- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kero77
csendes tag
válasz
cassius.clay #16 üzenetére
Aréna!!!
-
cassius.clay
senior tag
A legkisebb is számííít Tusco
-
építész
aktív tag
válasz
peugeotmate #13 üzenetére
Szerintem legjobb a budaörsi Auchan. Igaz csak autóval érdemes megközelíteni és főleg Budáról. Még Rottex matracot is árulnak kb. a lista ár 60%-ért. Ami nem egy gagyi márka, mert szállodák is azt veszik, csak nem innen. Campin felszerelés fele a Dacatlon árának. Volt olyan, hogy a Toshiba laptop jóval olcsóbb volt itt mint a nagykerben. Most, hogy felment a HDD ára, itt mérsékelten lehetett kapni külső HDD-ket. A sör-bor árak is jók és a választék is bőséges. Motorolaj is mindig itt a legolcsóbb még minőségi márkában is. Zöldség azért szebb a piacon, de itt akár mangót is vehetsz akcióban. Cipő és ruha felejtős. Piszok nagy a forgalma, így ritkán romlik rájuk az árú.
-
peugeotmate
őstag
Szintén Allee, illetve a Campona, igaz, az üzletek sokat változtak, de többnyire megtalálja az ember, amit akar. (Viszont tényleg azért "kedvelem", mert közel van itt a XXII. kerületben.)
Amúgy meg nem szeretek én ilyen helyekre járni, csak céltudatosan, ha épp elintéznivalóm van. Nem szeretek vásárolni. -
Köki: Nem olyan nagy, túl közel van az Europarkhoz, összességében még nincs bent a köztudatban, tehát viszonylag kevesen vannak. A padlóburkolat viszont borzalmasan szar (nagyon csúszik).
Nyáron lehet, hogy nagyobb lesz a forgalom bent, mert a tetőre tervezett szabadtéri kalandpark valószínűleg akkor nyit ki. Szabadtéri mozi is lesz fent (a tervek szerint), tehát érdemes lesz egyszer-kétszer kinézni.A belső dizájn nekem nem jön be, elkapkodottnak tűnik.
Egyébként pár perc gyalog, de csak párszor voltam bent, egyszer a Tescoban, egyszer a Libriben. -
vans?
őstag
Allee, mert kozel van, es a celnak megfelel.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Szintén nem vagyok pláza fan...
Alle mondjuk ..+ EuroCenter bár csak kaját venni járok oda.. -
nyunyu
félisten
A Westend van a legközpontibb helyen, mégsem szeretem, mindig eltévedek benne. Számomra túl nagy és átláthatatlan.
Plane, miota teleb@sztak mindenfele bizsuarussal, azota egyreszt kozlekedni sem lehet az alsobb szinteken, masreszt a szinvonal is konvergalt a szomszed aluljaro szintjere.
Amugy nem vagyok egy nagy plaza rajongo, Alleebe is csak a konditerem miatt jarok.
-
Dylen
senior tag
Nekem az Árkád a kedvencem. Oda szívesen kijártam a 3., az 5. és a 11. kerületből is. Szóval egyik lakhelyemhez sem volt közel.
A Westend van a legközpontibb helyen, mégsem szeretem, mindig eltévedek benne. Számomra túl nagy és átláthatatlan. -
Jim-Y
veterán
Én Ferihegyen dolgozok, ma reggel munkába menet bementem a köki terminálba, de sietni kellett, így is csak a TESCO-ba tudtam bemenni reggeliért, hát első blikkre nagynak tűnik, közelebbit majd este vagy jövő héten mondanék
Kimenni még nincs értelme, mert sok bolt még meg sem nyitott...
-
Forchalad
tag
Mondjuk az tény hogy a leginkább befolyásoló tényező a távolság mert amíg a II. kerületben laktam a Mammutba jártam, most hogy a XI-ben a Móriczon, értelemszerűen az Allee-ba. Mondjuk az Arénába is ki szoktam menni, de tényleg nincs közel, azaz ez sem igaz mert 7-es busszal gyorsan ki lehet érni...de akkor onnan még sétáljon az ember, összességében hülye helyen van! Köki terminál milyen lett? Allee-ban amúgy mostanában folyton divatbemutató van! Ez micsoda? Engem annyira nem izgat de barátnőm nagyon szereti nézni a ruhákat...én meg olyankor állok ott mint a f***
-
Hollydream
csendes tag
-
Jim-Y
veterán
Szia, ha obijektíven nézem ,akkor szerintem az Allee, otthonos, jó boltok vannak benne, majdnem minden témára található bolt, és kevesen vannak benne, nincs tumultus. Persze..ha azt nézem, hogy effektíven hol a legjobb vásárolni akkor nagyjából az nyerne amelyik a legnagyobb, de akkor nem lenne értelme a kérdésnek..
-
Forchalad
tag
Egyik nap hallottam egy fiatalabb csoportot vitázni, aminek az volt a lényege hogy melyik a legjobb bevásárlóközpont! Elég viccesek voltak...de közben én is kíváncsi lettem hogy a többség miként gondolkodik. Mi alapján dönt...távolság, kinézet, boltok,program! Ti hova jártok? Jöhet külön budai és pesti bevásárlóközpont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest