- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celebtanya - Farm VIP IV
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz
andaxin76 #4079 üzenetére
Érdekes, mert én jobban örülnék egy db lencsének, mint így agyon zoomolgatni a telefont az objektív pereme miatt, szal nem tudom elég közel tenni. Van egy másik objektívem is, azt szét fogom szedni valahogy.
(#4080) Quasi_modo: Nem mondtam hogy xar, csak arra céloztam, érzem a különbséget. 5MP-nél 2X-es zoom felet már látom. Valszeg jó a szemem szerencsétlenségemre.
(#4081) ghost364: Lencsehadműveletnél nálam legalábbis nem kell fókusz. Mozgatom míg beélesedik, aztán mehet a sorozat. Istenem de utálom...
-
jampop
tag
(#4093) andaxin76
(#4094) puczAzt nem mondtam, hogy szerintem jók...
Ezek az elvetett képek. A vízcseppre csak becsületből küldtem, de az sem igazán makró. -
jampop
tag
Na, ezeket kihagytam:
vadméz léppel
zöldségek
csepp a mappán
csepp az őszi levélen
gyöngyök?Jól tettem?
Huawei P6
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Aluljáró @Szombathely
Lumia 920 + Creative Studio
-
-
andaxin76
aktív tag
-
Bukk900
őstag
-
MR007RM
addikt
válasz
ghost364 #4074 üzenetére
Bizonyos értelemben nálam is ez a helyzet. Egy régi analóg fényképező objektívét csavartam le. Namost ez versenyileg tiltott, mert fényképező alkatrész, tartozék. Ezt azért jegyeztem meg nem rosszindulatból, mert megmondták nekem hogy ebben az esetben nem használhatom a versenyben. Erre én céloztam rá, más meg igen? Az egy dolog hogy a versenyre beküldött vízcseppemet már nem tudom hogy készítettem eredetileg
, de le..arom, legfeljebb versenyen kívül linkelem be ide. Próbálkozni azt lehet.
808-nál sajnos nagy a fókusztávolság, a minőségromlás nélküli veszteségmentes zoom pedig nem igaz. Csak egy nagyon picit bír el úgy, hogy nem venni észre. A belső igényem sajnos meg magas.
-
kigyi_23
addikt
Nagy buzgón kérdezősködtem a játék elején, erre egész héten reggeltől estig meló van, reggel még sötétben megyek el ilyenkor 11 után éjjel meg már nem tudok képet készíteni.... Ennyit erről, de majd legközelebb!
-
Wa2x_
veterán
Nokia Refocus - aluljáró
[link] - fókuszpontok, a falon egész közel bal oldalt, a fal bal széle, lépcső.Lumia 920
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz
MartOOn #4055 üzenetére
Nekem lennének ötleteim, csak nincs most időm erre. Pedig Nexus-5el lehet próbálkozni
Vagy ha tényleg nincs ötleted, akkor próbálj meg hasonló képet lőni mint ami linkeltél. Pl: Megcélzod a csepegő csapot, vagy azt a tálat amibe belepottyan, aztán sorozatra állítod a telefont, majd lövöd folyamatosan a képeket közbe meg odavillantasz egy külső vakuval. Én is így szoktam. A siker 99%.
A jó beállítás meg rajtad múlik. -
ghost364
senior tag
Bedobok egy képet én is(Nyers kép,de ez a kamera néha csinál furaságokat és most úgy néz ki,mintha szerkesztettem volna
)
Rózsa
Wa2x_.Köszi![ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz
balazs1022 #4054 üzenetére
NEM ÉN CSINALTAM NETEN TALALTAM! csak gondoltam otletnek nem rossz. En egy regi n4 kepemet kuldom be... Asszem. De nem mennek ezek a temak... Ohne ihlet...
-
jampop
tag
Hi everybody!
Mai napi betevő.Játékon kívüli kaja
Huawei P6
Játékon kívüli autó
SGS2
Jó étvágyat!
-
Kyller
senior tag
válasz
Quasi_modo #4049 üzenetére
Légy kreatív!
-
Kyller
senior tag
Kéne alapítani egy zenekart!
Zenélés közben meg majd fotózunk!...Csak hogy nem legyen teljesen OFF -
MartOOn
addikt
Egy ilyen vizcsepphez mit szolnatok?
-
MR007RM
addikt
válasz
andaxin76 #4041 üzenetére
Az autós versenyképemet összevágva készítettem. Nyilván mikor beküldöm Wa2x_-nak, akkor megy mellé a nyersanyag, mikből ollóztam össze. A cseppes nem nagy szám, de nagyon küldenék valamit. A merészségem nem biztos hogy tükrözi a tudásom, inkább kicsit lusta vagyok és kiégett.
(És túl sok gondolat kavarog a fejemben a photoshop általam megnyilt lehetőségei között. Most megbénít munkailag.)
(#4040) koboldozat: Majd átgondolom.
[ Szerkesztve ]
-
andaxin76
aktív tag
válasz
MR007RM #4035 üzenetére
Nekem az a véleményem ha a csepp is telefonnal készült,és az is amelyikre teszed,és persze mindkettő nyerséből kiolvasható az exifből h teló,akkor miért ne.Végülis szerkesztett képek topikja vagyunk.Bár gondolom Wa2x_ mond rá áment
Viszont akkor kurv@ profin kell megcsinálnod mert úgy érzem lesznek itt dúrva képek..... -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #4036 üzenetére
Én speciel hegedülök.
-
jampop
tag
Köszönöm Uraim!
Majd még dobok fel ezekből. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
koboldozat #4033 üzenetére
Nekem meg két szólógitárom van itthon. Egy Ibanez meg egy régi Framus.
Ja meg egy akusztikus.
Vannak itt zenészek. Komolyzenészek is. -
MR007RM
addikt
válasz
bododani #4013 üzenetére
A telefon segítőjéről beszéltem. Ha odanyomok egy nagyítót a kameralencse elé az nem kerül be az EXIF infóba!
(#4015) Wa2x: Rendben. Egy kérdés. Ha van egy nyomorult előhalászott esőcseppem és azt kivéve rászerkesztem egy másik képre az legális versenyileg vagy nem? Az agyamra megy ez a téma.
(#4029) jampop:
Ha ez kiesett akkor vajon mit indíthattál.
[ Szerkesztve ]
-
jampop
tag
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
koboldozat #4024 üzenetére
Igen
Ezen a gyönyörűségen ( A minőségért elnézést mikor fotóztam akkor még nem nagyon értettem hozzá
)
[ Szerkesztve ]
-
sadboy
aktív tag
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok!
Már rég tettem fel képet mert sajnos kicsit lebetegedtem...
De ma rávettem magamat és csináltam párat
Szobor ( Camera 360 )
Panoráma
Ez egy érdekes fotó lett... HDR-ben fotóztam és a haverom hülyeségből bele akart nyúlni a képbe és ez lett az eredményeVélemények?
LG 4X HD
-
jampop
tag
válasz
bododani #4013 üzenetére
Egyrészt, ha passzírozod a képet ilyen-olyan appokon, utána nem minden olvassa ki, vagy elveszik. Másrészt szerintem itt olyan fotós kiegészítőkről (objektív, szűrő, lámpa stb.) van szó, amely nem a telefon sajátja.
Engem mondjuk nem zavar addig, míg nem a telefon fotós képességeit akarjuk promózni galád üzleti célzattal...[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
És hogyan ellenőrzöd le ki mivel dolgozott? Egyedül rólam tudod mi a helyzet, azt is azért mert megmondom. EBay okosságokra gondolok. Ha sz@r a képminőség akkor mehet? Változatlanul azon az állásponton vagyok, hogy vagy minden titkos kiegszítő legyen kizárva, vagy egy sem.
-
jampop
tag
Na, elkezdtem vízcseppezni
Ablaküveg-vízcseppek kombóból lett...egy galaxis!Nem jó, de legalább szar...
Huewei P6
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Délelőtt beugrottam egy bozótosba egy fecskendővel a játék kedvéért... de a műcseppekkel meg sem közelítettem a természet produkcióit, szerencsére találtam még vizet:
Lumia 620
-
jampop
tag
-
Wa2x_
veterán
válasz
MR007RM #4003 üzenetére
Full zoommal simán lehet jó cseppes fotókat csinálni, mikor nálam volt a 808, akkor is csináltam, nem nagy kunszt, az obi az meg egy profi cucc, nem egy szétszerelt távcső vagy nagyító, természetes, hogy nem engedélyezett. Ott a xenon vaku, ha kell a fény és a rövid záridő!
-
MR007RM
addikt
válasz
andaxin76 #3999 üzenetére
"Tudsz te legyártani,ebben biztos vagyok"
Talán ha nyár volna sok fénnyel, de akkor sem indulhatnék, mert a segítőtársam ki van tiltva a versenyből. Más használhat külső forrást én nem, mert ami nekem van az túl jó pedig csak egy objektív.
Mindegy a téma úgy sem fekszik. Ha sikerül megcsinálni, amit kigondoltam, elképzeltem, akkor jön versenyen kívül.
-
razzorr
őstag
Hopp, nem jó.Kéretik törölni eme hsz.-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- PlayStation 5
- Egyetlen dologban különbözik majd a Nothing (3a) és a (3a) Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...