%.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #145959 üzenetére
Időközben felkerült maga a számla is. Máskor is várni kellett néhány órát.
-
törölt tag
válasz
Obyboy #145962 üzenetére
Mac alapján kell neki a routerban fix ip címet rögzíteni.
Majd arra az ip címre portátirányítási szabályt létrehozni, de csak arra az adott portra/portokra amit az a szolgáltatás használ.DMZ nem tanácsolt, mert akkor az eszköz felé kinyitod az összes portot a nyilt internet irányából.
Magyarul nagyobb biztonsági kockazat. -
Obyboy
addikt
Jól tudom, hogy ha az ONT-on (sagemcom 5670) DMZ-be teszek egy belső hálózaton lévő eszközt akkor azt el tudom érni az internetről is? Ha igen akkor milyen IP-n fogom tudni elérni? Azon amin átforgattam vagy azon amit az ONT-om kap a T-től? Ha ez így működik akkor mennyire biztonságos (az eszköre való belépésnél felhasználónevet és jelszót kell megadnom)?
-
blg
senior tag
válasz
molnarpeter #145960 üzenetére
én igen. fizetési határidő napján vonják
-
molnarpeter
nagyúr
Csoportos beszedési megbízással szokta valaki innen fizetni a havidíjat? Melyik nap vonják?
-
Obyboy
addikt
Telekomos applikációban el tudnátok navigálni oda ahol az ONT-ra csatlakozott eszközöket látom, azaz látnom kellene. Tudom, hogy valahol láttam de mióta kicseréltem az ONT-ot (sagemcom 5655-ről 5670-ra) azóta eltűnt.
Vagy ha be kell kapcsolni valamit az appban vagy az ONT-on akkor azt meg tudnátok írni?
-
Obyboy
addikt
válasz
Heimdallr75 #145954 üzenetére
Igen működnie kell.
Nekem az A wan portjában az ONT a Lan1 portjában pedig B van. -
mgaben
senior tag
válasz
kiraly.andra #145955 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva a pppoe passtrouth akkor a saját routered nem tud "tárcsázni" router módban. Ha AP módban van a routered akkor jó van így ahogy van.
-
kiraly.andra
aktív tag
Sziasztok! Új előfizető vagyok, elolvastam az összefoglalót, az ott hivatkozott bejegyzéseket, de nem értem a PPPoE témát, amelyről itt gyakran szó van. Én csak bedugtam a saját routert a Sagemcom F@st 5655v2 megfelelő portjába, kikapcsoltam ennek wifijét, és minden működik. Miért (mikor) kell foglalkozni a PPPoE-vel?
-
Obyboy
addikt
válasz
Heimdallr75 #145946 üzenetére
A Mesh eszközök közül az egyik a főnök a másik kettő pedig csak node. Ha A a főnök akkor szerintem az A-ba kellene csatlakoztatnod C-t, hogy etherneten menjen a kommunikáció. Nem tudom, hogy az járható út-e ha A is és C is az ONT-ba csatlakozik közvetlenül.
Nekem is egy hármas Kaon szett fedi le a házat. Én úgy építettem ki a hálózatot, hogy az ONT és az A össze van kötve etherneten majd az A és B közt szintén etherneten megy az adat a C pedig wifin csatlakozik B-re.
-
polonic
félisten
Hogy álltok most a számlákkal?
A régebbi előfizetésre már megérkezett 9-én a számla. Az újhoz még semmi. -
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
nem vagyok benne biztos hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de lényegében a tekom izéi:
szóval adott egy 2000/1000 optikai net
kértem hozzá 3 kaon mesh cuccot.
a jelenlegi helyzet: a eszköz a routertől nem messze ez első szobában, B eszköz tőle 5 méterre a másik szobában, C eszköz kb 6 méterre B től a 3. szobában
A eszközön 300M feletti speedtest fut le, C eszközön már csak kb 30 mega.a jelszint 2 pálcika az app szerint.
Nem jutottam előrébb a wifi lefedéssel
kérdés C eszközt tudom kábelre tenni, úgy hogy a mesh háló megmaradjon? mivel most is van a C eszköz mellett LAN végpont az elöző próbálkozások miatt kiépítve (jelenleg nincs bedugva semmi tehát üres a kábel, másik végét routerbe is be tudom dugni ha kell)
-
patrikcoc
senior tag
válasz
MDanny #145943 üzenetére
Nekem általában így kapcsol be az összes box... [link]
Aztán amikor már kifogy a memóriából, bezárja a TV-s appot és kidob a launcherbe. Próbáltam a beállításokból leállítani egyesével az appokat, hogy kiderüljön melyik okozza, de amint visszalépek a TV-appba újból kezdődik a fagyás, amíg újra nem indítom. Elég idegesítő már, hogy hónapok óta vagy ezzel kell szórakozni (sikerül-e újraindítani, vagy teljesen kifagy és áramtalanítás), vagy a felbontást kell visszaállítani. Normál esetben ilyen hibákra max 1 hét alatt kellene egy hotfixnek érkeznie... -
MDanny
senior tag
Nálam tegnap és ma szinte használhatatlan az Android box. Tegnap este az történt, hogy bekapcsolás után lefagyott, amikor be akarta tölteni a legutóbb nézett csatorna képét, álló karika lett a vége, távirányítóval nem lehetett kikapcsolni. Amikor sikerült újraindítani, akkor a műsör nézése közben fekete kép, majd reboot újra meg újra. Most úgy indult, hogy párosítani kellett a távirányítót és újra be kellett jelentkezni, M1, EPG-re nyomva vagy csatornalistát nézve újraindul, csatornaszám megadásával 10 mp után megáll, de utána megy tovább. Most nincs energiám bejelenteni, remélem összeszedi magát...
-
Linkh
tag
Üdv! Olyan gondom van,hogy a TVnél nem mindig arra a csatornára vált át,amit a távirányitóval beütök, pl. beirom, hogy 10 és a 9es csatorna jön be, 50nél a 38as csatornára vált, de az a szép, hogy valamikor rendesen működik. Olyan mintha valami régebbi csatornalistát érzékelne néha.
-
Jabby
őstag
válasz
snyper990 #145927 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek a választ!
"Sanszos, hogy le van tiltva az USB port (tápot ad egyáltalán?)"
No, erre nem gondoltam!
Valószínűleg tápot sem ad, mert egy pendrivet rádugva a Kaon webes felületén nem látszik, hogy lenne hozzá USB eszköz csatlakozva.Gubu0101 #145932
"Usb-nel fogaskerekre nyomsz,azutan ott vannak a kapcsolok."
Kaon az eszközöd? Mert nálam nincs fogaskerék: -
Essejó
veterán
Nálatok is hulladék most a SpeedTest ping? Pesti szerverek 33-29 közt, Besztercebánya 21. Ez azért vicc.
-
ArGab
őstag
válasz
Lauda #145917 üzenetére
Én Digitől jöttem át. Ahogy írod, ott is megvannak a maga problémái. Külföldi irányokba sokszor elég gatya a sebesség. Cseh céges VPN felé max 20-25 Mbit körül kifulladt, míg kollégáknak T és Voda is tudott 200 felett. Így, hogy duplázták az árat fél év alatt gondoltam kipróbálom mit tud a T és váltottam. Ugyanazon VPN felé most van 300+ Mbit kapcsolatom.
-
törölt tag
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Kaon CG3002-re ráakasztottam egy külső 1TB-os HDD-t, hogy majd a hálózat többi eszközén elérem a felmásolt filmeket/zenéket...
A Kaon kezelőfelületén DLNA bekapcsolva, viszont hálózaton keresztül nem látszódik a HDD.
Tudna valaki segíteni, hogy hol rontom el? -
-
adika4444
addikt
válasz
szabogabor10 #145923 üzenetére
Beleszerkesztettem. A netcup-pal sosincs peering gond. Legalább is az elmúlt egy évben sosem volt, pedig ezen most már éjjel-nappal lógnak haverok (vo-ip szervert üzemeltetek, a legkisebb ingadozásra is ugranak az user-ek). Sokat próbálgattam a netcup előtt, az előbbi posztomban lévő szolgáltatók szinte mindegyikével, de az összes leszerepelt.
Én is WG-vel oldom meg ezt a dolgot
ha VPN-be húzok fel VPN-t azért ott már tudnak lenni érdekességek, a megfelelő MTU beállítása kulcsfontosságú.
-
-
adika4444
addikt
válasz
szabogabor10 #145918 üzenetére
Esetleg vegyél valami VPS-t jump host-nak, pl. netcup, a Vodafone a problémáival együtt szerintem rosszabb választás mint egy néhány eurós virtuális szerver.
#145919boxoslaca
A DIGI külföldnél valóban nincs packet loss, viszont egy szálon 6--7 MB/s-nél nagyobb feltöltési sebességet nem érek el Contabo, netcup, OVH, Hetzner, Arubacloud, Oracle Cloud és DigitalOcean irányokban sem. Így az mindenképp kerülendő ha normális felfelé sebesség kell külföldre. Én Telekomon netcup-pal jump host-olok, normális sebesség és késleltetés van. A nc-re kimondottan jó a magenta peering.
Szerk: Ilyen a peering Telekom-ra és ez éjjel-nappal, a gigás optinetet mindig kihajtja fel-le 940/940. Nekem a netcup-tól Root Server-em van, ezen dedikáltak a magok és 2,5 Gbps-os a hálózat. HA csontra van hajtva szólnak, de amúgy 120 TB havi forgalom elég barátságos. -
Kezai
csendes tag
válasz
szabogabor10 #145914 üzenetére
Nalam is 15% loss a UK, a https://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_145753-145753.html
hozzászólásomban írtam a problémáról, bár nekem sztem nem csak UK. -
válasz
Lauda #145917 üzenetére
Itt csak voda van, nekik is megvannak a problémáik, de elvileg a peering-jük legalább rendben van nyugat felé. Nem akartam hozzájuk menni (pláne most), de ahogy nézem, nem nagyon lesz más választásom, mint kipróbálni.
Nem torrentezek, stream-elek mindent, szal nem nagyon tudom kihasználni az optika adta belföldi előnyt. -
válasz
szabogabor10 #145916 üzenetére
Felénk is lesz majd digi optika, kíváncsi leszek milyen árakat kínálnak majd a rézről átszerződőknek (még aktív a vdsl előfizetésem is
) . Nekem mondjuk semmi bajom a telekomos nettel. A hgw szintén frankó. Mindig működik, nincs fagyás, lassulás, a csutka sebesség is mindig rendelkezésre áll.
A digi internet topikban olvasni olyanokat, hogy ha lenne telekom optika, átmenne oda.
Bár ez lehet a szinkron gigabites csomag miatt van, nem a szolgáltatással van amúgy probléma.
-
-
válasz
szabogabor10 #145912 üzenetére
Nálam ugyanez.
-
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #145912 üzenetére
-
packetlosstest.com szerint 16%-os packet loss-om van most UK felé (közvetlen ethernet kapcsolattal), miközben digis haveromnál 0%...
Ha ez igaz, az iszonyatosan gáz a telekomra nézve. Most komolyan nem tudja a peering-jeit megoldani egy ekkora szolgáltató?Persze Litvánia felé 0%, de azzal kitörölhetem.
-
törölt tag
SC 3890V3 esetében mióta jött divatba , hogy az 5Ghz wifi csatornát autora (vissza) rakja?
Autoban a vége tartományba teszi magát, igy a xiaomi mi stick (és neha a galaxy tab S7) nem látja.
Lentebb vettem , elmentettem, minden ok. Majd eltelik kb. egy hét és a stick+Tablet megint nem látja a wifit. Sagembe belépek, megint autoban van 108-as csatornán.Mivel a stick-et nem túl régóta használom, így nem tudom , hogy ez a fícsőr eddig is megvolt e, vagy esetleg egy jólsikerült frissítés hozta magával.
-
snyper990
őstag
válasz
polonic #145907 üzenetére
Milyen HGW van nálad? Újraindítottad a DNS szerver módosítása után?
Nálam a Cloudflare DNS pingje is kétszer akkora, mint a Google-é. Nem mintha olyan sokat számítana, úgyis csak akkor van használva, ha eddig sosem látogatott oldalt nyitsz meg, vagy ha valamelyik oldalnak változik az IP címe.
Ízlések és pofonok. Én nem látok benne nagy adatvédelmi kockázatot. És még mindig jobban bízom benne, mint a szolgáltatóban -
snyper990
őstag
válasz
polonic #145903 üzenetére
Passz. Lehet, hogy ez csak akkor fogja azt mutatni, hogy azt használod, ha az adott eszközön állítod be DNS szerverként a hálózati beállításokban. A kliensekben alapból az van megadva, hogy használják a routerét, de az lehet, hogy „félrevezeti” ezt a tesztoldalt.
De ha bejönnek az oldalak (olyan weboldal is, amit még sosem látogattál meg), akkor túl nagy gond nem lehet.
Mondjuk a szerverüket pingelve innen 4x lassabb, mint a Google DNS szerverei#145904 kis20i: Annál nem (bár nem minden esetben olyan egyszerű saját routert használni a Telekomnál úgy, hogy megmaradjon minden funkció, pl. koax hálózat-droidos set top box kombó esetén).
Viszont egy saját névszerver üzembentartásánál lehet, hogy egyszerűbb
Nem beszélve arról, hogy a kiinduló problémának semmi köze nincs a DNS-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Automata kávégépek
- Robogó, kismotor
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest