Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
A bulinak vége, joccakát mindenkinek!
Az 1. számú szavazó körzetben ne felejtsen el senki menni szavazni a mai napon.
-
coqito
tag
válasz juliabrilke #19676 üzenetére
Örülök hogy teszik nektek a "gőzhajón nehasználja a hideg." Még majd keresgélek hasonló remekműveket...
-
Clubforum2
tag
Frissítve.Figyeld a hozzászólást. http://hardverapro.hu/apro/s939_felkonfig_elado_4/friss.html#msg6
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
Tom5
addikt
Hajrá Vidi!
Gyerünk kockák szurkoljatok!Szálljon a dal most az ég felé,
Sóstó felett újra felragyog a fény
Zsúfolt az A és a B közép,
Győzelemre szurkol a nép[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LamerGyuri:
2x1gb ddr2 533 ecc, többet juliabrilke tud ròluk mondani.Janos80:
Jò àr, jobban jàrtàl, h külön lett hirdetve.Juliabrilke:
No para, csak te vagy az egyetlen ember akinèl tuti megy. Vga-val kapcsolatban majd dobj egy pü-t. -
LamerGyuri
senior tag
válasz csaba77 #19689 üzenetére
Gyári legális win7-et lecseréltél XP-re?
Én nem hagytam volna magam rábeszélni; w7-t a jövő, hozzá kéne szokni mindenkinek szépen. Na meg egy ilyen cuccon gyorsabb és erőforráskímélőbb is szerintem.
na persze kell egy kicsit állítgatni ezt-azt az elején, hogy ne ő döntse el mindig, mi a jó nekem[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
janos80
senior tag
válasz LamerGyuri #19684 üzenetére
olyan érdekes kerdeseitek tudnak neha lenni...
"honnan van ilyened..."
tolem is multkor megkerdezte bim,hogy honnan van nekem GTX280-am...
Csaba szerintem lopta én meg leutottem egy embert aki eppen egy gtx280-at vitt és elvettem tole. máskepp biztos,hogy nem kerulhet hozzank jo cucc.. elkepzelhetetlen lenne,hogy mas uton szerezzunk barmit is -
törölt tag
válasz juliabrilke #19682 üzenetére
1000ft-ot se érnek?
az cink
esetleg van hozzá valami olcsó lap+proci ami biztos kezeli? nem 16magos szörnyetegre gondoltam. -
törölt tag
válasz juliabrilke #19679 üzenetére
gts-sel kapcsolatban már beszéltünk, és az lett a vége, h az árképzéseddel nem éri meg nekem, de ezt inkább pü-ben.
a hűtő érdekelhet, bár tényleg csak 1 fehér műanyag pöcök kell róla. ha megkapod 1000ft/gb áron a ddr2es ramokat, akkor megkapom ajándékba?
[ Szerkesztve ]
-
csaba77
csendes tag
Telepitett mar valaki MSI CR 610 es laptopot? elméletileg telepedik hálokartya stb..megsem tudok ra netet varazsolni -kabellel. ugyan azzal kabellel masik gepben van net.
a vezeték nelkuli halozatokat felismeri, de kabellel az istenert nem megy.
Csibe
-
törölt tag
valakinek van fölösbe 775ös "pöcke"?
csak a fehér műanyag rész kéne, tesóm hűtést szerelt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
valakinek 17000ért egy 8800gts512?
janos80:
a hűtést mennyiért adtad el?juliabrilke:
a ram dobozt majd juttasd vissza, gari miatt fontos, a ramokat meg úgy se tudom használni.(#19674) coqito
így félkómásan nagyon lefárasztott[ Szerkesztve ]
-
coqito
tag
Aki akar egy jót nevetni, az látogassa meg a blogom, és olvasgassa a legutolsó bejegyzést ...
Haver vett egy gőztisztítót és annak a használati utasítása (természetesen lefordítva valami kínairól).
Halakat etessétek meg!
-
Reac^
őstag
keresek
2,5" IDE 40-60-80GB HDD-t notebook-ba.
ajánlatokat privátban léccives
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
f27
senior tag
SATA 200Gb MAXTOR HDD valakinek? 5K ha eljön érte 6K ha én viszem be!
akinek kell dobjon PÜ-t -
JohnnyX
őstag
-
kem
addikt
Sziasztok!
Valakinek van tippje, hogy hova lenne érdemes jelentkeznie egy személyügyi szervező diplomás embernek 3éves Auchanos manager referendiával és még legalább 1 év más kereskedelmi referenciával?
Köszi!
-
ocsi19
senior tag
még mindig actionös a DFI P45 lapocska 15.000.-ért
-
Murderer69
őstag
válasz Napfénysüti #19663 üzenetére
nyugi én is kaptam az ívet egész héten 1. üzleti év értékelés Dán látogatás múlthéten arabok stb stb...
más: még mindig keresek kis csinos házat lehetőleg mATX-et és valószínüleg holnaptól "olcsó" vga-t is játékra kell azért a cicaköröm....
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #19663 üzenetére
Kitartás.
Lassan vége a munkaidejüknek és akkor vége az indián támadásnak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Murderer69 #19662 üzenetére
Jó neked, engem az indiaiak már kiakasztanak így reggel is.
Més que un club!
-
Murderer69
őstag
jó reggelt mindenkinek hála az égnek én megúsztam a mai napot leltár van benn a cégnél...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #19660 üzenetére
Jó reggelt! Hála égnek már csak a mai napot kell kibírni itt bent.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Szép napot és kellemes pénteket mindenkinek!
Remélem mindenki boldog most.
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
Látom már alszotok ilyenkor.
-
juliabrilke
veterán
válasz LamerGyuri #19651 üzenetére
Én sosem dugnék rá két tápot. (csak akkor, ha a kiegészítő lap is hozzá van csatolva a laphoz)
-
Murderer69
őstag
keresek csinos kis matx házikót a kis vasamnak igazából feltételek nincsenek csak tetszen ajánlatokat priviben kérném köszi..
-
D.Orion
veterán
Felőlem is azt gyújt fel amit akar, csak kár lenne érte meg a lakásért. Másokról már nem is szólva. Egyszer már lebeszéltük róla, nem lehetetlen. Egyébként nem csak a Tt-nél vannak ilyen tápok, van ennél nagyobb márkais ilyen árban. Julcsinak a fő gondja az, hogy nem talál olcsón olyan tápot amin annyi táp van az alaplapnak, mint égen a csillag.
[ Szerkesztve ]
-
válasz juliabrilke #19644 üzenetére
asszem ez kell neked. no meg a lottóötös...
ThermalTake W0158RU Power Express 650W PSU
120USD AmazononFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
válasz D.Orion #19652 üzenetére
Tutorial: How to build a Dual psu system
tőlem azt gyújt fel amit akar. amig otthon teszi és nem árt senkinek.
2005-ös cikk, ezek szerint csak 5 évet kaptak gyujtogatásért és most juliabrilke néven futnak...mondjuk itt egy táp ment a VGA+Alaplap+procinak, a másik pedig a hdd, cd, fan. a vga+alaplap hajtás az érdekes lesz. az újabb dual PSU házak is ezt a kiosztást támogatják.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
D.Orion
veterán
válasz LamerGyuri #19651 üzenetére
Az ő dolga, de a 105-öt azért hívja fel mielőtt indítja a gépet.
-
-
janos80
senior tag
válasz juliabrilke #19648 üzenetére
-
D.Orion
veterán
Hát a gép alaplapja halott. Átraktam az összes többi hardvert az én lapomra(még az ide kábeleket is) és nálam gond nélkül megy még a szar Mercury táppal is. Szóval ez az NF-7 kimúlt. Nincs valakinek olcsón egy SocketA-s lapja?
(#19634) Ronin: Legközelebb, akkor nálatok veszek és viszek egy raklappal a márkaszerviznek is ebédre.
-
kem
addikt
Keresek Siemens C75 LCD-t!
Még mindig van eladó ilyenem.
Eredeti, bontatlan, szigorúan letesztelt, egyenesen a gyártótl!Köszi!
-
liquidmoon
aktív tag
[link] Érd privi vagy tel!!
-
juliabrilke
veterán
Lenne valakinek eladó tápja, ami csak a vga-ra kell rádugni?
Régebben volt ilyen forgalomban. Ha jól emlékszem, akkor 300W-os volt.
Illetve keresek speciálisabb hűtővel rendelkező 9600GT kártyát.
-
shankeesham
tag
Keresek:
2*1GB/800MHz DDRII
AGP-s VGA-t 5k környékén (6600GT, 7600GT)vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
végre befejetem a Wizardry7-t. leírással, térképpel, 4 karakterrel, de nem is tartott fél évig
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Rush888
tag
Üdv!
Ha valakit érdekelne olcsó, jó számítógép
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
További szép estét mindenkinek!
Ideje megközelíteni az ágyat.
-
janos80
senior tag
válasz D.Orion #19631 üzenetére
esetleg a random ujrainditasoknal kék háttér is megjelenik?
probaltal mem tesztet vagy esetleg prime-ot futtatni? tulmelegedés? ilyesmi infok is jol jonnének. a random ujraindulgatasoknal nem feltétlen kell alaplapra gondolni,hiszen azt sem tudjuk,hogy a gep tobbi komponense egyaltalan megfeleloen mukodik e. azért mert regi,attol még lehet joja most nézem,hogy már fel sem áll a rendszer
masik memoria modullal probaltad?[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
válasz madarasz92 #19619 üzenetére
Ajaj, az LG-t nagyon nem szeretem, azért priviben megírhatnád, hogy mit kérsz érte.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #19632 üzenetére
Nekem nagyon sokáig olyan volt!! Bírja a strapát, persze egy rendes táppal..
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #19630 üzenetére
Ejj, de jó... Én is erre gondoltam sajna. Emberünknek nincs mázlija.. nemrég meghalt egy winyó... most meg az alaplap. Asszem azt a tápot is ki kéne dobni...
-
D.Orion
veterán
Volna némi gép problémám, valaki?
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #19623 üzenetére
A facért nincs bekapcsolva a telefonod, így lemaradtál a porszűrőről pedig arrafelé jártam.
-
juliabrilke
veterán
Keresek!
Szegőléc külső sarkot hol tudok venni Székesfehérváron? Nem, Praktiker nem játszik, mert ~430Ft-ért adják, ami vicc kategória.
-
oregcsóka
őstag
Hát ha DVD írója nincs senkinek, akkor esetleg DVD olvasó, netán CD olvasó feketében lenne eladó? Tudok érte ajánlani cserébe pár dolgot, - végső esetben pénzt is...
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #19614 üzenetére
Helyileg vagy el jösz érte vagy holnapi nap folyamán valamikor(12 után) a Várkörút vagy Kelemen Béla környéke. SzalaiG-al lesz egy találkozóm, de még nem tudom mikor és hol.
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #19611 üzenetére
Nem az enyém fateré. 2002-es 307 Break
-
D.Orion
veterán
Ma vettem a Peugeot kulcsába(központizár nyitós távirányítós szar) elemet, mert a gyári lemerült. Persze órás boltban nem lehet venni ilyen elemet, mert ezt is jól kitalálták a franciák így kénytelen voltam a márkakereskedésben venni. Kemény 2000Ft volt egy nyamvadt elem. Kicsit lehúzás. Svájci és 5 évig bírnia kell, ajánlom is neki mondjuk...
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #19607 üzenetére
Ingyen volt nekem is, így ingyen adom tovább is. Egy 25x25-ös darabot tudok adni, de ezt ketté kell választani, mert így még túl tömör, szóval két darab 25x25-ös darabod lesz. Tudok még adni két 25x12-es csíkot(ezek már szét vannak választva) amiket el lehet használni 5.25-ös helyre. Szivacsot nem javaslom, mert azon nincs az a 12V-os venti ami levegőt tudna átszívni.
-
D.Orion
veterán
-
janos80
senior tag
azt a parasztot
mountain -
janos80
senior tag
áááááááá
használt ,de jo állapotu mounten bike-ot keresek,vagy tura biciklit
-
juliabrilke
veterán
Olyanban esetleg tudtok segíteni, hogy gépbe porszűrőt hol tudok venni?
Esetleg elfekvőben van valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest