Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
MSI TV tunerem dobozában cserélném egy külső USB-s Sata-s rackre 500Gb sata 2-es vinyót kezelje.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
-
gyenge47
aktív tag
válasz Napfénysüti #21692 üzenetére
Nem-nem
egy Dell Inspiron mini 10 -
SzalaiG
addikt
-
SzalaiG
addikt
Hy All!
-
madarasz92
őstag
válasz PhoenixK #21691 üzenetére
Azt mondja f27 nekem hogy megmérte és melegebb a Dell notija akkor amikor műkődik a hűtőpad azért én átkereszteltem fűtőpadnak egyébként nagyon szép világit meg 3hűtő venti van benne.. (Ja látszik is a képen)
LamerGyuri:A macska féltve őrzőtt kincs nála..[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Hát ilyen videókra kell ébrednem?! -
gyenge47
aktív tag
Valaki linkelt itt pár hete egy notebook hűtést, belinkelné még1x? Asszonypajtásnak kéne vmi hűtést eszkábálni egy forrófejű netbookra és kéne az ihlet.
-
Ronin-
senior tag
válasz juliabrilke #21683 üzenetére
én is ezen gondolkodtam végig, de nem jöttem rá.. úgy mozog,mint 1 csaj, úgy beszél mint 1 csaj, olyan cuccai is vannak, de olyan fiú feje van..
-
őstag
válasz juliabrilke #21683 üzenetére
Csak annyit tudok róla így ránézésre: Tajgetosz-pozitív
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #21679 üzenetére
A foci rajongóknak ajánlok egy jobb videót! Sírni fogtok rajta...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Tom5
addikt
nah széép...titokban ilyeneket nézegetsz.
-
coqito
tag
Jajj ne!
-
juliabrilke
veterán
Nem írtok sokat a topikba, ezért jön a ma esti bünti. video
Ne feledjétek. Ő is élőlény és el kell fogadni ilyennek. Bár ehhez képest egy női táska szinte semmi.
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
-
Pancsermeste
őstag
-
coqito
tag
válasz Pancsermeste #21675 üzenetére
Ez kábelnet , avagy tányéros?
-
coqito
tag
válasz LamerGyuri #21671 üzenetére
Hát igen, ha azt vesszük az upcnak mindig sikerül valahogy mindent titokban tartani jóidéig, még így internetszolgáltató nagyhatalomként is. Pedig aztán nem 3 ember használja. Lehet szűri az információt is ami a felhasználók leírnak? Ha holnapra nem lesz itt ez a pár hozzászólás akkor nem meglepődni ám
-
juliabrilke
veterán
válasz LamerGyuri #21672 üzenetére
Hány havi hitelt kell erre felvennem ingatlan fedezettel azért, hogy azt a videót megkapjam?
Egyébként helyileg hol is található? Hátha valaki jár arra.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #21669 üzenetére
Asszem tudok egy Panasonicot, ha van türelmed kivárni, míg elhozom Fehérvárra. Rákérdezek, csak nem kukázták még, amióta ott jártam.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz coqito #21670 üzenetére
Nem is fogsz találni,mint ahogy a priorizálás is először "urban legend" szinten terjedt,aztán hosszú hónapok után szólalt meg egy emberke,elismerve,hogy igen van,persze mindez miértünk.Az operátor természetesen ezt is tagadta;ő még sosem hallott ilyenről.
Érdekes egyébként, hogy voltak ezek a szerverlefoglalások: én nagyon nem vettem észre, hogy most aztán valami hű de gyorsabb lett a netem. Akkor tulajdonképpen mit is priorizálnak?
Amikor szanaszét hullott a netjük,akkor sem volt egy betű róla sehol.Bementem az ügyfélszolira,és miután tisztáztam az ügyfeles bácsival,hogy kurvára nincs netem, és kurvára dolgoznom kéne, és nem "vérpistike" vagyok a szomszéd utcából, aki beszopja a süketelős dumát, akkor nagy nehezen elárulta, hogy "Igen, vannak gondjaink, de dolgozunk rajta."
Igaz nem is néztem igazán utána, de a pontos okot a mai napig nem tudom, mi purcant meg nekik."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
coqito
tag
válasz Ronin- #21665 üzenetére
Na akkor ma meglesem a modemet mit csinál ekkortájban sőt lehet videót is csinálok ha valami változás látható. Nehogy már az internetünk ne legyen egész napos.
Mondjuk nem tudom mit csinálhatnak minden nap negyed órán keresztül kicsit gugliztam de ott sem találtam semmit erről.
-
juliabrilke
veterán
Még mindig keresek régi videó készüléket.
Az lenne a fontos, hogy régi tv-re kötve lehessen fogni minden adást (amire maga a tv alapból nem képes jelenleg)
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó reggelt!
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz LamerGyuri #21666 üzenetére
A kábelt megnézted, hogy bedugtad-e?
Imádom az ilyen hasznos tanácsokat.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz coqito #21664 üzenetére
Nekem 60-as Fiberem van. Kevés kivétellel majdnem minden éjszaka előfordul. Egyszer-kétszer felhívtam a supportot, hogy mi a f.sz van, de persze mire felvette, addigra mindíg visszajött, és kivétel nélkül azt állították, hogy nem látnak semmi rendkívülit vagy hogy megszakadt volna a szolgáltatás. Biztos nem jó a routerem-oprendszerem-kábelem, vagy ezek variációja, kapcsoljam ki- majd be...tiszta IT Crowd...alig bírtam röhögés nélkül... Mondjuk ugyanezt mondták akkor is, amikor összeomlott fél Dunántúl és Budapest UPC-s internetszolgáltatása is néhány napra...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
coqito
tag
Érdekes!
Minden nap hajnali 00:45 kor (órámon 00:49 de ez lehet téved annyit) leáll a UPC 30 -as netem és csak 1:00 kor indul újra, így egy negyed óra kiesik (nemfogok sírni miatta csak érdekesnek találom). Mi lehet ennek az oka? Illetve tapasztalta már ugyanezt valaki?
Ja igen, mindenkinek jó reggelt
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
lenne egy ilyenem eladó!
dobozában pihenget keveset használt kitűnő állapotban!
akit érdekel dobjon egy pü-t és hogy mit ér meg neki
aztán ha senkinek nem kell fejérmegyében meghirdetem[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
nem megy valaki Debrecenbe hétvégén?
-
f27
senior tag
Ennyire ne dolgozzatok ám!
Nincs valakinek csereberélhető SSD kártyája? -
Napfénysüti
nagyúr
Jó reggelt!
Més que un club!
-
janos80
senior tag
válasz Napfénysüti #21653 üzenetére
sajna nem én vettem, és azt mondjak,hogy azért nem garifutaros,mert idezek:
A termékért csak díj ellenében tudunk futárt biztosítani mert nem házhozszállítással lett kérve ,ha díj ellenében is szeretné igénybe venni a szolgáltatást kérem rendelje meg megint és a hibaleírásba írja ezt bele. -
janos80
senior tag
fiuk!
nem megy valaki mostanaban az ipon-ba? vagy esetleg nem tudna nekem elszallitani egy vinyot az iponba?
-
juliabrilke
veterán
Szép napot mindenkinek!
Látom már mindenki szorgosan dolgozik/pihen!
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó reggelt!
Més que un club!
-
csaby1984
tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
www.sziget-elek.info
-
törölt tag
Mennyit érhet egy illyen masina?
Compaq EVO N800V; 1,6 GHz + Compaq dokkoló + töltő
A termék korához képes szép állapotú, minden funkció működik rajta.
További paraméterek:
CPU: Intel® Pentium® 4, 1.6GHz
RAM: 512 MB
HDD: 60 GB, 7200 ford/perc (!), nem a 4800 ford/perc-es!
CD/DVD olvasó
Beépített mikrofonCsatlakozások:
- VGA, S-Video kimenet
- Fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet
- 2 × USB 2.0, párhuzamos port
- 10/100-as hálózat
- 1 x PCMCIA bővítőhely.
- 1 x Mini PCI bővítőhelyMagyar billentyűzetes.
OP rendszer: XP 2002 Professional SP3 ENG
-
Badb0y
addikt
Tud valaki forrasztani és rendelkezik is pákával és holnap ráér délelőtt Iszonyat sürgős lenne.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
törölt tag
ha esetleg valakit érdekelne:
ASROCK A785GMH/128M
x2 5000 @ PHENOM II X3 3200mhz -
f27
senior tag
válasz shankeesham #21633 üzenetére
talán ha a gazdája is úgy akarja ide is ér egy gépem végre
5000+ prociért mit dobnál? -
janos80
senior tag
-
shankeesham
tag
Még mindig keresek olcsó AM2 X2 procit.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Eladó Garmin nüvi 550 GPS -------- Klikk!
-
janos80
senior tag
ha bevizezed ,akkor én a 80-at ajanlanam x2-ben,de ha nem ,akkor inkabb vegyel nvidia-t,mert a 4870x2-t nem sokaig fogod birni a gyari hutessel,olyan hangos...
a teljesitmenye a gtx280-al kb egyenrangu,csak par jatekban vannak kulombségek,de legalabb a gtx nem zud ezerrel.sot... alig hallanai miota ujra pasztaztam -
juliabrilke
veterán
Lenne valakinek eladó régi videólejátszója?
Illetve az lenne a kérdés, hogy régi tv nem minden adást fog. Videóval összekötve persze megy rendesen. Létezik erre valamilyen jel erősítő, ami a videóban van?
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #21625 üzenetére
X2. Azt még nem tudom hogy 4850 vagy 70 de ez a fő csapásirány most hogy már szinte egyáltalán nem játszok. Tudod netezni kell a kakaó.
-
f27
senior tag
menyit érhet ez a gép így cakkon pak?
AMD 64 x2 dual 5000+ 2Gb ram 160Gb HDD Nvidia 8600GTS 512Mb acer 19 lcd-moncsi 550W táp ház stb... -
bim
veterán
Megválnék a Sapphire 4870 1Gigás kártyámtól. Gondolom itt senkit nem érdekel.
OEM. Adok rá 1 hét próbagarit. -
f27
senior tag
csak fehérváriaknak csak ma 40K! enyiért már asztaliba sem kapod meg ezt a tudást
-
f27
senior tag
válasz Clubforum2 #21621 üzenetére
asztalinak egy pentium M2,2Ghz 6800Ultra 256Mb 256Bites 1Gb ram dvdrw 80Gb HDD? a háza kb 3Cm vastag nem sokkal nagyobb mint egy A4 lap
tápba van egy 350W POWER LC
[ Szerkesztve ]
-
Clubforum2
tag
Nos.
Felhívás keringőre:
Kellene nekem egy olyan lap,ami támogatja az e6550-et, a ddr2 memóriát, egy gyári cpu hűtő,egy ház táppal(nem codegen 300,de nem is 14000 forintos táp),és egy 7600gt környéki memkari.
Valamint: egy komplett gép 30-40 között monitor és egyéb kacatok nélkül!
Lehet bombázni.
KösziMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #21619 üzenetére
játékra nem is nagyon éri meg asztali gépet össze rakni! 40K ból olyan konzolt kapsz amit csak egy 2-300K asztalival érsz utól nekem is ezért van ithon PS3/kexbox igaz amenyit én játszok velük mostanában atól nem fognak melegedni tuti
-
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #21614 üzenetére
igazából szerintem mi is nagy tévedésben élünk mikor azt mondogatjuk egy notebookra hogy GAMMER gép!
amit pl én is gammer gépnek nevezek egy grafikai tervezésre épitett erősebb konfigurácios notebook! rohatúl nem játékra tervezték!
értelme nagyon is van! jó nem egy csoringer gyereknek mint nekem!
én max arra használom jogy 1-2 órát játszok rajta meg viloghatok a csúcs géppel!
de akinek a munkájához kell és a dolgai csak erősebb notin futnak el ,annak nagyon is értelmes egy ilyen gép
hacsak netezni akarnék,arra még lehet a telefonom is elég lenne -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #21594 üzenetére
Nem szeretem a gamer notebookokat. Nem látom értelmét a kategóriának. Gépselejtezés véletlen nincs a cégnél?
Més que un club!
-
janos80
senior tag
válasz Clubforum2 #21612 üzenetére
uhhh tenyleg
csak kozben van egy melylada+erosito is
megy privi az árral kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Az MSI GUS-ra gondolsz?
Ettől azért csodát nem lehet várni. Egy PCI Express Card-on keresztül csatlakozik az adatbuszra. Ezzel max. PCI-E 1x sebességét lehet elérni.
Vagy valóban megoldották már, hogy kivezették a teljes PCI-E buszt?
Hm... Elvileg a notebook dokkoló portján ott van, nem?[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
válasz D.Orion #21608 üzenetére
tévedsz!
PCI-e 2.0 kivezetés van! a dobozban igazi destop VGA van valos adatokkal! a dobozhoz tartozik egy 175W adapter! a doboz képes a noti képernyőjére vissza küldeni a képet! plusz a valódi VGA-n lévő csatik ugyan csak működnek! tehát külső monitorra is mennek!
a dolog létezik és bizonyított is! most azért harcol pár cég hogy szabvány legyen ez a megoldás minden notinál! -
D.Orion
veterán
A notebook-hoz csatlakoztatott külső dobozos vga-kal csak az a baj, hogy jelenleg még nincs meg az a sávszélesség amivel érdemi eredményt el lehetne érni. Az Express Card-os megoldások is pci-e x1 sebességen mennek ha jól tudom. Hallottam már pci-e x4-es megoldásról is, de szerintem még az is kevés főleg, ha azt vesszük, hogy a notiban 16x van... Ha majd lesz valaki olyan merész, hogy kiviszi a noti oldalára a 16x PCI-E portot és egy kis kábellel azt rá lehet kötni egy dobozra amiben van egy vga és egy neki való tápegység, akkor tényleg beszélhetünk majd értelmes megoldásról. Ja és persze ne felejtsük el, hogy a legtöbb ilyen rákötött vga még mindig csak a laptop képernyőjére képes megjeleníteni a képet, külsőre sajna nem tudja közvetlenül adni a jelet.
-
bim
veterán
Ilyesmi bicót keresek a kislányomnak használtan. Jó állapotú érdekelne .
Ha esetleg van valakinek aki kinőtte már és megválna tőle privizzen rám. -
janos80
senior tag
válasz Clubforum2 #21604 üzenetére
má' melyiket?
-
f27
senior tag
fanatikus tag lettem
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO