Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Baga1983
senior tag
Nincs valakinek olcsó netezős gépe 17-es vagy 19-es LCD-vel?
-
Pópa
senior tag
-
mtade
aktív tag
Köszönöm szépen a birigliboltos ötleteket, ma vótam feléjük és bezsákoltam az új láncot.
Nem lenne esetleg valakinek kéznél egy láncszétszedő szerszáma? Egyet nyomnék vele a helyszínen és kész. Ezért az egy tekerésért nem venném meg, ha valaki tudná nélkülözni egy percre...
Köszi.Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
MacCaine
őstag
válasz Napfénysüti #42491 üzenetére
És használtból?
-
Napfénysüti
nagyúr
Nosza akkor képet gyorsan vagy mondd meg mit nézzek a céges parkolóban. Egyébként abban igazad van hogy minden márkánál van gyengébb típus. Én például most ha lenne pénzem akkor a Honda kínálatából egyedül a Jazzt venném meg. Talán esetleg az Accordot. De szerintem előbb vennék Mazdát.
Més que un club!
-
Pópa
senior tag
válasz Motaba78 #42489 üzenetére
Ne vedd magadra, mi már régóta szórakoztatjuk magunkat ezzel a márka-fikázással. Nekem volt A6-om, jelenleg is van egy vw passatom, és végre készen van az 5-ös bmw, szóval azzal járok momentán. Alapvetően német pártiként élem az életet, de (németből, japóból) ami szar, az szar.
Nem vakon védjük az álláspontot, csak egyszerűen ha van kapcsolatod és összeköttetésed egy bizonyos típussal kapcsolatban, akkor minden beszerezhető olcsón és gyorsan. A cimborák, barátok pedig segítenek, hogy épüljön, szépüljön a kocsi.Szóval abszolút béke.
[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
Motaba78
addikt
ennyi erővel, a négy karikás sem autó, hanem epénisz növelő , normális belső anyagok, de nem kiemelkedő a megbízhatóságban motorikusan. peace ha pár audis rosszul érzi ez miatt magát.
akinek nem inge nem veszi magára.
Én japó párti vagyok, fritz nem játszik.más, sok ember olyat autót vesz amit kifizet, de nem tudja rendesen fenntartani.(ha kell valamit javítani, cserélni, akkor szívja a fogát, hogy milyen drága)
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #42484 üzenetére
Hát ez az "ízlések és pofonok" kategóriába tartozik. "GTA style" volt gondolom az elképzelés. A Zender amúgy "Alfás körökben" alap
-
juliabrilke
veterán
Régi meghalt alaplapokból van valakinek bios chipje?
Több darab is érdekelne sörért, csokiért, hátba veregetésért. -
SzalaiG
addikt
Hy!
Valaki tudna segíteni Samsung vinyó gariztatásában? Nincs meg a garlevél, de 2010es gyártás.
-
ocsi19
senior tag
Hi!
Valaki tudna segíteni Geil ramok gariztatásában? (a ramokon kívül nincs meg hozzá semmi)
-
MunezXBK
nagyúr
Enyémmel nincs gond, de van is ára + pár alapszabály, amit kötelező betartani.
10W-40-nél vékonyabb olajat nem szabad beletolni + max. 10e-nél csere. Ezek mellett vezérlésre és vezérműszíjra kell nagyon odafigyelni.
Na meg szívgyógyszerre, mert ennek a párosnak a rendberakása horror összeg.
-
Pópa
senior tag
válasz Rellind #42460 üzenetére
Nem sokat...
Krézidiesel csinált pár éve tesztet, tökig húzott 1.9 tdi-vel (bőven 200 ló felett tudott- nagy IC, race csúcsok, épített adagoló 3,2x11) és a gyári papírszűrővel + szűrőházzal jobbat ment mint a direkt-szűrővel.. felesleges pénzkidobás. Lóerőt nem ilyen szirszarokkal kell csiholni, hanem rendes turbóval, vezérléssel, porlasztással, hűtéssel, váltóval. Ha 40 fokos töltőlevegőt tudsz adni a rendszernek 70-80 fokos helyett, akkor máris ágaskodik a szekér. A 150 lovas 2.5 v6 amúgy is legendásan problémás konstrukció, az is öröm amikor normálisan működik.[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
D.Orion
veterán
Továbbra is keresek olyan boltot vagy személyt aki ki tud függetleníteni Nokia C2-01 telefont. A korábban említett boltban 6000Ft!-ot mondtak, mert, hogy az újfajta Nokia-kat már nem lehet csak úgy függetleníteni, hogy a Nokia-tól kell lekérni az egyedi függetlenítő kódot...
Szóval keresek olyan embert akinek torrentről vagy bármely más módon megvan ez a függetlenítő csodaprogram és nem 6000Ft-ot kér a használatáért. És nem fáraszt ilyen kamu dumákkal...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
lenne igény egy HD7770 vga-ra?
tegnap bontottam, ipon garis, és még pár napig akarom használni, amíg végigtesztelem pár játékkal. jó lesz nekem a llano igp-je is, csak ki akartam próbálni.
durva, hogy 250es táppal 4 magos procit és olyan vga-t lehet hajtani, ami fullhd felbontáson is megállja a helyét.[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Valaki hirdetett autótakarítást a múltkor.Letisztultak az árak?
-
f27
senior tag
A windows NC megy sima asztali gépen is?
-
don_peter
senior tag
512-es Jasper lapos Arcade gép eladó. (2009-05-23)
Nem volt 3ledes illetve más egyéb súlyos hibája.
Az előlapján a kis memória és usb ajtók rugói elszálltak így azt javítani kel.
Okos kis gép így lejátszik mindent.
Kipróbálható, tesztelhető, személyesen átvehető.
Csak a gép és 150W-os tápja.
Más tartozék nincs vagy további díjazással vadonat új tartozékokat tudok biztosítani.
Posta előre utalás után + posta díj megfizetésévéle.(Igény esetén RGH/Jtag-olva)
24.990Ft-ért vihető.
Jövőhéten megyek haza, ha kel valakinek Vasútállomáson át veheti.
Fix időben.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
f27
senior tag
uraim csak ma egy százasba elvihető az egész konfig ház nincs de minden más megvan
de csak ma ez nevetséges ár érte!
-
SzalaiG
addikt
Samsung 931BF 19" tft monitor eladó.[link]
Dsub + DVI -
Baga1983
senior tag
Ha valakit érdekel olcsón AM3 lap vagy DDR3 ram:
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz MunezXBK #42455 üzenetére
Megköszönném ha utána tudnál nézni. Lehet ha emészthető árban lesz akkor elgondolkodom rajta. Unixnál van K&N 23k-ért...
Mondom a pontos típust:
1997 Civic EK4 VTi 1.6 (118kW), alváz JHMEK-el kezdődik. És 4 ajtós szedán.Richie146: tudom hogy jó hangja lesz tőled de hallottam már rosszat a direktszűrőkről és nem tennék bele. Inkább vennék egy minőségi de hagyományos sport légszűrő betétet.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #42454 üzenetére
Pedig milyen élmény az...nem gondoltam volna...egy szezont mentem vele...én jókat tudok csak róla mondani.Persze tudom,kopik a motor
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42454 üzenetére
Ja...há mondtam a titok nyitját..ez M.ország.
Ilyet ne is keress Bárdiban, tuti nincs. De ha kell, keresek neked.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42452 üzenetére
Tálas mixer nincs, most szólok!
Megkaptam a határozatot, -57k
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42442 üzenetére
Bárdinál van, ha az megfelel.
-
honda23
aktív tag
Bemész és kéred a kedvezményt, simán odaadják, nekem is így volt és van kedvezményem.
Amúgy 20%, az is valami.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
juliabrilke
veterán
Eladó olcsó vga valakinek?
7200GS 256MB passzív
7300GT 256MB passzív -
mtade
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
Áprilisban valaki nem rendel ebike-ról?
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Nem, én Windowst használok.
-
Napfénysüti
nagyúr
Unixnál van valakinek kedvezménye?
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Ki akart 775-ös procit cserélni nagyobbra? Lenne cserealapnak egy E5200-as procim. Úgy néz ki, hogy a lapnak E4* és E2* sorozat kell.
Valaki?
-
vinikorn
aktív tag
Ilyen két darabos DVD tokot hol lehet kapni: [link]? Boltban kérdeztem de nem tudták.
-
én ide hordom a bicajt, szerelő nagyon jó, 4 évé újította fel a GT-met, azóta csak a láncra kell olaj és nagyon pöpec. Neki köszönhetem hogy 5 év kihagyás után újra elkezdtem kerékpározni. Nekem most építi a második bicajt, mert egy nem elég
webshop nincs, vidéken vagyunk, keddenként hoz árut, szinte bármit, de lánc az csak van polcon.szerk:
közben mások is linkelték. szóval nem csak én találtam meg[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
tzimash
őstag
válasz JohnnyX #42432 üzenetére
Ők azok.
Meg nyílt nemrég ez is.
Meg van az Alba kerékvár
Csak az utóbbiban voltam 1x, külsőt kerestem, de olyat nem találtam amit szerettem volna, viszont amit ajánlottak az meglepően jó áron volt. -
juliabrilke
veterán
Fekete mobil rack van valakinek? Több darab érdekelne jó áron.
-
MODERÁTOR
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #42428 üzenetére
Hogy érted?
Szeret sütni, főzni nem kell betanítani. Csak pont emiatt kellene egy ilyen cucc.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #42427 üzenetére
Látom már kezdődik a betanítás.
-
Napfénysüti
nagyúr
Srácok! Barátnőmnek vennék születésnapjára tálas mixert olyat aminél a tál is forog. Szerintetek melyik boltban érdemes ilyet keresnem ahol nem horror áron extra haszonnal adják? Illetve ha valakinek van ilyenről konkrét tapasztalata akkor ajánlhat is.
Ha lehet ne ilyen Hausmeister szintű legyen viszont azért 20k-t se szánok rá.Més que un club!
-
Tom5
addikt
-
San398
őstag
-
vinikorn
aktív tag
Derékszögű koax elosztó kellene. Ilyen: [link].
Hol lehet kapni ilyeneket Fehérváron?
-
mtade
aktív tag
Bocs az offért...
Székesfehérváron ki hova jár bringaboltba?
Most igazából egy lánc kellene csak, de a vitált drágának mondják, a többinek meg nem találtam webshopot...
Téháiksz.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
f27
senior tag
senkit nem érdekel egy ATI HD 5850 1Gb VGA 30k-ba?
-
kem
addikt
Eladó cuccok:
GIGABYTE GA-890FXA-UD5
Atlon X4 640
4*2Gb Corasair DDR3Köszi!
-
juliabrilke
veterán
G31, G41 vagy hasonló kategóriás 775-ös lap vagy ITX-es lap van valakinek?
-
vinikorn
aktív tag
Samsonite kemény fedeles bőrönd eladó: [link].
-
válasz SzalaiG #42387 üzenetére
ha belép a routerre, akkor elméletileg egy hálózaton vagytok és ott mehet a msg parancs (Vista, Win7, ultimate, business verzió, a célgép talán mindegy). XP-ben net send volt, de azt lehet kiszedték valamelyik service packben.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
kovsol
titán
válasz gabyka #42406 üzenetére
Igen az, huh igen reggel van még a fejemben
Most már csak le kell vadásznom egyet, árgépen van 1300Ft ért is, de ugyan azt Aquaban 2300 ért árulják. Jó nagy eltérés, más cég weblapját meg nem vágom. Csak a mikrofon bemenet lenne használva rajta, szóval nem kell túl pöpec holmi nekem.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
cégnél bent használnak olyan kis usb -s cuccot amire rá lehet dugni a headsetet, van rajt mikrofon és egy fejhallgató csatlakozó, ilyen usb -s holmit hol és mennyiért lehetne szerezni ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
juliabrilke
veterán
Arra van ötlet, hogy egy CM ház elején hiányzó előlapot hogyan lehetne jól és olcsóm megoldani? Fekete színű és porszűrő van rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest