- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #48897 üzenetére
az a duhítő, h fel sem hivott...pedig megadtam a szamomat
igy marad az a verzio, h magamnak megcsinalom..Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #48882 üzenetére
egyszer vittem oda az astrat, hogy a test vezetéket cseréljék, mert nincs belső világításom +a riasztó is meghülyült.
felhivtam oket par ora mulva, közöltek,hogy a test vezeték nem jo de nem csináltak vele semmit, mert tul sok melo...
oda senki semmikor...Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz LamerGyuri #48263 üzenetére
Faterék háza...tegnap mesélték.
Remélem el is kapják..remélem csuklik az anyja. a haz meg fizetheti a javítási költségeket.
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
polóra hol csinalnak fehervaron szitanyomast?
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz juliabrilke #47901 üzenetére
mi a töknek pihentetik a játékosokat???????????????? 10 nap mulva lesz?? aki nem birja az húzzon a.. és ez vonatkozik az összes nb1-ben szereplő "focistára"
érthetetlen..a volán heti három meccset játszik+ utazás- érdekes ok bírjak....
ez a honvéd meg egy k szar...tele szinész bobbal..
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
eladó 478-as processzor hűtőt keresek.
köszi
Csibe
-
csaba77
csendes tag
valakinek van eladó olcsó routere?
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
keresek 80 v 160 GB SATA HDD-t
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #46671 üzenetére
kritikán aluli volt a debrecen....megerdemelték..igez kaphattak volna sokkal tobbet is..
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz juliabrilke #45027 üzenetére
de legalább nyertünk..igaz a labdabirtoklás 70:30 volt.
és Gyurcsó kilőte a hosszu sarkot:-)))Csibe
-
csaba77
csendes tag
fater kocsijaba oldalrol egy taho videoton futbalista jott bele oldalrol a B oszlopnál
meg neki állt feljebb..fater rendort hivott .kiderult a b.. p....nak a jogsija se a kocsi papírjai nem voltak a kocsiban. aztán befogta po..ját miután megerkeztek a rendorok
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz szijartg #40785 üzenetére
mi panelban lakunk a 9. emeleten. a futesszamla15 eHuf környéke (eddig)
a ház szigetelve van+ ablakcsere is megvolt. Tavaly télen (2010-11) fele annyi homennyiseget használt el a ház télen, mint egy évvel korábban.
22-23 fok van úgy, hogy el van zárva az összes radiátor(most -10-15 C). A hidegek előtt 24-25 fok volt simán zárt radiátorokkal.[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
Egy ismerős keres Toshiba Satellite A100-as laptohoz töltőt.
ha lenne valakinek.
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #39870 üzenetére
még az avulást is megtervezik..ugy ,hogy éppen leteljen a garancia
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
olyan nincs, hogy roma...cigány van.......
Csibe
-
csaba77
csendes tag
a kutyatartáshoz elvileg kellene a szomszédok engedélye is...ha jol tudom
+rendőrök+ jegyző
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz LamerGyuri #39370 üzenetére
sajna nem...lenovo gep..csak sata van a lapon, de kellene ketto IDE is.
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
PCI-os IDE port bővítőkártyát keresek
Csibe
-
csaba77
csendes tag
olcso pci Hangkártyár keresek.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #38300 üzenetére
most recepcióst keres a cég
szolok, ha lesz meghirdetve állás. Jövő év elején a kutatás és fejlesztési osztály jon át Fehérvárra, oda is lesz felvétel biztos.
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
A Grundfoshoz elég elküldeni a cégnek az önéletrajzot. Nem külsős cégen keresztül intézik a felvételeket.( nem IBM)
a meló annyira nem nehéz- persze emelni kel néha, de ahol kell ott daruk vannak. Viszont most nincs felvétel, lehet csak a 4-es gyár megépülésével lesznek.
a kezdo alap fizetés, ha jol emlékszem 114e HUF most( ez a kezdo fizetés)- ez az operátori bér. probaido után és, ha leteszed az első kompetencia vizsgát( azt kérdezik meg amit az eslo harom hónapban megtanultál) emelkedik(+15e HUF). Ebből a vizsgából összesen négy létezik és mindegyik után kapsz plussz kompetencia pótlékot.
+ évi kétszeri bónusz, karácsonyi csomag, széthajtani nem kell magad+ vannak persze furcsaságok, de azért elviselhető.[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
ez nem foci , amit csinalnak...
ez l..szar..még akkor is ha nem akarnak ettol a bajnoksagtol semmitCsibe
-
csaba77
csendes tag
válasz juliabrilke #36055 üzenetére
nem csak Alvest kell helyretenni , hanem azt a b..rom sousat. Nikolicsot nem csereként kell állandóan bevetni...
egy csatar szegyen itthon-???Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz csizzah #35377 üzenetére
esetleg KMgumi..de lehet ok csak abroncsot arulnak.
vagy esetleg itt: Tesco Floriántol jossz kifelé az Aszalvölgyi úton. A keresztezodesnel egyenesen arra az útra, ami atvezet a Tompa Mihály utcára (Marhacsapás utca ). Ott nyílt most egy uj gumis műhely.-telefonszámot sajnos nem tudok
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
3,5 " -os HDD-t keresek max 160 as méretben, 100/100 - as HDD Sentinell értékkel , mai átvétellel.
kösz előre is.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
Ma voltam a Procomp2000-nél. Eladó, szervizes kollégát keresnek.
gondoltam felteszem hátha valaki munkát keres.
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
Hello,
nincs valakinek elfekvoben egy 478-as processzor hutője? Nem kell extra a gyari is jo.
köszönöm előre is
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Pancsermeste #34497 üzenetére
nalunk ugy tudsz elore lépni, ha "baratkozol" a kulfoldi kollégákkal és rajtuk keresztul lépsz elore vagy kulfoldre.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
a dán szivattyú gyárnak a sóstói ipari parkban lesz még egy gyártó csarnoka..2013-ban nyitják meg
a felvételek ha igaz mar 2012-ben elindulnak[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
DDR2-533 ramot keresek 1GB-ot.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
alaplapot és processzort keresek 5-6 ezer ft-ig.
üdv.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz FehérHolló #31133 üzenetére
az ut minősége katasztrofális, legalábbis Sárbogárdig.. péntekenként nagya forgalom.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #30889 üzenetére
hat lehet azert nem erdemes. Sogorek orulnek neki, hogy a dzamgep nem ment tonkre, csak a hangfalszett..
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #30872 üzenetére
sogoroméknál az aktiv hangfal hal meg mos Lberényben. Az az informaciojuk van hogy Eon kifizeti a kárt, ha a halozat hibajabol tortént a dolog...nem csak ket esetben fordult elo, hogy az elektromos cuccok tonkrementek.
erdemes lenne megkerdezned, hatha fizetnek valalmit.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
A Kodolányi utcában csak a szél fúj..esőnek és jégnek még nincs nyoma..hal istennek.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
hozták a formájukat az úgynevezett videoton jatekosok..nem érnek semmit.
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz Clubforum2 #29889 üzenetére
hi
Nem tudsz véletlenül telefonszámot a mosohoz? Egy motormosást kellene megejtenem még ma.
elore is köszönöm
Csaba
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz juliabrilke #28866 üzenetére
miert ne????, pont ezert tart itt magyar futballnak nevezett valami...
Csibe
-
csaba77
csendes tag
válasz D.Orion #28860 üzenetére
ez a biro kulonosen "tisztelte" a hollandokat...nem tudom, hogy lehet 4 darab nemzetkozi meccsel a hata mogott, egyataln EB selejtezore kuldeni...
a vedekezesen lehet meg sokat javítani..nem egy szer elofordult, hogy sokkal tobb volt a holland tamado a kappunk elott, mint a vedo
igy viszont ervenyesult a"papirforma" segitett
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
Vadócz "szép" gólpasszt adott..
Csibe
-
csaba77
csendes tag
táp csatlakozó átalakítót keresek 24 pinről 20 pinre.
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
max 4 ezer forintig keresek PCIe videokártyát.
köszi
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
keresek: Nokia CA-101-es vagy ezzel kompatibilis utángyárott adatkábelt
előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
-
csaba77
csendes tag
igen tudom h max 12 mehet rá, csak az nem mindegy h meddig kapjak az a bizonyos aramot.nyitas zaraskor max 0,5 masodperc..viszont ha ez nem annyi akkor sztem mar gond lehet. bar nem tudom. ma hazafelé ereztem egy kis égett szagott... sajnos.
hal istennek ezek a sar picike motorok amik ugye nem birnak sokat..abban viszont igazad van tok mindegy hol keszulnek..mert mar minden kinai..szoval ha nem kinai akkor is kinai.
az a bosszanto h a kolok hulyenek nezett. mas nem marad sajat sufni tuning lesz belole - meg lesz a program punkosd hetfore.
Csibe
-
csaba77
csendes tag
utólagosan beépitett a cucc. februarig semmi gond nem volt, akkor leégett kettő + a vezető oldali zár.. gondoltam elofordul mert mar 11 évesek voltak a zarak.
erre rá két honapra egyik percrol a masikra 3 mondja be az unalmast. be akarom zarni semmi. felhivom a szerelot, vigyem el a kocsit. elviszem nem nezett meg semmit, csak kicserelte a zarakat. Azzal magyarazta, hogy a Spal gyartamnyuak kozott van mostanaban rossz.
bereakott helyette 3 kinai gyartmanyut. ezek egy honapig birtak korulbelul. Este hazajottem es mar csak nagy nehezen tudtam bezarni az autot.mar akkor mondtam a gyereknek visszaviszem garanciaban ha elromlik megint.
a bosszatnto , hogy a senkihazi meg se probalta keresni az okat, csak kicserelte a motorokat.lehet tularamot kapnak a motorok es ezert egnek le.
Lehet az lesz a vege, hogy kicserelem magamnak az egesz központi zar rendszert vezérlovel egyutt. lehet tobb ideig fog tartani de legalabb jo lesz....[ Szerkesztve ]
Csibe
-
csaba77
csendes tag
tud valaki egy megbizható és jó autovillamossági szerelőt fehérváron?
Csibe
-
csaba77
csendes tag
Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.