Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10048) bullseye


bullseye
addikt

Kicsit filozófiailag nézve a topikháborút, akadnak különbségek, de a gond mindkét esetben a tűréshatár és az általánosítás.

Vevőket egyszer, vagy X évente egyszer érte rossz tapasztalat boltban, de esetenként sokat vesztettek rajta, esetenként viszont nem is értik, hogy nem nekik volt igazuk. De ehhez mind joguk van, csak ahhoz nem, hogy ebből kikövetkeztessék, hogy minden boltos lop/csal/hazudik. Meg hogy ide átjárjanak megvédeni minden agresszív idióta vevőt. Holott ha csak a boltos túlérzékeny, akkor mink magunk is megvédjük őket :) amúgy meg a moderák dolga, nem a szabadságharcosoké.

Eladókat viszont heti/napi X rossz tapasztalat éri, és esetenként ők is vesztenek rajta pénzt, így alapból több joguk van panaszkodni, de tényleg hajlamosak a túlérzékenységre egyszerű tudáshiány esetén is, amire nincs joguk. SZVSZ eredetileg a topik csak az agresszív hülyék miatt jött létre. Az nem baj, ha egy néni memóriának hívja a HDD-t, amíg elhiszi, hogy mégsem az, s időben kiderül a hibája, nem utólag veszekszik cseréért. És persze ugyanúgy nem kell párbajozni a becsületért a szomszédban, a moderák majd kiszűrik a helytelen általánosítást...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.