Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz fant0mi #27688 üzenetére

    Pontosan így történt azért is lenne az amit írtam. :)
    Mielőtt kihívtam a rendőrt vagy 10 telefont intéztem a rendőr ismerősön, a biztosítós emberen át, a hasonlóan járt sorstársig, mindenki arra jutott a nagy hümmögés végén hogy hívjak rendőrt.
    Kijöt a rendőr, jegyzőkönyv, kiértek a vadásztársaság emberei és elintézték a őzet. Majd a végén közölték, hogy mindenki a saját kárát állja és elköszöntek. Persze nem adtam könnyen magam, de ez volt a végeredmény és nem is érdekelte nagyon a mondandóm, mert mindenre volt válaszuk. Rutinosak voltak, mert azon a szakaszon hetente ütnek el egyet valószínűleg.Míg szedegettem az alkatrészeket abban az 5percbe ketten álltak meg és kérdezték kell e segítség, mert tavaly ugyanott ütöttek el ők is őzet.
    Amúgy egy olyan megoldás van még erre, a nem fizetősdire, hogy polgári peres úton be lehet perelni a vadásztársaságot, hogy térítsék meg a kárt. Ezzel annyi a baj, hogy ezt 99% hogy ők nyerik meg, ha nem költ az ember egy talicska pénzt ügyvédre, meg még járhat éveken át bíróságra. Nekem sem hiányzott a probléma, így is volt elég így benyeltem a károm költségét. Nagy értékű autóra meg kötelező a casco.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés