Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
szomszéd csenget, hóna alatt notija, és mondja, hogy nem akar leállni. (nem indulnál lepasszoltam volna azonnal.)
odaadja, elzavarom, szóljon két óra múlva. gép bekapcs, xpsp3. csík megy... megy... még mindig... csináltam egy teát (5 perc), megy... jé indul. kb. negyed óra alatt sikerült is behoznia asztalt, de bőszen homokórázik. nézem tálcát, hopp, egy nod. egy avast. egy norton. egy avira. egy avg. egy panda. egy zone alarm. egy outpost. egy comodo. egy ashampo firewall. egyéb nyalánkságok. persze kivétel nélkül mind rinyál, hogy lejárt, vedd meg, frissíts.
itt mondtam, hogy oké, én ehhez nem nyúlok. próbálom kikapcsolni. de hiába nyomok rá, nem történik semmi. gombot megnyomom, nekiáll tekerni winyó veszettül. újabb tea, újabb öt perc. még mindig teker. hagytam így még kb. fél órát, igaza van szomszédnak, tényleg nem áll le, mert ettől a rakás szeméttől képtelen. ekkor csönget szomszéd. behívom, mutatom, hogy a rakás vírusirtótól és egyéb "okosító" programtól képtelen leállni. erre lecsukja, kihúzza töltőt, kiveszi akkut (winyó krrrrrrr-nyekk), és szó nélkül kimegy. én meg csak pislogok...
inkább nem mentem utána a bézbózutővel behajtani némi hozzájárulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest