- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Ne is mond! Meg sem tudom számolni hány lába volt elgörbülve szerencsétlen AMD procinak, amit ma láttam. Tulaj töredelmes bevallása szerint kezdődött azzal, hogy hangos a hűtő (- egy-két lapát letört
), és hogy ezt ő ki tudja cserélni, mert hát persze, hogy ki tudja cserélni (emlékszem a srácra, és arra, is hogy önbizalomdúsan válaszolt, tök amatőr dolgokat igenis meg szoktam kérdezni, kb minden második alkalommal azért kiderül, hogy igazam van). Szóval ki is cserélte a hűtőt (tx-2-őt vett helyette), de azért amikor hozta vissza a gépet panaszkodott, hogy az újonnan felszerelt lefogató kerettel (az eredetit letörte) azért meggyűlt a baja, és olyan furán áll, és nem indul. De most már nagyon kéne, szóval nézzem meg. Hát a lábak fele csálén állt, a proci meg persze nem feküdt emiatt normálisan, nyilván az eröltetés miatt tört el a keret is. De legalább belátta, és nem problémázott azon, hogy ezt valahogy nem lehet garban elsütni. Mi gyorsak voltunk, nem oktattuk ki (azt hiszem tényleg nem volt rá szükség) a munkadijat meg - akudt munkahiányban - nem számoltuk fel neki - öröm és bódottság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest