Hirdetés
Aktív témák
-
Lee-der
tag
válasz kicsi1987 #4375 üzenetére
Nekem is pont ien routerem van.
A tényállás az, hogy én ezzel a problémával kínlódok, sőt még azt is tapasztaltam, hogy CSAK ie alatt lehet managelni a routert, mert firefox alatt nem lehet apply-olni vmiért.Szal ha valaki tud megoldást, akkor már 2-en köszönnénk meg ;)
Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz kicsi1987 #4385 üzenetére
Nálam eléggé furi a pálya:
Dc-t sikerült belőni/már régebben/, hogy aktív legyek, viszont pl q3, vagy cs protjait hiába állítottam be, nem láttam a szervereket. Most végignéztem minden menüt, a firewall advanced oldalon a PPTP -t engedélyeztem és most sem listázza ki a szervereket, viszont kézzel tok csatlakozni bárkihez és ők is hozzám.Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
Esetleg PTM-eseket tanító tanár ismi vagy rokon nics valakinek?
MOD: Most főleg a számítástudomány tanszéken kellene, vag ypedig az alk.inf-en
[ Szerkesztve ]
-
Lee-der
tag
Valaki tud esetleg ilyet óccsóé? [GENIUS Speaker SW-HF5.1 5000]
-
Lee-der
tag
-
Lee-der
tag
Komplett konfig eladó:
Alaplap : Asus P5B Premium Vista edition
Ram : A-Data DDR2 1066+ Extreme Edition 2* 1 Gb
Proc : Intel Core2Quad Q6600 (polírozott)
Huto : Scythe Kama Cross Heatpipe
Dvdiro : 2* Optiarc AD-7170S Sata iro fekete
Monitor : Samsung SM 997MB
Ház : Thermaltake Shark VA 7000 BWA
2 db revoltec kék neon a házban
Táp : Chieftec GPS-500AB-A
FDD : Sony 1,44 ;-]
Videokartya : HD2600 XT 256Mb Gigabyte
Wincsi : 160Gb SATA-II 16Mb WD1600YS Raid + meg egy 160as WD ami nem raid!
+ Elolapi memoriakartya olvaso
Mindenre 1 év gari van
Ár: 260kDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
Ami igaz az igaz, de sajna csak 1ben lenne eladó.
-
Lee-der
tag
válasz LordVader80 #7207 üzenetére
Ha bejött volna a Q6600 biznic, akkor eladó lenne
De így sajnos nemtok segíteniDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz PowerBuldog #7865 üzenetére
Én a K800i-t nem cserélném le, bár én elfogult K750i tulaj vagyok már 1 éve
No meg attól is függ, hogy ki fogod-e használni az N95-öt, vagy csak azért kellene mert okosabb, mint a K800Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz PowerBuldog #7871 üzenetére
Ezesetben, ha van rá 40k-d, akkor szentem mindenképp ajánlatos a téma. Mióta tesómnak K800i-je van nekem is fáj a fogam 1-re, de majd idővel...
Btw a K850i-is bejövős nekem, bár az ára már nem annyira
Leírás K850i
1 pár kípDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz Gergello #7927 üzenetére
Épp ma vettem bérletet. Iól tudod, a volt SZVSE-és gépek vannak ott és még 1-2 új is akad, no meg rágyyúrtak kicsit a fitness részre is(taposó gépek, meg a futópadok). A hely talán még kicsit nagyobb is mint a SZVSE volt. Diák bérlet havi korlátlan 4800huf, szal nem óccsó, de még mindíg iobb mint a Fit World Gym, mert ott iszonyatos a tömeg. Rem. itt nem lesz majd akkora...
Csak ajánlani tudom, remélem találkozunk is ;)Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz BobChemistry #7935 üzenetére
Huhh
Az igazat megvallva nem vágom, hogy hány alkalmas van, de tom, hogy van oian is ami nem havi korlátlan, majd legközelebb megnézem az árával együttDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz Gergello #7936 üzenetére
Iah, de tudom, 700huf egy alkalom, és a tusoló is eléggé rendben van
Azért ez faszább sokkal mint a SZVSE volt, csak 2 gond van vele, legalább is számomra.
Egyik az, hogy baszott messze van a régihez képest, mert ugye itt a Károlyihoz közel volt a másik, no meg az, hogy mivel totál úi az egész, KIBASZOTTUL festék szag van a teremben... Ez nem volt fasza, de majd csak kiszellőzik idővel...Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz -Tsaba- #7965 üzenetére
Engem lehet érdekelne, de azt szeretném tudni, hogy max speed volt-e tesztelve.
Lényeg: 100mbit-es hálóban lenne használva, és hogy mennyit tudna stabilan teljeesíteni?
Mert a mostani 4,5MB/s max., ha ez afölött megy stabilan, akkor kelleneDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz Rhino666 #8016 üzenetére
Há' az azér' ió, mer' az sw 5.1 centerébe nem akad be a cable
IllusztrácijjóDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
Pintyesz, megy a router köcc
Sajna nem gyorsabb 4-5MB/s-nél, de akinek nem elég, vessen magára mondanátok ugye?[ Szerkesztve ]
-
Lee-der
tag
válasz LordVader80 #8343 üzenetére
Ez a tag, akit leírsz eléggé szélsőséges eset, és nem hinném, hogy ha talált melót másnap, akkor nem fogadná vissza az asszony... de ha mégsem fogadja vissza, akkor simán el lehet menni egy tömegszállásra, aztán ott még kaját is kap, szvsz a lopást ki lehet kerülni, ha nagyon akarja.
-
Lee-der
tag
válasz LordVader80 #8349 üzenetére
Kay, tényleg az adott példát kerültem meg. Vannak esetek, amelyekre totál gáz lenne ez a radikális megoldás, de eddig még olyan szabály, törvény, ... akármi nem született, ami alól nem lenne kibúvó és nem lehetne megkérdőjelezni a helyességét
-
Lee-der
tag
válasz LordVader80 #8353 üzenetére
Iah!
A kollégának vannak dolgai
Ismerem már 1 idejeDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
Hi all!
Vinyót szeretnék venni vmi 400-500GB környékén. Milyet ajánlanátok?
Márkában Samsung, Seagate és WD jöhetne szóba.Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz Rhino666 #9444 üzenetére
1. 2. helyezett nyereményénél fel van cserélve a link
BTW nem tudnátok ajánlani valakit, aki olcsón feltöltené a toneremet? Esetleg újat is "olcsón" tudna beszerezni?
Ezt találtamDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
Hi!
Annak idején még a SZVSE-nél levő konditerembe jártam, viszont ez megszűnt (Megjegyzem, hogy ez volt a legjobb nekem. Ezalatt azt értem, hogy olcsó volt, jól felszerelt volt, nem volt tömeg, és nekem még közel is volt). Miután bezárták, a City-ben lehetett lejárni a maradék bérleteket, amit már Rhino kolléga is említett, ez nekem nem tetszett, mert kisebb volt, nagy volt a tömeg, nem voltak jó gépek(nekem) és még drága is volt a égihez képest. Ezután a Fit World Gym-be jártam 1-2 hónapot, ami szintén drága volt, meg messze is, de itt jók a gépek no meg van szauna is a bérlethez. Mellesleg ha fitnessnénikez akarsz közben nézni akkor ez a legjobb hely. Igaz érdemes vagy késő este menni, vagy délelőtt, mert nagy szokott lenni a tömeg, de tényleg. Ahová most járok, az pedig a Szegi fitness. Ez nem régen nyílt a Tarján bisztróhoz közel, a SZVSE-s gépekkel, teljesen felújított környezetben. Eléggé jól néz ki, tágas, és nincs túl nagy tömeg. Az árra nem mondom, hogy olcsó, de mindent egybe vetve nem drága.
A saját prioritási sorom a termek tekintetében:
1.Szegi fitness
2.Fit World gym
3.Ctiy
.
.
.Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
Lee-der
tag
válasz BobChemistry #9809 üzenetére
Hi!
Csak a diákra emlékxem, a havi korlátlan az 4900huf és ebben benne van az ingyen szauna is. Gondolom ez is úgy működik, hogy kell 2-3 ember hogy beindítsák. Igaz, még nem próbáltam ki
-
Lee-der
tag
válasz BobChemistry #9811 üzenetére
Szivesen!
Bárr csak mehetnék már végre én is...
Ez a mocskos vizsgaidőszak...
No de 1x ennek is vége lesz.Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok