Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
szomszéd csenget, hóna alatt notija, és mondja, hogy nem akar leállni. (nem indulnál lepasszoltam volna azonnal.)
odaadja, elzavarom, szóljon két óra múlva. gép bekapcs, xpsp3. csík megy... megy... még mindig... csináltam egy teát (5 perc), megy... jé indul. kb. negyed óra alatt sikerült is behoznia asztalt, de bőszen homokórázik. nézem tálcát, hopp, egy nod. egy avast. egy norton. egy avira. egy avg. egy panda. egy zone alarm. egy outpost. egy comodo. egy ashampo firewall. egyéb nyalánkságok. persze kivétel nélkül mind rinyál, hogy lejárt, vedd meg, frissíts.
itt mondtam, hogy oké, én ehhez nem nyúlok. próbálom kikapcsolni. de hiába nyomok rá, nem történik semmi. gombot megnyomom, nekiáll tekerni winyó veszettül. újabb tea, újabb öt perc. még mindig teker. hagytam így még kb. fél órát, igaza van szomszédnak, tényleg nem áll le, mert ettől a rakás szeméttől képtelen. ekkor csönget szomszéd. behívom, mutatom, hogy a rakás vírusirtótól és egyéb "okosító" programtól képtelen leállni. erre lecsukja, kihúzza töltőt, kiveszi akkut (winyó krrrrrrr-nyekk), és szó nélkül kimegy. én meg csak pislogok...
inkább nem mentem utána a bézbózutővel behajtani némi hozzájárulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest