- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
#46824192 #81406 üzenetére
Van egy Logitech media serverem, vagyis egy internetes rádióm, ami tud a NAS-ról lejátszani és az internetes rádiókat is lejátsza.
Évekkel ezelőtt én is rábiztam a NAS-ra, hogy intézze el saját maga a portokat, amivel nem is volt gond, egy ideig. Egy éjszaka arra riadtam, hogy bömböl valami arab zenét az internetes rádióm, amit csak úgy tudtam megszüntetni, hogy áramtalanítottam.
Kiderült, mivel rábiztam magam teljesen a NAS-ra, így kiengedte a rádiómat is a net-re, amit nem kellett volna. Vagyis ha teljesen rábizod magad, hogy a NAS intézze dolgokat, akkor az csak felhívás a keringőre, végig kutatják a portokat és ha találnak valamit annyival beljebb lesznek a támadók.
Nekem azóta nem jön a routertől, hogy valaki ismeretlen be akar lépni, mióta kézzel teljesen már portokat adok meg a nyilvánosra és a privát az igazi..
Na meg csak a magyarokat engedem be.
De ahogy gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged