- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Ha már a piac nagyjából 30%-át uralja az Apple és nagyjából ugyanennyit a Samsung is, akkor a kínaiaknak minden eszközt meg kell ragadni a két nagy gyártótól, hogy átcsábítsa az embereket, nem elég versenyképesebb árakat adni, szoftveresen is minél több dolgot érdemes másolni, hogy az embert más készüléken is minél több már megszokott dolog várja, még ha az nem is olyan minőségben lett lemásolva ahogy adott esetben elképzelni a felhasználó.
-
h4h01
senior tag
Huawei már 2018-ban belerakta a 3d-s arcazonosítást a Mate 20 pro-ba, azóta folyamatosan benne van a csúcs telefonjaikban..A honor-nál nem tudom mikor került bele, de a Magic 5 proban már biztos benne volt, szal legalább 3 éve..+ Most már kisebb méretben tudják mint az apple..
Ellentétben a dzsunka Samsung és a dzsunka Google nem tudja/akarja bele rakni..ennyit erről..
-
spect80
senior tag
Érdekes, pont fordítva gondoltam, amikor megláttam az ios 26 betában ezt az egyébként jellemzően kínai android rendszereken régóta meglévő, gagyi üveghatású témát.
Az világos, hogy az Apple fokozatosan veszíti el az eredetiségét, de hogy odáig süllyedni hogy tucatkínai témát koppintson, azt nem gondoltam volna.
Nem az Apple találta fel a melegvizet, csak mivel még mindig ekkora ízlésformáló szerepe van persze hogy a többi majmolja. De attól még az egyáltalán nem törvényszerű, hogy az jó. Na meg azért azt az apróságot ne felejtsük el, hogy nadroidon ha nem tetszik egy téma akkor egyszerűen módosítható, almánál meg edd meg ami termett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest