- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Olvastam már ezt itt a fórumon, hogy nem is gond a gyári csomag villás csati hiánya, mert úgy is van otthon mindenkinek megmaradt tápkábele... én is így emlékeztem, mert régi pc, régi monitor, vagy nagyobb külsőtápok ezzel mentek.... aztán lófüttyöt, egyet se találtam, csak egy rakat RCA-t, Scart-ot, még háló kábelt is, meg printer kábelt is (asszem ez az USB-B) .. szóval mindent is, csak tápkábelt nem....
#22254senki11
Lehet abból indul ki a gyártó, hogy a vásárlói 90%-a PC-hez veszi úgy is, oda meg a többiek által leírt kábel logisztikát alkalmazva elég amit adnak gyárilag a szünetenteshez...
... mondjuk a DIN verzió esetében azért valami vezérhangya elindulhatna a fejükben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Router gondok
- Elektromos autók - motorok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest