Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Én a fatertól kapott noname beretvával kezdtem, ami eltörött (nem bírta a műanyag a csavargatást) aztán jött egy sima pengés Wilkinson, amibe miután már se Willkinson se Gillette nem gyártott pengéket ilyen "minőségi" Astra pöngét adagoltam, volt is vágás meg irritáció ezerrel Aztán jött az első M3-am amit egy Turbó követett, az M3 Power kimaradt mert hülyeségnek tartottam (akkor még), aztán most, hogy már a második gumicsík is lejött a Turbóról új borotva után néztem és nem tudtam megálni a Fusion Power-t. Lehet, hogy ez az elemes dolog tényleg nagy hülyeség volt, meg az is, hogy egy dupla annyiba kerülő fejes borotvára váltok mikor a Turbó is tök jó, csak már nem bírtam nézni az agyonnyűtt markolatát.
Szerintetek akkor most elég hülye voltam?Ja és állítólag a Phenom-nak átdolgozták a markolatát a sima Fusion-hoz képest, hogy kényelmesebb legyen, ez igaz, vagy csak a színe a külömbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- World of Tanks - MMO
- Elektromos cigaretta 🔞
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest