- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz LordVader80 #8276 üzenetére
hali,
bár én hivatalosan nem kértelek fel, csak jeleztem hogy vacakol a netem, mégis pont azóta nincsenek net problémáim. Ez is neked köszönhető ?
nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
És a békebíró beleszól: kussmá!
Szerk: Mielőtt nekemugranátok, csak poénkodok.
BTW: Levi, nézz be a licitemre!
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #8295 üzenetére
na ja, én is megkaptam még egyszer....de ettől függetlenül azt mondom, leírhattad volna neki privibe, mit gondolsz...ennyi..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LordVader80
őstag
Volt a hsz végén egy ilyen sor:
pedig látom, hogy belépked, talán nem olvassa a priviket? Azért ezt a lehetőséget hagyjuk meg neki, és akkor elnézést, hogy leírtam közösbe a sztorit.
majd ezt követte egy ilyen hozzászólás tőlem:
Megkaptam a köszönet privátot éppen most, és elnézést kért amiért eddig nem reagált.
Sztorinak itt végemod: Tényleg nem adtam semmit? ez elkeserítő már rám nézve
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #8292 üzenetére
én nem kértem azóta sem semmit, csak mint írtam megvillantom, anno ez hogy is volt...talán arra gondoltam, lehet, hogy közbenjött neki valami, emiatt nem köszönte meg.... nem írtam azt sem, hogy nem köszönted meg....volt már olyan is, hogy autóalkatrészt kellett elpostáznom, saját költségemen adtam fel, a szerelőhöz küldtem, hogy kipróbálják, passzol-e. nem passzolt, visszaküldték, én meg buktam 730ftot, plusz az egésszel a szarakodást, postázást..szal ezek után veled végképp semmi bajom sincs....ennyi, ilyen ez a világ...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
A következő számlájához írj hozzá +130at és biztos megköszöni utólag is...
-
LordVader80
őstag
nem keresem másokban, de megköszöntem neked szépen, szerintem többször is
akkor meg sztem adtam egy kis T-Online-os "ajándékot", talán világító bill-t vagy nem is tudom
itt elvekről beszélnük, nem hinném, hogy én nem köszöntem meg
de tudod mit, ha ilyen nagy áldozat volt tőled, akkor köszönöm mégegyszer, máskor nem kérek tőled semmit
-
Old fox
tag
Eladó:
MS9047C+(533) alaplap + 1,7-es celeron hűtővel + 2X256MB PC2700-as VDATA memó + Asus V7100Magic/32MB vidkártya. Lehetőleg egyben.Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #8287 üzenetére
teljesen mindegy, hogy mennyi pízről van szó. elvekről beszélünk....ezzel csak azt szerettem volna sugallni, hogy először sose a másikban keresd a hibát...
egyébként nem kaptam másik üdítőt... sajnos nem jól emlékszel...
-
azbest
félisten
válasz LordVader80 #8287 üzenetére
Lehet, hogy azóta sem józanodott ki az ünneplésből
(#8280) bolcsodal: überelni könnyű, alámenni nehéz
-
-
Rick4
félisten
anno én sem cirkuszoltam a memótesztes-házhozszállítós-sappé- üdítőt-meg-nem kapós történet miatt....
-
LordVader80
őstag
Megkaptam a köszönet privátot éppen most, és elnézést kért amiért eddig nem reagált.
Sztorinak itt végeMay The Force Be With You!
-
rptr
tag
Az elozo konfighoz +1db Samsung 753S (nagyon kicsit arnykepes, de szep kepe van). Ha geppel egyutt viszi valaki, akkor 1k, amugy 3k.
-
Tamás24
tag
Kell valakinek Jóbarátok összes évad 10 DVD-re kiírva, elcserélem 10 üres DVD-re, mivel rajtam maradt egy félreértés kapcsán?!
[ Szerkesztve ]
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
rptr
tag
Elado:
Samsung SP2504C SATA2 7200/8M 10k
Seagate Barracuda 7200.7 200GB SATA 8kKomplett gep (csak egyben!):
Chaintec Apogee NForce2 lap + AMD 2600+ proc + Coolermaster silent huto
Samsung 512MB DDR400
haz+350w uj mercury tap
gef2 mx400 64MB
40GB Maxtor HDD
FDD
igeny eseten ODD, bill, eger
25k -
pschio
őstag
mi azert szeretunk
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
LordVader80
őstag
Megnevezni nem kívánt fórumtársunk megkeresett itt a ph-n pár hónapja, hogy 60ezres számlát kapott a T-Online-tól, hogy lehet ez... mondtam, hogy reklamálja meg, mire ő, hogy mégis mit írjon.
Megírtam helyette a levelet mindin formai követelménynek megfelelően (amiről tudtam, hogy ez így jó lesz és el fogják fogadni, mert nem tudnak belekötni), lekértem irattárból az eredeti szerződését, dokumentumokat (amiket nem is kért, de jó fej leszek) stb.... átküldtem neki, ő elküldte aláírva, aztán vártunk a 30 napos elbírálásra.
Természetesen jogos volt a rekije és jóváírták neki az összeget. Ezután még én külön figyelgettem, mert tudtam, hogy a novemberi számlája rosszul fog elkészülni, úgyhogy mondtam neki, szóljon ha megkapja, nem fogjuk megint megreklamálni hivatalosan, hogy gyorsabb legyen, elintéztetem... Nem szólt, de a múlt héten eszembe jutott. Ránéztem bent, és látom, hogy már régen kiment a helytelen novemberi számla, sőt véletlenül már be is fizette. No vettem a bátorságot, a decemberi számlából jóváírattam neki annyit, ami még korábban el volt ba..va, majd mikor sikerült, lelkesen írtam neki a privit, hogy kész van, nem kell decemberben a teljes havi díjat befizetni, hanem csak ennyit meg ennyit blabla.....azóta egy köszönöm sem érkezett....semmi.... írtam neki még egy privit, hogy talán egy köszönöm jól esett volna....semmi reakció. Vártam picit, hátha.... semmi.
pedig látom, hogy belépked, talán nem olvassa a priviket? Azért ezt a lehetőséget hagyjuk meg neki, és akkor elnézést, hogy leírtam közösbe a sztorit.Így legyen önzetlen és segítőkész az ember... Mikor probléma van megtalál, de megköszönnni már nem képes.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #8270 üzenetére
neki 3 féle komplett konfigja volt, igazából arra gondoltam, talán nem követek ez az emberiség ellen túl nagy bűnt, ha megkérdem itt, kinek van még valamije... de akkor úgy látom, szerinted rosszul csináltam..
-
pschio
őstag
valaki 2x256@400 ddr1 ram? 2x2500 forintoser viheto
-
LordVader80
őstag
válasz bolcsodal #8260 üzenetére
hát sztem ezzel nem maradsz le túléságosan, meg túl sem lősz a célon
más százezreket költ pár fps miatt, neked meg kijönne egy konfig bő 100bólde te tudod
vedd meg ajándékba a kislánynak
mod: ez mind bruttó, mind bobától vacsi új, kivéve a proci+hűtő
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Ja, találtam még egy karton Marlboro Lights 80S-t meg 2 karton zöld Kim-et a szekrényben, ez nem kell valakinek?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bolcsodal
addikt
válasz LordVader80 #8259 üzenetére
Ennyi pénzt biztos nem áldoznék rá. Max a kislányomra esetleg. Nem a játék a fontos, csak hogy ne maradjak le túlságosan. A gépépítősdi hobby csupán.
Az a Geil kit k*rva jó áron van!! Mondjuk ÁFA nélküliek ahogy nézem...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
LordVader80
őstag
válasz bolcsodal #8255 üzenetére
Sztem egyszer áldozz rá nagyobb összeget, ennek így tényleg nem sok értelme van/lesz
havernak pont most raktunk össze gépet, legtöbb cucc bobától, 125k lett a vége:
E6550 31k
HD3850 41K
Gigyabyte DS3 P35 22k
2*1 GB Geil Ultra Kit 12K
Boba féle ház+FSP táp 12K
Pio DVD-RW 7kvinyója volt, de az gondolom neked is van, plussz házad is van, meg gondolom íród is
tehát lap+proci+ram+vga+táp = 110k körül kijön, abszolút nem csúcskategóriás hardverek, mégis minden játék szépen fut rajta 1280*1024-en , még van ahol bekapcsolhatsz simán szűrőket issztem
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz Rhino666 #8257 üzenetére
Hát monitorból biztos nem adnám alább egy normális CRT-nél . Én csak egyszer költöttem rengeteget a gépemre. Akkor, amikor megvettem a jelenlegi konfigomat. Természetesen két hónap múltán kijöttek az intel 9xx-es csipszetek és szart sem ért már az egész. Azóta megfogadtam, hogy alaposan meggondolom mire költök, mivel úgyis ráfizetés, csak azt tudod befolyásolni, hogy ne legyen túl nagy a pénzkidobás.
Éppen ezért én a költséghatékony megoldások híve vagyok, még akkor is, ha az éppen aktuális csúcsmodellek sokkal többet tudnak ahoz képest, amire szemet vetettem.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Eladó:
2x512MB ddr 667-es notiram
Pár üveg jófajta whiskyHP netserver LP 2000R-ek,
Brutális S939-es konfig 8 giga rammal, stb.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bolcsodal
addikt
válasz Rhino666 #8252 üzenetére
Még csak puhatolózom, de szerintem egy Core2 E2180 és ASROCK 4CORE-DUAL SATA2 csak nem lassab már a jelenlegi konfigomnál (1066-os FSB-re húzva).
Aztán majd cserélem a RAM-ot DDR2-re, beszerzem a PCIe-s vidkarit végül cserélem az alaplapot valamikor oszt jóvan. Lassú víz partot mos.
Szerintem inkább a csúcskategóriás hardver a pénzkidobás.
A Zalminak megvan minden felfogatása ha jól emléxem, de majd beletúrok a szekrénybe.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #8249 üzenetére
Igen, a "de drágák"-ra írtam, hogy "tudom, tudom"...
-
Rhino666
addikt
válasz bolcsodal #8245 üzenetére
Dehogy drágállom, csak írtam már hogy pénzkidobás amit csinálsz. És még lassabb is lesz a géped...
Nem is került hozzám, mert úgy volt hogy beszámítom, de jól megszivattak vele.
Szerk: Ha mégis eladnád, tudok vevőt a hűtőre (ha meg van a Socket A-s felfogató szett hozzá).
[ Szerkesztve ]
-
dy_nmq
aktív tag
Hello! Hol lehet itt Szegeden a legolcsóbban használt 17"-os CRT-hez jutni? Bontók, ilyesmi érdekelne vagy ha van konkrét ajánlat szívesen fogadom azt is!
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó:
850Mhz Duron 2k
Zalman SocketA/370 hűtő 1,5k
Epox 8RDA3 2k mivel megégett a firewire panel környéke DE HIBÁTLANUL működik 2k
2x256Mb DDR400 4k
Genius gamepad G0-9 1k
Keresek Socket 478-as alaplapot (865-ös lenne a legjobb) -
bolcsodal
addikt
Igényfelmérés képpen megkérdezném, hogy a következő cuccok érdekelnének-e valakit.
S478 2,66 Northwood,FSB800, 512K, D0 stepping!!, gyári hűtőjével. 8K
Zalman CNPS7000BAlCu (potméter nélkül), felfogatócuccokkal, Dobozában. 3K
Abit IS7, i865PE, Zalmanosított NB hűtő (ZM-NBF47!!), Dobozában tartozékaival. 8KA legjobb az lenne, ha nem kellene szétszerelnem és egyben elvinné valaki: (17K)
Konfigfrissítés miatt válok meg tőlük. Érdeklődni priviben, vagy direkt módon az arcomba itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
tomi250
csendes tag
keresek proci hőtőt 3200 celeronra csendest
-
Rhino666
addikt
-
-Tsaba-
tag
Eladó(k):
-Repotec RP-IP509 router (4 portos router; seb.: 10/100)
-Cd olvasó (jó állapotú)
-Mercury 300w táp -
bbking
aktív tag
Szia!
Ha érdekel egy S939es 3200+os box-os gyári nullkilóméteres hűtővel szólj... 5kért adom dobozostul hűtőstül, de van tuning hűtőm is, ha kell... 2500MHzet stabilan viszi..
Eladó:
AMD s939 3200+ BOX(gyári használatlan hűtővel): 5k
Aerocool HT-101es heatpipe-os tuning hűtő (s939,sA,s478): 5k
Logitech webcam connect, minden motyójával: 5k
Samsung jó kis 17"es moncsi: 12k[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
Fujitsu-Siemens Amilo noti eladó
Intel Celeron M 430
2x512/533 SoDimm Hynix DDR2
80GB/8M 5400rpm SATA150 Seagate HDD
VIA Chrome9 HC IGP 256MB
DVD-RW, USB2.0, 15.4" TFT (1280x800)
Magyar bill., tapipad
Jó akksi (még tesztelem h mennyit bír)iár.: 90k
[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
Eladó motyó:
Kingmax 512/400 SoDimm DDR1 notiram - 6k/db
GoodRam 1024/400 SoDimm DDR1 notiram 15k -
pschio
őstag
valaki 2x256@400 ddr1 ram? 2x2500 forintoser viheto
-
veterán
nvidia chipsetes s939-es microatx alaplapot vennék !!!!!!!!!!!
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #8229 üzenetére
Úgy döntöttem, licit lesz belőle mert az izgi.
-
Rhino666
addikt
-
padre71
tag
Segítsetek légyszi. Egy PS2-t kéne okosítani, de nem tudom hol lehetne. A * tér környékét néztem, de nem találtam meg az üzletet.
Lehet hogy én vagyok a béna...Aki tud vmi okosat mondani az priviben várom. Köszi.
-
boba6
senior tag
válasz LordVader80 #8225 üzenetére
no ez az
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
bekerült a 256MB-os 8800GT is Leadtekből az árlistákba
br. 48000 körül várható (hogy mikor? )HIS és Powercolor 3850-ek viszont jövő hét szombatra szerintem lesznek, lehet foglalni:
Powercolor HD3850 256MB: 40320
HIS HD3850 256MB: 43200
HIS HD3850 512MB: 49200
HIS HD3850 512B ICEQ Turbo: 55200[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #8221 üzenetére
Vigyázz, még a végén valami belerepül a szádba...
-
Rhino666
addikt
Ilyet még nem láthattatok, úgy hogy gyönyörködjetek benne: jó reggelt!
-
-
rptr
tag
Elado:
Samsung SP2504C SATA2 7200/8M 10k
Seagate Barracuda 7200.7 200GB SATA 8kKomplett gep (csak egyben!):
Chaintec Apogee NForce2 lap + AMD 2600+ proc + Coolermaster silent huto
Samsung 512MB DDR400
haz+350w uj mercury tap
gef2 mx400 64MB
40GB Maxtor HDD
FDD
igeny eseten ODD, bill, eger
25k -
Attix82
addikt
Hello.
Keresek olyan embert, aki rakott mar fel vagy jartas nagyon az ilyenekbe. Egy 8800GT hutocserejet veghez tudna vinni, illetve ajallani jo hutot hozza....privibe kerem jelezze az illeto koszonom. Helyileg csak SZeged johet szoba.
-
Rick4
félisten
válasz Hakuoro #8207 üzenetére
ez az első perctől kezdve hűtve volt, nincs baja, csak mivel vettem rá anno +1 év garit, érdekes lehet, hogy ez hibának minősül-e....vagy majdnem olyan ez, mint a pixelhiba, hiba nekem, de a forgalmazó szerint nem?
-
Luighi
senior tag
válasz macilaci78 #8208 üzenetére
Aranyos a sztori, és a feltételezés is megtisztelő.
A faszi azonban a régi kiskorzám 13" lemezfelniére szólt be, ami gurult már annyit hogy kijárt volna neki a tisztelet.
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó:
850Mhz Duron 2k
Zalman SocketA/370 hűtő 1,5k
Epox 8RDA3 2k mivel megégett a firewire panel környéke DE HIBÁTLANUL működik 2k
2x256Mb DDR400 4k
Genius gamepad G0-9 1k
Keresek Socket 478-as alaplapot (865-ös lenne a legjobb)[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Egyszer szőke ciklon kiszáll egy gyönyörű fófehér S320 CDI mergából a volán mögül, mellőle meg a gyúrunk wazze csávója. Oda szóltam a macának, hogy le kéne mosni a fényszórót... A csaj abszoltú sötéten nézett, bealkonyolult az utcában, de a csávó megnézte, miről hadoválok és felröhögött. Ugyanis a fényszór nem egyszerűen retkes volt, hanem egy elgázolt veréb teteme volt rágyógyulva!
Csak azért írtam le ezt a példát, hogy lásd, van, amit nem lehet szó nélkül hagyni, pl egy szép autón egy oda illő BBS felnin a karcot (egy szem halványat sem!)
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Hakuoro
aktív tag
-
bolcsodal
addikt
Egy ideig én is használtam. Aztán az updater-re bepittyent a vírusírtó, ez már érdekes volt.
Nekem 80GB Seagate vinyón talált vmi 13 bad szektort. 50% fitness-el tüttyögök, de remélem jövő héten sikerül beújítani egy 320G Seagate-tet.
Egyébként nem az számít, hogy 99% fitness, hanem az, hogy az idő előrehaladtával romlik-e az állapota. Nekem hónapokig változatlan volt, pedig a Seagate saját progija szerint már csak a lélek tartja egyben. Szegénykét megviselte a korábbi tápom. Néhányszor durva feszingadozást kapott (winfos fagyás stb, seek-elés), de még talán kitart az újig.
-
waccamár
senior tag
hahó. tudna vki segíteni abban, hogy szegeden hol lehet kapni olcsó dvd-t? ez az 50-100ft-os, hengeres téma érdekelne... nemrég költöztem szegedre, és ilyen téren nem vagyok képben... gondolom ilyen kisebb számtech boltokban, pult alól, de lehet hogy már normálisan is lehet kapni...
előre is kösz
wad -
Rhino666
addikt
Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest