Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Én azért nem örülnék Androidon neki, mert:
1. Drágítja az amúgy sem olcsó telefonok árát. Az Apple féle félsziget, kapszula is idiótán néz ki. Steve Jobs forogna a sírjában ezektől a dizájn ötletektől.
2. El kell férnie pluszban a szenzoroknak, ami fölöslegesen veszi el a kijelzőtől a helyet. Én ha tehetném még az előlapi kamerát is leszedném és csak a teljes kijelző maradna, minimális kávákkal.
Na meg ott vannak a Fold készülékek, ott nem is lehetne megoldani, mert pont az a lényege, hogy összecsukva és kinyitva is ugyanazt az élményt kapod kezelés terén. Nem fognak kettő arcfelismerőt beépíteni, így is helyszűke van.Szóval hiába találnak ki új fölösleges dolgokat, még mindig a legpontosabb és leggyorsabb a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat szenzor. Az a vicces, hogy valószínűleg a legolcsóbb megoldás is jelenleg, mert javarészt az olcsóbb telefonokba rakják bele.
-
Fall-N
veterán
Nekem nem ultrahangos van, az optikai 10/10 feloldási aránnyal bír, pedig ez egy olcsóbb Realme. De az előtte lévő Motorola és a Xiaomi telefonok is jól működtek. Ezért is jobban szeretem ha a bekapcsoló gombba van integrálva.
Nekem azért sem jönne be az arccal való feloldás, mert sokszor csak rá akarok nézni a telefonra, nem feloldani, erre elég a dupla koppintás. Ha feloldana fölöslegesen, akkor plusz mozdulat lenne, újra lezárni (szintén dupla kopp). Ha siet az ember akkor idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest