Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz Geri89 #17232 üzenetére

Hasonlóan jártam én is és tényleg érdemes erre figyelni, ha gyereked van.

Szombathelyen laktunk, általános iskolában haverokkal összejártunk, minden nap foci, együtt töltött idő stb. Jött a középsuli, ezek az általános iskolás barátságok teljesen jól megmaradtak plusz jött pár új barátság középsuliból.

Aztán szüleim Vépre költözés mellett döntöttek. Mindez még a 90-es évek végén, se internet, se mobil, se jogsi, se semmi. Próbáltunk összehozni 1-1 találkát a régiekkel iszonyat macera volt így a régi kapcsolatok megszakadtak, az újak meg a sulira korlátozódtak. Ha valamiért be akartunk menni bulizni akkor 10 órakor lehetett indulni az állomásra, hogy az utolsó vonattal haza menj. Katasztrófa volt. A régi kapcsolatok megszűntek, hiába volt pár évvel később már jogsija az embernek az ugye már nem ugyanaz. Akárki akármit mond a mai világban a kapcsolatok a legfontosabbak, azóta nem sokat változott a világ, ha most történt volna ez max messengeren tudtuk volna tartani a kapcsolatot ami megint nem ugyanaz. Szóval én erre majd nagyon figyelni fogok, hogy az én gyerekem ne járjon így. Egy bölcsis, óvodás gyereknél ez nem probléma annyira.

Felnőtt fejjel ez már más, simán kiköltöznék Vépre ha úgy alakulna, bár a szombathelyi lakással is én teljesen elégedett vagyok még, meg ilyen árak mellett még leszek is egy darabig. :)

Új hozzászólás Aktív témák