Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28309) wolfman


wolfman
veterán

A hetekben költöztünk el másik címre. Ahol eddig laktunk ott volt optikás net olcsón jó, most ahol vagyunk oda sajna ezek nem jönnek, csak a T-homi maradt, gondolom nem kell mondjam, hogy mi a véleményünk róla.
Szóval jött a T, bekötötték amit be kell, iszonyat lassú net (visszatértek az este elindítom, reggelre lejön letöltések) és 2 set-top box. Namost nálunk TV az anyámék szobájában és a konyhában van. Anyámék 2 hete próbálkoznak megérteni hogyan működik a settopbox, de nem megy nekik. Összepárosítottam a TV gombolókat a boxéval, mostmár a TV-t is lehet azzal irányítani. Faterom régen káromkodott ennyit esténként, anyám meg reggelente már nem néz tévét munkábamenés előtt. :D
Egyszerűen fullra képtelenek megjegyezni, hogy a jobb legalsó gombal lehet váltani TV és SetTopBox irányítás között (ezt egy zöld és egy piros led felvillanása mutatja is) és hogy a TV-t csak be kell kapcsolni, utána már csak a Boxot kell buzgerálni. Sosem figyelik a ledet és csatornát állandóan a TVn akarják váltani.

Engem meg csak alapból idegesít a digitális TV-zéssel járó plusz eszközök bekötése és plusz kábelek huzogatása a házban. Na mindegy.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.