Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
válasz
Thunderzolee #38960 üzenetére
Sajnos mindig vannak ilyen esetek.
De jelezted neki telefonba is a tápot, és tudott róla.
Illetve ilyenkor nem árt ráírni a munkalapra az észrevételeket, hogy ne legyen meglepi később. -
customer114
őstag
válasz
Thunderzolee #38970 üzenetére
Mókolásról jut eszembe.
Sose felejtem el azt a képet, amit ismerős csinált:
Buli után belefolyhatott némi alkohol a gépbe, aminek a kitisztítása után a ház hőmérője valószínűleg megnyekkent, amit hangos, szakaszos sípolással adott közre.
Na most ennek a hiba elhárítása (miután kellően ideges lett a gazdája, hogy nem tudja elhallgattatni) úgy nétett ki, hogy fogott egy ollót és elkezdte elvági házon belül a keze ügyébe kerülő kábeleket.
Addig kaszált amíg meg nem szűnt a sípolás, melyet boldogan újságolt nekünk. -
wolfman
veterán
válasz
EZért nm ajánlatos már régi gépeket szerelgetni, meg amiben kétes cuccok vannak, mert már attól elromolhat, hogy elviszi hozzád. Elmozog valami, jelzed, hogy nálad már nagyobb volt a probléma, erre a delikvens előfordulhat, hogy rádfogja, hogy náa még nem volt ez a probléma. Nekem egyszer volt ilyen, pontosabban ideadta, hogy nem indul a windóz, elhoztam, bedugtam, már a BIOS-is se jutott, folyton újraindult. Azt hiszem alaplap probléma volt és mikor jeleztem, hogy nálam kép sincs, láttam az emberen, hogy nagyon nem hiszi el, hogy ez most nem miattam van, mikor egy "egyszerű windóz problémával" hozta el. Merugye elhozza windózújratelepítésre erre pénzbe kerül, rohadjak megmitképzelek, biztosleakaromnyúlni.
MÁS
Tavasszal építettem gépet egy embernek Rainboszixszídzs-ezni. Elég klafa kis gép lett 1150-es alapokon GTX680-al. Na ugye volt egy jófajta elhúzódó kánikulás nyarunk. Vissza is hozták, hogy nem megy a windóz. Nézem, valóban, de csíkos is a kép. VGA megfőtt valszeg.
-
Pötyi
őstag
válasz
Thunderzolee #38962 üzenetére
Vegyük fel a listára a sejtelmes hangzású JNC tápokat is...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Q6600, 4GB, 1050 - Codegany 400
Nincs tobb kerdesem.
Birom az ilyeneket, akik a tapon probalnak meg sporolni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Le kell írni az ÁSZF-ben, hogy a Vargáné, Codegen és még pár hasonló nevén nevezett tápegységgel rendelkező gépek esetében sem a már meglévő, sem az újonnan beszerelésre került alkatrészekre nem vállaltok garanciát.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Thunderzolee #22418 üzenetére
Jéé most ismertem fel az avatarodat. Tündérdóm figura
Rég láttam ilyet... akkor Te vagy Tündér Zoli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3080Ti 16GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest