Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz kispéé #29837 üzenetére
125kg vagyok 196cm mellé. Felveszek egy rendes ruhát, meg egy nem üres hátizsákot, 140kg-nál nem biztos, hogy megállok.
Szerinted mennyibe kerül egy akármilyen 26-28"-os bringa, ami alattam bírja napi szinten mondjuk Mars tér-Dorozsma távot azt figyelembe véve, hogy én annyira megyek, amennyire lehet.
És teleszkóposból?Öcsém a Prologban vett vagy 10 éve 125k-ért egy össztelós Meridát. Fel sem mertem rá ülni, mert az a kerékpár nem az én (akkori) súlyomra lett összerakva.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
boba6
senior tag
válasz kispéé #28912 üzenetére
nem az igazi
S2-nél nagyobbat nem akarok de elavultabbat se
de nem fogom az új nettó ár környékét megadni érte gari nélkül mint sokan remélik... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
félisten
-
LÁZ
addikt
válasz kispéé #28896 üzenetére
akkor kb nagyon kevés pénzért adod a tied, és nagyon sokért veszed a másikat.....én még 1 olyan mobil bolttal sem találkoztam amelyik egy kicsit is reálisan, a pillanatnyi piacnak megfelelően ad ajánlatot..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
válasz kispéé #26759 üzenetére
http://www.minideal.net/3-5-tooky-candy-t1982-android-2-3-mtk6575-1ghz-smartphone-4g-512mb-molbie-phone.html
http://www.minideal.net/lenovo-lephone-a690-mtk6575-1-0ghz-android-2-3-3g-gps-4-0-inch-capacitive-screen-smart-phone.html[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
macilaci78
nagyúr
-
félisten
válasz kispéé #20172 üzenetére
SKPC-ben láttam ma egy T61-et. Szélesképernyőst.
49-et mondott rá a fickó, de mivel nem azért mentem, nem kérdeztem rá, mi van benne.Linux meg live Windowsokkal meg jól összezavartatok
Kezdésnek Ubuntu, aztán majd ha a szarnál is szarabb, jöhet a többi.
De csak kihúzom már vele azt a kis időt. Böngészni kell csak tudnia. -
mcclode
tag
válasz kispéé #15780 üzenetére
Üdv én tudok alkalmi munkát épületgépészet területén 500-600ft órabérért.
Ha érdekel."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
tisn
addikt
válasz kispéé #15756 üzenetére
http://www.keszgyarto.hu/allasajanlat/1433
ide be tudlak ajanlani, bar valoszinuleg a fizu nem lesz tul jo
viszont ha jol dolgozol elore lehet lepni (egyik haverom ott cnc-sbol lett a gyar fonoke, bar utana lelepett nemetorszagba cnczni.)ha az asszony gyeden van, akkor a gyerek meg pici, lehet koltozni a munka utan
nem szabad nyomorogni, raadasul minden szakman kivul toltott ev elvesztegetett
angolt v. nemetet erosen tanuld, amig nincs melo -
MODERÁTOR
Én nem írtam olyat, hogy sírtál. Azt írtam, hogy eddig mindenre kitaláltad hogy mit miért nem lehet, és mi miért nem jó neked, az pedig igaz. Értem én hogy nem tetszik, ha ezt megmondják, de inkább figyelj oda a kritikákra és tanulj belőle mert segítő szándékkal mondjuk.
-
bitpork
nagyúr
A próbával kevesebb nem leszel. Én annó telekommal kezdtem, majd informatikával folytattam, volt éttermem, voltam jogi tanácsadó, és most ruhanagykerben dolgozom. Ki tudja mit hoz a holnap? Lehet h annyira bejön h megveszed az egész boltot.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
proper
őstag
hivd fel a gumigyárat, pick, szilánk, hansa, szeplast, rollo-mr, Hok-Plastic Kft, stb
kérd a munkaügyest és kérdezd meg van e felvétel, elmondod mi a végzetséged és tedd hozzá hogy azért bármilyen beosztás érdekel végzettségtől függetlenülha látják hogy akarsz dolgozni és van hely biztos felvesznek valahova, ha magadtol kezdeményezel és nem nekik kel téged megkeresniük
szilánknál van haverom majd megkérdezem, hétfön ugyis beszélnem kell vele
-
MODERÁTOR
válasz kispéé #15740 üzenetére
Nem piszkálni akarlak, de nehéz lesz úgy melót találni, ha minden felvetésre rögtön kitalálod hogy azt miért nem lehet, illetve hogy az miért nem jó. Sajnos szerintem per pillanat nincs a végzettségednek megfelelő állás, menj egy olyan helyre, ami nem a végzettségednek megfelelő, ideiglenesen. Aztán majd találsz másikat is, de ha szükséged van rá, akkor fogadj el egy alacsonyabb beosztást.
-
hodigy
tag
válasz kispéé #15701 üzenetére
közmunkáról a következőket tapasztaltam, mivel munkahelyem közel van a "utcaseprők" központjához, szoktam látni közmunkásokat (legalábbis annak tűnnek) amint indulnak illetve akkor is amikor a környéket takarítják (lehullott leveleket szedik össze, hasonlók). "Kokeró"-t még soha sem láttam ott dolgozni. Teljesen normális embereknek tűnnek, sőt fiatal csajok is vannak közöttük.
[ Szerkesztve ]
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
Inv1sus
addikt
válasz kispéé #15740 üzenetére
A barátnőm végzettsége sincs köszönőviszonyba a munkával, de ő nem fogja tovább mereszteni a sejhaját + nem is kezd el finnyáskodni, .
Köszi a tippet, Syl!
Kiakadok az ilyen embereken. Sír, hogy nincs munka, aztán meg válogat. Akkor éhezzetek meg kuporogjatok tovább vidáman ...
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
veze
őstag
válasz kispéé #15701 üzenetére
én annyit hallottam, hogy ha családban élsz, és a családban az egy főre eső jövedelem eléri a 28500 Ft-ot ( vagy valami hasonló nagyságú) akkor nem vagy jogosult közmunkára sem( meg azt azzal járó jövedelmre)
( ha pl a párod dolgozik és minimal bért kap és csak ketten vagytok, akkor már kilőve.. ha valahol laksz és az a tied , akár részben,és ne adj Isten közben örököltél egy másik részingatlant, ami nem öröm de az élet rendje hogy az idősek elmulnak, akkor szintén kilőve mert több ingatlan van a birtokodban, ha autód van lehet az is kizáro ok , nem tudom, éljél fel mindent, akkor talán majd...)
de javítson ki aki többet, pontosabbat tud.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz kispéé #14862 üzenetére
Szokott-e másolni, kalóztól vásárolni vagy illegálisan letölteni-megosztani játékokat?
Emelje fel mindenki a jobb kezét, a balt pedig tegye a WASDra!
És diszkriminatívnak tartom, hogy a nemnél csak férfi és nő között lehet választani! A hermafroditák jogaival ki törődik?
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz kispéé #14805 üzenetére
Mennyi időd van felkészülni? Mikor lesz a vizsga? Milyen szinten állsz most? Ez az sos elég tág...hozzám már jöttek úgy, hogy 2 hét múlva megyek ki Angliába, taníts meg angolul...
Apropó...tetszik ez a reklám. Abszolút nem a megszokott májkroszoftos.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz kispéé #13975 üzenetére
Árkád aljában a Posta és a kerengő mellett, de a Plázában az 576-ban láttam ilyesmit. Csongrádi elején még a krt-tól beljebb Megadmodel, vagy kicsit a krt-on arrébb a híd felé a küldő oldalon egy másik modellbolt.
Használtak közt nézz szét.
Li-po akku, töltő ügyében vásárlás előtt keress meg...
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz kispéé #13612 üzenetére
Én amikor az enyémet vettem akkor közte és egy 1.6-os Zender optikás boxer között vacilláltam, de győzött a klíma, abban nem volt, és hát a kényelem... Az 1.7-es boxerek nagyon mennek, de nagyon ritkák is. Én még anno az egyik találkozón vezettem egy 2.0 QV-t na az ment mint a veszedelem, jóval többnek érződött 150 lónál, mondjuk volt alatta egy elég nyitott kipufogórendszer, lehet hogy az még dobott rajta pár lóerőt.
PSN: Morfologus82
-
gabesz82
őstag
válasz kispéé #13606 üzenetére
ááá az a gyönyörű boxerhang 1.4-es 1.6-os? nekem 1.6 TS-om volt. A röhej az, hogy legtöbbször az elektronika (MAF és társai) vergődik bennük az pedig Bosch Egyébiránt meg oda kell figyelni az autóra, be kell tartani az olajcseréket (kizárólag Selenia), és a szokásos karbantartási dolgokat és meghálálja. Találkozókra szoktál járni? én még most is szoktam feljárni az alfaamore.hu-ra, anno tag voltam
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
tajcsi
őstag
-
martonx
veterán
-
LÁZ
addikt
válasz kispéé #10286 üzenetére
akkor marad az apró, vagy a samsung outlet a makkosházi körúton, ha ott van még, illetve a kareszra irjál rá - erővarázsló - , tőle is bugáztam 82-es fullhd mpg4es tévét 60ért , nóném - keletném, lg belsővel, az is megy azóta is.
szerk. zsigulimó - nágycsáládos tezsvéreknek ideális
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz kispéé #10284 üzenetére
Szneki-től kérdezd meg, igaz menni kell a cuccért, de én tőle vettem ezelőtt kb 5-6 éve a 102centis hádéredimet 75ért , és azóta is patent a cucc.
-
boba6
senior tag
válasz kispéé #10213 üzenetére
akár, ha Erővarázsló nem talál ilyet otthon kelleni fog
vkinek huszonéves darabokban lévő Sony TV-je nincs véletlen?
vagy az is jó ha tud olyan szerelőt akinek akadhat ilyesmi a padláson
1 szem 2SB832 jelű tranzisztor kéne nekem[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
zeg
őstag
Nem arra válaszoltam hogy kap-e papírral munkát, hanem arra, hogy mennyi köze van az onnan kijövő embernek a gépészet szakmához. Mivel én ezzel foglalkozom (tervezés és gyártástechnológia), tisztában vagyok azzal, mennyire használható az ott szerzett gépészdiplomával szerzett tudás önmagában, technikusi/szakmunkás előképzettség nélkül. Egy talicska trágyát sem érnek a széf-es/mérnöki karos gépész ismeretek.
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest