- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Haart
addikt
Asus 7600GS full silent 512mb ddr2 eladó - 12k
Sata2 winyó beszámítható vagy csere.
Privibe akit érdekel. -
ent
őstag
Ez lol, pizza a kedvencem nekem is. De én inkább görögből rendelek, nem adom lejebb!
Össze kéne ugrani egy nagy csapat PH! vmelyik pizzériában vmikor utó szilveszer gyanánt. De szigorúan alkohol és cigi mentesen. Kit érdekelne? Írjon privit holnap délig csak annyit MEGYEK! A végén össze számoljuk és megbeszélünk egy időpontot. Na?Mod: Ki is vastagítom!
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Luighi
senior tag
Érdekel valakit egy Opel Vectra B 2.0DTL kombi blablabla... verda 1.3M körül?
-
boba6
senior tag
egy új árlista, próbából kiteszem, még nem volt időm ellenőrizni jók e az árak, majd elválik:
html
xls
rendelés leadási határidő ugyanúgy holnap de. 11:00
érkezés 10-14 nap... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
azbest
félisten
Szoktatok a Don Pepéből pizzázni?
Valahogy egy ideje, mintha véznább lenne az anyag rajta... lehet hogy érzéki csalódás, de az ugrott be, hogy ha nem lenne rajta plusz feltét (cukkinestora +csirke+brokkoli+pepperoni), akkor vajon mi maradna rajtaPersze az is lehet hogy csak az én igényeim nőttek, vagy a kolis árkedvezményt kompenzálják (vagy a plusz feltétet az alap feltétből) de régebben volt hogy alig tudtam benyomni dupla csirkés taccosat... most meg lassan előtte bekajálok hogy megérezzem
Hmm rá kéne szoknom a menüs ebédelésre, sikerült már párszor kellemesen meglepődni az adagon és a kaja finomságán
-
ent
őstag
válasz bolcsodal #9183 üzenetére
Az a baj, hogy a külsősök csak fél 1 után mehetnek csak be, általában előtte 10 perccel megyünk. Majd szétnézek a pendrájv miatt. Kékszínű és bazinagy, jól emléxem?
De nem minden nap, néha büntetni is kell ám külsős munkálatokon!!!WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz LordVader80 #9180 üzenetére
Hozza be az önéletrajzát a végzettségét igazoló okmányait hozzám egy borítékban. Fotó is legyen az önéletrajzon, ha nyelvizsgái vannak az jó lenne!
Keresse Márkot a portán és mondja hogy lordvader80 küldte!!!WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ALI_G
veterán
Keresek valakit akinek van PDA-ja (esetleg HP tulajt ezen modellek közülAQ h1910, h1915, h1930, h1940, h2210, h3830, h3860, h3870, h3950, h3970, h4150, h4350, h5450, h5550, h6315, h6320, h6325, h6340, hx2110, hx4700, rx3415, rx3715.), akinek működik az active sync.
Kérlek keress meg priviben.
üdv. ali -
LordVader80
őstag
válasz Rhino666 #9175 üzenetére
A hacsak pedig egyben van, mert ebben a szövegkörnyezetben kötőszó
ent: én "internetezős" cégnél
Nincs szükség nálatok élelmiszertechnológus-mérnöki végzettséggel valakire? ( van még mellette egy rakás papírja, nem tudom fejből, de a diplomához lehetett megcsinálni, mint pl érzékszervi bíráló stb )Jelenleg a Pick gazdasági osztályán elszámoló-kalkulátorként dolgozik az illető... tehát végzettség+tapasztalat is van
cserébe intézek jó kis olcsó netet
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
ent
őstag
Ki hol dolgozik? és mit? Bármikor jól jöhet egy kis ismeretség.
Én: ÁNTSZ- felügyelő
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Rhino666
addikt
Én meg egy máig bad sector mentes 2,1GB-os Seagate winyóval tudnék szolgálni. De tudjátok, aranyat ér...
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #9168 üzenetére
A tényleg után vessző kell. Ha csak valaki azt nem hazudta hogy sikerült és ennek kapcsán elcsodálkozva rákérdezel, hogy vajon igaz-e.
Nem vagyok benne biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Hakuoro
aktív tag
Northwood P4-et keresek!
-
Luighi
senior tag
Eladó PIII és P4 gépek - 17" és 22" monitorok.
Keresek hibás 20GB vinyókat!
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #9166 üzenetére
Pökhendiség, felsőbbrendűség-tudat... Ezen nincs mit vitatkozni, egy az egyben stimmel...
Na de nem azért írtam hogy vita legyen belőle, csak "poénnak" szántam.
Szerk: Na, megyek gyúrni....
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
-
szumoo
senior tag
válasz LordVader80 #9158 üzenetére
Tipikus, amit írtál. Gondolom idővel rájött, h totál gyík volt a dologhoz, csak az ő "szintjén" már így szokás kezelni, persze tisztelet a kivételnek. Vagy vmi ilyen lehett a dolog.
Én is voltam olyan szituációban: nem várta meg, h befejezzem a mondatot (gondoltam bevágódok egy kis poénnal), de ő erre elkezte mondani, h ő kicsoda; meg hogy mindjárt hívja a fő muftit. Befejeztem a mondatot és egyből megnyugodott.
De nem foglalkozom ilyenekkel.
Na de ne is beszéljünk róla, mert csak előjön még egy.A nyúlon túl?
-
LordVader80
őstag
Teljesen egyetértek.
Most volt itt egy BÍRÓ, aki nekemesett, hogy ő korlátlan csomagra kötött szerződést. Mondom nézzük meg a szerződést, abban benne van. Hát ő azt nem nyomtatta ki-mert online rendelt, mondom akkor kinyomtassam? Válasz: nem mert maguk utána azt átírták. Na ekkor kérdeztem meg, mert láttam hogy dr akárkicsoda, hogy mondom maga jogász??? mire mondja, BÍRÓ, mondom erre bazz akkor tudja hogy megy ez, ha tényleg ezt hiszi, miért nem perel és bizonyít.
Erre jött a szokásos blablabla őneki erre nincs ideje meg nem tudja bizonyítnai meg biztos átírtuk áááááááááááááááááááááá mindezt bazdmegek és kurva cég meg kibaszott cég közepette... ráadásul MAGA szót használ 1000*, amit nem is illik, sokkal normálisabb az ÖN... no comment....Ennyit a tanult/művelt emerekről......
-
szumoo
senior tag
válasz LordVader80 #9150 üzenetére
Hihetetlen, hogy a normális is ember is megváltozik, ha vmit intézni kell vagy vásárolni.
Sokszor tapasztalom én is ezt, de különösen nem foglalkozom vele. Hülye és kész.A nyúlon túl?
-
Rhino666
addikt
Kell valakinek Mapex P320 lábgép? Hibátlan állapotú, újonnan 12,5k a Csermákban.
Irányár: 9k
Dobol valaki rajtam kívül?
-
boba6
senior tag
s939 lapja vkinek eladó?
Lee-der: este lesznek friss árak
az idei első áruk még ezután jönnek[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
PowerBuldog
veterán
válasz LordVader80 #9150 üzenetére
A maradék 10% meg ittvan a PH!-n!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
szumoo
senior tag
válasz LordVader80 #9147 üzenetére
Szegény előfizetők felhúztak, hogy ilyen passzban vagy?
Jedi nem kötözködik!A nyúlon túl?
-
LordVader80
őstag
válasz PowerBuldog #9146 üzenetére
simán
ma olyan kötözködhetnékem van: helyesen: Nem tudom, Te hogy vagy vele....
tehát a tudom után kell vessző[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
válasz LordVader80 #9143 üzenetére
Nem tudom Te, hogy vagy vele, de még nem kóstoltam számgép házat és ezért is írtam, h jó a finom helyett!
Power: Az viszont elég gáz lenne! Nincs is annál szebb, mint h vki megtöri a horkantásával a vizsga csöndjét!
A nyúlon túl?
-
szumoo
senior tag
válasz Rhino666 #9141 üzenetére
Neked is jó reggelt! Gondolom már alszol, de azért válaszolok a Chieftec-es hsz-re.
Igaz, h nem a legszebb, de amikor venni akartam házat és vmi szellősre gondoltam, ez volt csak ami nagyjából megfizethető kategóriába esett. Olyan, mint a Chokito: ronda, de azért jó!A nyúlon túl?
-
Rhino666
addikt
Jó reggelt! Samu!
-
Lee-der
tag
Hi all!
Vinyót szeretnék venni vmi 400-500GB környékén. Milyet ajánlanátok?
Márkában Samsung, Seagate és WD jöhetne szóba.Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Rhino666
addikt
válasz PowerBuldog #9138 üzenetére
A szomorú az az, ami a 16. században volt. Ezt katasztrófának hívják nálam okosabb emberek...
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #9136 üzenetére
ma épp mentem a körúton a csongrádi, meg a szilléri között... valami katasztrofális állapotban van....olyan könnyű összeszedni egy felnielhajlítós gumikivágós pillanatot, hogy ihaj. a rókusiról jobbra fordulva a pláza felé is ott egy 20 centis lyuk a lefolyónál a zebra mellett....hát komolyan mondom, megáll az eszem, hogy ez így mindenkinek jó (már döntéshozói oldalról) valaki asszem az autós topicban írta, hogy valakije a TVK-nál egy vegyész, és megkínálták az autópályás cégeket valami vegyülettel, ami az aszfaltot strapabítóvá teszi, nem esik szét, nem lesz nyomvályús, és a plusz költség a teljes költség 1%a....nem kellett nekik, mert jó pénz van ám a javításban is...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PowerBuldog
veterán
A magyar közutak "fejlesztése" amúgy is kritikán aluli. Megcsinálnak egy útszakaszt, és kb fél év sem kell nekik, hogy elkezdjék darabokban felmarni (utána hetekig úgyhagyni) és akkor szép foltosra visszabetonozni az utat. Közben persze a forgalom meg próbál menni ahogy tud.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rick4
félisten
válasz Rommel6600 #9133 üzenetére
mi már jópárszor hívtuk a rendőrséget, hogy mi a kura@nyjukat csinálnak amíg a kamionosok a kossuth sgt- nagykörút kereszteződésében szorítják le az embert az útról...megáll a barom a belvárosba tartó egyenesen menő sávban, és várja, hogy a mellette két balra kanyarodóban zöld legyen, azután elindul, és majd lesz valahogy..pedig ebből piszok sok pénz bejönne....nem kellene csak épp kilépni azon az ajtón..ja, hogy idekint hideg van. épp pár hete mikor a kossuth- rókusi kereszteződésében fel volt marva az út (ez is eszméletlen dolog, nem értek hozzá, de miért nem megy a marógép mögött 20 méterrel az aszfaltozógép??) akkor a sok barom kamionos ment keresztül mindenen, látta, hogy a sor vége tőle 30 méterrel áll, de azért csak bement a kereszteződésbe, hogy nehogymár tudjanak menni keresztbe, ha már nekik zöld a lámpa.... onnan telefonáltunk, mi volt a válasz, jó, tudjuk...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
rptr
tag
válasz Rommel6600 #9133 üzenetére
-
Rommel6600
őstag
Leesett egy kamion az Újhídról... Megáll az ész. Komolyan mondom már vártam hogy mikor történik valami irtózatoksan nagy kamionos balhé. Azonban ha ez sem ébreszti rá a tisztelt rendőrségünket, hogy ki kell küldeni a Nagykörútra és a hídra egy járőrt akkor semmi. Tiszta röhely. Se trafi, se radar se fotó se lézer, semmi nem kéne ahhoz hogy ki...szottul megbírságolják ezeket az állatokat esetleg börtönbe is csukják őket (ja román bulgár és török alsóbbrendűekre gondolok, ezek tényleg állatok), csupán két szót kéne mondani a rendőrnek aki leállítgatja őket: Tachográf control...
-
rptr
tag
Elado komplett gep:
I815 chipset-es lap (int VGA, LAN, 4USB)
P3 Cel 1GHz
128MB PC133 SD
20GB Seagate HDD
CDROM
FDD
fekvo haz+tap
12k -
Tamás24
tag
válasz LordVader80 #9115 üzenetére
Nem, csak simán 39 fokos lázzal feküdtem 3 napig és nem szálltam buszra, így nincs itt
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
rptr
tag
Eladok:
Samsung SATA2 200GB SP2004C 8.5k
Samsung SATA2 200GB SP2004C 8.5k -
kalapos
tag
Termékinfo: [link]
MSI PC54G2 PCI-s Wi-fi kártya dobozában, mindenével eladó. Alig használt. 3E Huf az ára.
Inviziböl Dzsizusz
-
vizslakutya
senior tag
Sony K700i-hez keresek adatkábelt kölcsönbe,frissítéshez.Érte megyek és visszaviszem.
Előre is köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
atilius
tag
Eladó egy Pioneer DVR-212 Sata dvd-rw.
3 napos, egyetlen egy dvd lemez sem lett vele megírva.
Természetesen hibátlan az író, eladásának egyetlen oka, hogy nem kompatibilis az alaplapommal. Másik alaplappal hibátlanul müködött.
1 év nagyker garancia, tehát ha bármi gond van vele a garancia rajtam keresztül érvényesíthető.
Ár: 5000 forintNem az ember választja az órát, hanem az óra az embert.
-
kefete
tag
Vegyetek netezős laptopot olcsóért:
http://prohardver.hu/apro/acer_travelmate_201t_elado/friss.html[ Szerkesztve ]
-= Répahegesztő kisiparos =-
-
CSorBA
őstag
Fehér (0,1mg) Viceroy cigit nem tud vki szerezni? (term. olcsobban, mint a bolti ár)
-
kEtch
csendes tag
van egy eladó vinyó itt is
az ár alkuképes -
szumoo
senior tag
-
Tamás24
tag
adók:
Mindenre egy hét gari- 1db AMD S754 Sempron 64bit 2800+ Boxos Hűtő (Venice-256) - 6K
- 1db Intel Celeron, 2400 MHz (Northwood-128) S478 5KWincsik:
- 1db 200Gb Samsung Pata 9K
- 1db 200Gb Maxtor Sata 9K - Március végéig még garis
- 1db 120Gb Maxtor 7K- 1db PCI Sata contoller 2K
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #9112 üzenetére
Nagynak nem nagy, de a 3db winyót a táppal egyvonalba, legalulra teszem és úgy minden jobban elfér.
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #9107 üzenetére
Arról mintázták, csak nem sikerült olyan tágasra...
-
Rhino666
addikt
AeroCool AeroEngine Jr. Black plexis ház eladó elől 12cm-es és oldalt 8cm-es kék ledes ventikkel. Nincs leélve, csak kinőttem.
Irányár: 8k
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem tudja valaki hogy milyen cintányér állványt érdemes venni? Zildjian ZBT 14" Crash meg Zildjian ZBT 18" China alá kellene/kellenének.
-
Rhino666
addikt
Happy Tomorrow!!
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest