- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Körülbelül ezt veséztük ki egy másik topicban is múltkor.
Amúgy meg az én meglátásom szerint:
- a piac kínálati oldala túl sok szereplős
- a keresleti oldaláról annyit, hogy lassan már tényleg mindenkinek van otthon gépe, lassan már noti is, aki meg nem játszik, az évekig kihúzza ugyanazzal a masinával, max. apróbb dolgokat vesz hozzá.
- nagyon árérzékeny nemzet vagyunk, ezért a vevők nagy része egyből harap az az árverseny miatt kialakuló jobbnál-jobb árakra
-így viszont a cégek nagy része elkezd trükközni a termékek beszerzésével, a garival, a munkaerővel, stb.Mindenesetre azt nem bánom, hogy sok szereplős a piac, jobban elősegíti a versenyt. Ez bizonyos keretek között jó is, de mikor már az alapvető dolgok kárára csökkentik a költségeket, abból mi fogyasztók is csak rosszul jöhetünk ki hosszú távon.
Én pl. már eljutottam arra a pontra, hogy akár fizetnék 10%-al többet az adott termékért, de csak ha tudom, hogy az adott cég ott lesz 3 v. 5 év múlva is, és normálisan fogják kezelni a garis ügyeket is (mondom ezt úgy, hogy az elmúlt 13 évben össz-vissz talán ha három dolgot kellett gariztatnom, egy 2X sebességű cd-romot, egy videókártyát és egy proview nevű monitornak csúfolt ipari hulladékot). -
-
ML320
senior tag
Nem éri meg valóban. De mégis kik vágják teli olcsóval a piacot?
Egy egészséges árrés mellett több cég is megélne akár kisebb piacon is (vidéki városok). Csakhát itt van ez jó kis Budapest központúság, az a rakat webáruház, meg hogy boldog-boldogtalan számtech "céget" csinált (egyéni vállalkozók, 10M éves forgalmú BT-k...). Persze minden a vevőkért. Utánna meg jön a morgás a garanciánál, hogy csak dedikált futáron keresztül, nem azonnali, nem tetszik a színe, stb.
Én tuti nem fogom elkurvásítani a piacot (bocs a szóhasználatért, de itt most kellett). Jelenleg hiába vállalom, hogy élni és élni hagyni, sokan a túlélésre játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fűnyíró topik
- Gumi és felni topik
- XPEnology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest