- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
darnellsmith #557 üzenetére
Szakállal kb én is itt tartok, jelenleg be van kötve (5 csomó, úgy ujjnyi távolságra egymástól, egy ágban középen). Megnéztem befonva is, de mivel elég sok szál van, ami rövidebb, így könnyen kiszabadulnak a kötésből, és ez elég rosszul néz ki. Esetleg ha fonás előtt az egészet bekenném valami fixálóval? Bár ehhez szerintem ez sem jó, ezt max akkor lehetne jól megcsinálni, ha minden szál ugyan olyan hosszú lenne. Egyszer majd megnézem két ágba kötve is, nekem így jobban is tetszene, de a fonás itt sem jó, valamint eléggé elállnak egymástól, kéne a végükre valami súly : P Másrészt elég durva a tapintása, mármint nem olyan 'selymes' vagy sima, mint valakinek a haja, ezen lehet változtatni valahogy?
-
pok.tom
aktív tag
válasz
darnellsmith #557 üzenetére
hajkihúzó meg a hajvasaló közt mi a különbség?
és mien anyagot kell "permetezni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest