Hirdetés
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
eziskamu #16320 üzenetére
Ne legyél. Heti 6 napot dolgozva, néha 10 órákat, úgy érzem, megérdemlem. Más tészta, hogy utószezonba mentünk, relative olcsó szállással és félárú pályabérlettel.
Meg másfél eurós osztrák benzinnel
Ment is a kocsi tőle, mintha fenékbe billentették volna. A szerpentinen úgy húzott felfelé, hogy csal lestem. A magyar benzint utálja. Azzal többnyire tolnom kell, hogy menjen
Hogy témánál maradjunk. Jól kezdődik a nap, csávó visszahozott egy korábban nálam vett hápé notit, hogy lefagy, meg írogat, meg csipog. Lényeg, hogy a gép kinyitásakor már megcsapott egy furcsa szag nem, nem cbmfan kolléga esetére gondolok
[csak majdnem /OFF] amit vörösborra asszociáltam. A sejtés bejött, "kicsit" elúsztatták a drágát. Mondván, hogy nem garos, és fizetős lesz a billentyűzet csere, 17900+szerelés, kisebb ordítozás, hogy ígymegúgygaranciás. Ja, természetesen SEMMILYEN vásárlást igazoló bizonylat (számla, garijegy) nem volt nála. Más tészta, hogy prezárió lévén eleve 1 év garival jöttek, a srác tuti 2010 nyarán vette, ergo duplánbukta
De végül is jó fej voltam, egy ezresért kikötöttem nekik a csipogó bill-t és vett 1600Ft-ért egy USB-set. De kifelé még benyögte félhangosan, hogy ez akkor is garos volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Star Trek
- Rise of the Ronin (PS5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest