- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Garold
senior tag
-
biosphere2
csendes tag
Szia!
Nálam ma kötötték be családi+hd csomagot net nélkül.
Az eszközök ugyanazok, amiket leírtál.
Kérésem az lenne hozzád és bárki máshoz is, hogy tapasztaltál-e olyat, hogy pl. spektrum hd-n megy egy műsor és közben látni, hogy akad a kép?
A másik dolog pedig, hogy az előző sima digitális digis adásunkhoz képest iszonyatosan szét vannak mosódva a képek, a régi lcd tv-k jelenségeihez hasonlít a dolog (csíkhúzás, elmosódott logó, stb.)
Ezek másnál is jelenkeznek, vagy mi lehet az oka a dolognak?
Sávszélességnek lehet köze a dologhoz vagy simán az iptv ennyit tud?
A rendszerinformációk szerint a iptv stream-ek száma: 2sd, 0hdKöszi a választ.
U.i. Ha ezek nem változtathatók van lehetőségem még valamilyen módon visszalépni a szerződés alól? -
a hgw-n 4 lan port van, a 3 stb mellet is marad egy szabad lan port, az mehet munkaállomásba, de ha kevés egy lan csati, akkor mehet rá switch vagy másik router is.
én prémium opciós iptv szolgáltatást rendeltem anno, és volt hdmi kábel is az isb6030(mt) eszköz mellett.
milyen módon kötnéd rá a stb-t a pc-re? -
wmati
addikt
-
wmati
addikt
Beszerelési díj 18000 ft amit ha hűséget vállalsz elengednek rendelés után 30 nap áll rendelkezésre hogy bekössék de általában ez egy hét szokott lenni. Bejön a házba egy optika, koax, vagy réz kábel nem tudom nálad mi van. Nem írtad, az csatlakozik egy hwg be koax esetén cisco epc3925 réznél van pireli meg zte optika esetén meg valami H betűs. onnan egy utp kábel megy tovább minden beltéri fele belétrik jó fajta Cisco eszközök nem lesz gond velük. Miután bekötik nálad egészet kérjél a 1412 ön kedvezményt mivel ha jól értem van konkurencia
Beltérik mellé nem mindig jár hdmi kábel széria függő lehet, azért első pár napban biztos lesz pár hiba
Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged