- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
Kiss_R
tag
Én Braun Cruzer6-ot használok most (15k volt, ha jól emlékszem) szakállvágásra.
Egy totál alap Remingtont küldött nyugdíjba, ami 3 évig tette a dolgát. A kettő között ég és föld a különbség.
Csak ajánlani tudom ezt a fajta Braunt -
Üdv. Kollégák nekem van(vagyis volt) egy Philishave G164-es gépem, ami nemrég tönkrement(nem vág már), keresem az utódját. Tudnátok segíteni? Nem csillagos ég a határ, de azért legyen minőség és egy dokkoló vagy tartó hozzá. Vettem a madaras tesco-ba Remington-t, de az egy hulladék minőség.
-
gergo5991
őstag
Ki mit tudna mondani arról, hogy napozás után a szőröm kiszőkült? már 2 hete szőke, gonndolom télen vissza befeketedik
-
ß3NC33
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani valami jobb szakállnyírót (borostához kell igazából)?
Eléggé csontos az arcom és a mostani phillips-szel eléggé szenvedősen megy a nyírás.. a nyakamnál nem is tudja levágni rendesen.. na meg az akksija is kuka lassan.
Nem lenne probléma ha esetleg vezetékes, nem akksis. Kb 30k-t szánnék rá, ha megkönnyítené a borotválkozástKöszi
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami természetes cuccot arcszőrzet növekedésére? 18 éves multam, már lassan 2 hete nem borotválkoztam, tervezem nyár végéig hagyni, azt halottam ricinus olaj segít a növekedés, sürüség és vastagságon.
oldalt szépen nő, száj mellet nem igen, lasabban, meg elöl se igen akar, nyakon nő, de ahol van a 2 nyirok csomó azon a helyen se igen akar nőni, akit érdekel, tudok mutatni képet fekete fehér oldalról fotózva (privátban lehet kérni), nem nagy szám, elvégre csak 18 éves multam, de idősebb férfiak/emberek tapasztalatát észrevételét szivesen meghallgatom, sajnos a magánéletben nincs ki ebbe segítsen. -
stipits
csendes tag
fogadásbol 1 évig nem borotválkoztam- letelt- megborotválkoznék- állon 20cm- felfele rövidűl 1cm ig. gyárilag így nőtt. kicsit szulejmános
ilyen kommentet olvastam
: valaki szakáll hosszabítást akart
amióta here vasalás van- semmin nem lepődöm meg.
ha valakinek tényleg eszébe jutna ilyen még 1-2 hetet várok a vágással- aztán akár fel is horgolhatja magának.
ki tudja mi minden jut emberek eszébe...
de mondták művészek, hogy ecsetnek jobb, mint az üvegszál. -
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Nemsokára én is belépek azon remek, azon különleges emberek táborába, akik szakállat viselnek.
Eddig napi szinten borotválkoztam, és az arcom oldalán nem volt olyan sűrű, hogy teljes szakállam lehessen. (Viszont a körszakáll vonala mindig látszik, mert az elég sűrű, tehát a csupasz arc sem járható út.) Azért elkezdtem növeszteni, és azt az érdekes dolgot vettem észre, hogy a borotválkozás elhagyása folytán sűrűsödik.
Erősebb idegzetűek ide kattintva megnézhetnek egy közeli képet az arcszőrömről. Nagyjából 8 milliméteresek a hosszabb szálak.
Amelyik vastagabb, az a valóságban is az. A vékonyak azonban korábban nem voltak jelen, jól látszott, hogy a borotválkozás elhagyásakor kezdtek megjelenni, nem csupán észrevétlenek voltak. A végük egészen vékony, mint az új szőrnek, és szépen vastagszik. Hosszban majdnem beérte már a többit, ez idővel biztosan meg is erősödik és tovább sűrűsödik.Azaz számomra teljességgel megdőlt az a butaság, hogy a borotválkozás erősíti a szőrt. Épp ellenkezőleg: ritkítja! (Tippem szerint a penge a hámréteggel együtt kiszedi az új szőrhagymákat, amik gondolom még nincsenek elég mélyen.)
-
tajcsi
őstag
Sziasztok,
szeretnék valami ehhez hasonló fazonú arszőrzetet kialakítani, mert többek szerint is jól áll, meg szerintem komolabbnak nézek ki úgy...
https://www.youtube.com/watch?v=6a6VVncgHcY
namost, ezt a nagyságot hogyan tudom elérni? Mivel kellene ezt nyírni? Trimmerrel? Vagy létezik olyan kütyü amit be tudok állítani hogy például 2-3mm hosszúságot hagyjon meg?
-
rushty
őstag
-
-
ngabor2
nagyúr
Csak a türelem. Még ezután fognak felerősödni a szőrtüszők.
Rosszabb esetben akár mit csinálhatsz, lehet, hogy nem is fog nőni egyes helyeken. Bátyámnak például csak bajsza, meg az álla egyik oldalán van némi arcszőrzet, a többi sima. Nekem is ritka a pofaszakállam, emiatt van csak körszakállam.
-
tDr1v3r
veterán
Szia!
Én is 20 vagyok, nálam sem nő (oldalt meg nyakon szinte semmi, az államnál meg a bajszomnál viszont normális), a ricinusozást csináltam egy ideig de pár szőrszálon kívül nem hozott elő semmit se.
Rogaine-ről olvastam hogy segíthet a növesztésben, de eddig nem próbáltam ki mert felénk nagyon nem kapható.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok 20 eves vagyok, es alig akar nolni a szakallam, most probalgatom ricinusolajjal kenni, tudtok meg valami hatasos dolgot, a turelmen kivul?
-
Skillet
addikt
tegnap beruháztam egy új szakállnyíróra. Philips QT4015/16
KATT
előtte egy remington szett volt. pg200c.
ár/érték arányban akartam valami jót találni. erre esett a választásom. amik drágábbak voltak, nekem nem mutattak annyi pluszt, hogy érdemes legyen megvenni.
a nullás jó. nem csípte be a bőrömet. a régi philips borotvám trimmelője párszor megtette, ahogy a fent jelzett remington is. a precíziós hossz szabályozást nem érzem túl precíziósnak. kissé mozog a feltét a borotván. nem teljesen stabil. azt hittem, ebből gond lehet, de nem. egész kellemesen ki lehet vele alakítani a szakállat. nyakamon nullás, arcomon is picit, aztán a többi hármas fokozat. ami elvileg 3mm. a lényeg, hogy kellemesen csalódtam. az anyaghasználat amúgy teljesen rendben van. a töltésjelző is szuper. az egy órás töltést is megszerettem a régi philips körkéses borotvámnál.
van hozzá egy kis utazó tok is. én abban tartom itthon is (a kis tisztító ecsettel együtt) felakasztva a fürdőszobában.
adtak valami kis tájékoztatót is a borotvához, a dobozban volt. ha beregisztrálom a philips oldalon a terméket, akkor plusz egy év gari jár. eddig nem tudtam megtenni, valami nem stimmel, nem találom a terméket a listában, de majd megoldom valahogy. max írok a philipsnek. -
henka
újonc
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A férjemnek keresek szép szakállgyűrűt vagy gyöngyöt, hol tudok ilyet vásárolni?
-
trassher
addikt
válasz
torogyuri #851 üzenetére
Nekem is ez lenne a célom de eddig nem találtam rá megoldást. Borotválkozás után 2-3 nappal már tökéletes a borosta de utána már hosszabb jóval. 1 hét alatt úgy megnő a pofámon a szőr hogy először hajnyíró majd borotva. Ezt néztem ki de sehol sem találok belőle. Tesco-ban láttam annó de mire visszamentem hogy megvegyem elfogyott és azóta sincs.
-
lorcsi
veterán
-
torogyuri
aktív tag
amelyik készüléken nincsen töltöttség jelző azt mikor szoktátok töltőre dugni? vagy egyszer félúton csak megáll aztán kész?
-
köszönöm szépen, akkor a philips lesz, a hossz annyira nem lényeg, kb ilyen fél cm-es borostát szeretek hagyni. akkor meg is rendelem a philipset, pontot téve az ügy végére
majd beszámolok, hogyan is alakult. kár, hogy nem jutottam döntésre hamarabb, volt egy harmadikáig érvényes 5%-os kuponom
-
stellaz
veterán
van egy remington 910-esem, de már kicsit viharvert a sok csapba eséstől, ki vannak törve a fogai, meg meg kellett ragasztani a fejet is rajta
a lényeg, hogy ehhez hasonlót keresnék, bár nem ártana, ha tudna 6 mm felett is vágni
remingtonból melyik típus ajánlott jelenleg? esetleg philips szóba jöhetne?
-
milyen szakállnyírót ajánlanátok, amivel frankó 3napos-1 hetes borostát/szakállt lehet alkotni? remington nem gyere be, braunból nem találok olyat ami tetszik, ezeken kívül melyek még a jó márkák? philips?
-
hamyka
senior tag
sziasztok
BLiNk3r,darnellsmith,Szulejman,Orgi,j.la,.Kristian:.,DonThomasino,dodopek még mindig Remingont használtok vagy váltotatok valami másra?
miért szidják sokan a Remingtont? úgy tudom 3 évet vállalnak pár termékre, csak a motorra vonatkozik vagy pedig a kiegészítőkre is? logikus az lenne ha a kiegészítőkre is lenne garancia....
-
torogyuri
aktív tag
egy kis érdekesség
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Arcszőrzet növesztésre tudtok valami tuti technikát? Sajnos az első borotválkozások alkalmával csak az államnál és a szám felett volt borotválás, ezért is lemaradt oldalt a növekedésben a szőr. Most meg pont az tetszene...
Kb. 1 éve hogy hetente-kéthetente egyszer borotválom oldalt (akkorra tapintható az hogy szűrós, de persze nem látható), de csak picit (nem láthatóan, alig érezhetően) vastagodott a szőr.
-
torogyuri
aktív tag
akkor ti mit csináltok ha nem szeretnétek borotválkozni csak borostát akartok de a nyakatokat úgy böki hogy megőrültök?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest