Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit korábban ébredtem. Szegény édes ennek nem igazán örült. Lefőztem a kávét amit megittunk de ő visszazuhant az ágyikóba és durmol tovább. Nem baj mert akkor picit játszok. :D
    Tegnap semmi komolyabb dolgot nem csináltam. Egy pár edényes mosogatás és egy porszívózás ami feljegyezhető a tetteimhez. Bevallom picit pironkodva hogy sokat gépeztem. Gondoltam ha már itthon leszek jövő héten (ami még nem 100%) akkor elütöm az időmet egy kis játékkal. Persze a vga-m erősen behatárolja mit tehetek fel. Eszembe jutott hogy nagy doom3 rajongó voltam. Feldobtam és nagyon szépen fut ultra high-ban. Ráadásul készítettek hozzá magyar szinkront amiken jót mulatok néha. Tiszta amatőrök a szinkrontolmácsok ezért néha mindenféle hangsúlyt nélkülöz a dumájuk. Szerintem nyomok egy keveset most belőle.
    Mára azt terveztük hogy végigjárjuk a randihelyeinket. Ezer éve nem voltunk a réten ahol elég sokat találkoztunk. Viszünk plédet és elemózsiát. Piknikezünk egyet és nagyokat emlékezünk. Igazi szerelemtúra lesz. :B
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés