Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Jó képek és témában gazdag környezet! A másodiknál kicsit nagyobb teret hagytam volna a bal oldalon, az utolsó előtti meg kicsit olyan semmilyen számomra (mármint a többihez képest).
A harmadik nekem tetszik, a téma szürke, de valahogy a vonalak és a színek érdekessé teszik.
-
hito
nagyúr
válasz BigBlackDog #12001 üzenetére
Igen, azt én is sajnálom picit. De újra kéne lőni, mert ebben már nincs tartalék, így is 3x vágtam újra a képet, mire elfogadható lett.
Ricardo: hát nem túl up to date 5.0.1 és szerintem ez is marad. Még 1-2 évig azért el lehet vele lenni. Utána már sem a hardver, sem a szoftver nem lesz túl acélos.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
natë
nagyúr
Nexus 6P - Google Photos
-
deny330
aktív tag
Csak feliratkoznék a topicra szóval; Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
DaWehun
tag
sziasztok,
Honor 8 dupla kamerára milyen lencsét ajánlanátok makrózáshoz? Próbáltam CD-olvasó lencséjét, de egyrészt túl kicsi rá, másrészt teljesen homály az egész kép ha rajta van a telefonon a lencse. Mi lehet a gond, mit rontok el?
...
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Egy órás csoportba kellett őszi hangulatú képeket csinálni a karóránkról.
Ezt sikerült összehoznom.Mennyire lett vállalható?
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Arcképgyáros
válasz gipsztigris #12009 üzenetére
Szép. Nekem tetszik
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
pikszel
addikt
válasz gipsztigris #12009 üzenetére
Kicsit tág a kompozíció, a Nap direkt fényéből nem jut az órára (árnyékos e előtér, napos háttér) és a háttérben lévő bicikli a leghangsúlyosabb így. A Seiko/mutató játék viszont tetszik.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
gipsztigris
addikt
Köszönöm!
Legközelebb próbálok változtatni."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
mpeter94
tag
Honor 8 + Snapseed
-
natë
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
gomba
pók a gomba közepén
napfény
szabadságGoogle photos szerkesztéssel
-
natë
nagyúr
Nexus 6P - Google Photos
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok!
Most tévedtem ebbe a topckba. Nagyon szép képeket hoztok, mindenkinek gratula!
Hobbi fotós vagyok és szeretem, ha a mobilom is jó képeket tud készíteni, mivel az mindig nálam van és ha akad egy jó téma, azonnal meg lehet lőni. A mobilos fotózást egy Nokia N8-cal kezdetem, aztán a Symbian halála miatt jött egy Samsung SIII LTE, ami nagy visszalépés volt fotózásilag. Nyár óta egy S7Edge-et használok.
Pár kép a közelmúltból:Mindegyik kép Samsung S7E-vel készült raw-ban és a telcsin lett kidolgozva Snapseed-del.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
-
Ricardo
titán
-
Tomacko
senior tag
válasz tirszin #12027 üzenetére
Fain a kép. Rendesen alacsony a víz, most. Csak marad a télre korizáshoz benne valemennyi
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
-
tirszin
senior tag
válasz ToniSoprano #12031 üzenetére
Egyrészt jól rá vannak húzva színek, másrészt a fókusz a köveken van sajna, nem a végtelenben.
Nézd meg a közeli víztükröt, vagy az ember sziluettet még az is éles!
[ Szerkesztve ]
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #12031 üzenetére
Ízlés kérdése, egy ilyen képnél jobban szeletem a festményszerű mosást, mint a zajt.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
DaWehun
tag
Honor 8 + gyári képszerkesztő a mobilon
...
-
Creepy
tag
válasz DaWehun #12047 üzenetére
Én csak egy tanácsot adtam neked.
De őket hagyjad, ne foglakozzál velük, én sem szoktam ilyenekkel foglalkozni! Én ugyan úgy fogom csinálni itt a tevékenykedéseimet mint eddig, nem fog pár komment lehangolni, és téged se hangoljon le. Meg, amúgy se tudják hogy ki írta azt a blogot.[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest