Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rita7107
aktív tag
Boldog Új Évet minden fórumtársnak!
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
1-2 nap tesztelésre szükségem lenne egy RX 480 kártyára amiért cserébe odaadnám az én RX 480-am. Pár napja elkezdett ugrándozni a GPU órajel és nem tudom mi az oka. win reinstall, bios reset megvolt, semmin nincs tuning, és csak a cpu-n volt, de már azon sincs. Kiváncsi lennék hogy másik VGA-val csinálja-e, vagy hogy másnál hogy működik e az enyém.
Már 3 napja tart ez a "rémálom", szétszedtem a gépet, újra összeraktam... és semmi változás.
A kölcsön kapott kártyára készpénz-fizetési garit vállalok!
https://tinyurl.com/phnas
-
Hol lehet friss, nem túl faggyús birkahúst kapni?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Dare2Live
félisten
-
sedo
tag
Találtam itthon két HP töltőt, ha esetleg valakinek pont kéne. Fehérváron belül némi csokiért/sörért cserébe is szívesen továbbadom
-
bandiras2
senior tag
Mestert keresek fürdőszoba felújításra. Fundamentás cucc, csak számlára.
Kád csere, és padlón csempe csere. Előző felújítás elég tré lett. Fali csempe marad.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
N_A_S
veterán
Alkatrész kunyereálás VOL 2.
Nos D.Orion kártyája tökéletesen megy nálam, az enyém pedig ő nála. Meg is történt a vissza-csere, viszont a saját kártyám továbbra sem jó a saját gépemben.
Most egy tápot szeretnék kölcsön ami minimum 450W-os és rendelkezik 8PIN PCI-E csatival. Ha van ilyened és nélkülözni tudod 1-2 napra kérlek írj privátot egy telefonszámmal a gyorsabb egyeztetés miatt!
https://tinyurl.com/phnas
-
Docci
senior tag
Erőt s erényt!
-
kalmani
tag
Sziasztok!
Székesfehérvári össz. vonalas, negyedéves buszbérlet érdekel valakit? Mondjuk féláron...
Melóhelyemen kaptam, de nem használom. -
Zin
őstag
2 TB hdd még mindig keresek 1 napra 1.6 TB att masolas format s vissza masolas miatt.Kollega eladta ami volt neki...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Smuky23
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudnék méterre lan kábelt venni?
Köszi -
Jarod1
addikt
nincs valakinek eladó külső dvd írója? az se baj a lightscribeos.
-
chatran
őstag
Ismerős sikeresen vett egy olyan gépet, amin aktiválatlan Win10 Enterprise van. Mivel már belakták, fájó lenne nekik újratelepíteni. Az Enterprise kulcsok viszont kissé drágák.
Van valami megoldás, Win10 Pro-ra downgrade-elni? Vagy csak az újratelepítés marad Win10 Pro-ként? -
chatran
őstag
Köszi! Ez tuti így van, próbáltad már?
Ha rákeresek a "windows 10 enterprise activating with windows 10 pro" minden fórumon azt írják, hogy ez nem lehetséges.
Test win 10 pro kulcsot honnan tudok szerezni? Ha beírom, hogy test win 10 pro key, akkor csak a, "hogyan deríthetem ki, hogy a kulcs amit vettem legális?" találatokat dobja. -
Jarod1
addikt
Hali, nincs valakinek külső dvd írója eladó?
-
Poiro7
senior tag
Nincs valakinek elfekvőbe egy 1x1cm-es thermal pad-ja
-
-
chatran
őstag
Valakinek kötötték már be a digi optikai gigabites netet? Pár kérdésem lenne.
Ide hamarosan jönnek. -
liquidmoon
aktív tag
Sziasztok,
Eladó pár cuccom:
Huawei P9 Plus független telefon
Huawei MediaPad M3 8.4 4G tablet
Acer H5360BD Projektor + 2 db DLP 3D szemüvegÉrdeklődni, árakra javaslatokat privát üzenetben pliiiz. Csere most nem érdekel. Ha minimum két terméket veszel, extra kedvezmény
-
chatran
őstag
válasz LamerGyuri #41439 üzenetére
Akkor ezek szerint nálad már jártak. Majd terítek le újságokat, ha jönnek, köszi a figyelmeztetést.
Engem első sorban az érdekelne, hogy a jelenlegi TV az marad továbbra is koax-on, vagy az is az optikán fog jönni?[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz chatran #41433 üzenetére
Probaltam mar, csak nem ebben a felallasban. Beirod, hogy win 10 pro key, konkretan az elso talalatban ott van. Ezek nem olyan kulcsok, hogy lehet oket aktivalni (vagy mar aktivalta valaki) ezert kell kihuzni a netkabelt (vagy letiltani a netet). Ha nagyon nem megy akkor irj priviben es kuldok
-
cannibal
senior tag
Szerintetek lehet valahol kapni raktárról LGDAHB31865 akksit valahol itt Fehérváron? Megadta magát a porszívó és ki szeretném benne cserélni, de nem rendelnék, ha nem muszáj.
-
siti
őstag
albérletek mennyire mennek most? mert ugye tavaly feltettek egyet, mire betöltötte a böngésző ki is adták, most meg van vagy 260db csak az ingatlan.com-on.
és hátha most olcsóbb lenne kivenni (alkudható is) hosszabb távra.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok