- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
válasz
greenface
üzenetére
A szememben az MB-ket épp az tudná megmenteni, hogy feltesszük azt, ami most körvonalazódni látszott - hogy némelyik igen hibás - (főleg) ilyeneket láttam. De lehetnek jók is. Viszont ha ''csak'' annyi a szórás, mint más modelleknél... vagyis kb. olyanok, amit láttam, akkor : (
- De X57-eseket még nem láttam.
Nem gondolom semmiféle referenciának a véleményem sem, de ezt tudom mondani, mert ezt láttam.
(De ezt is írtam már: LG, MB annyit pofázunk róluk - de az én MM-enben ezek voltak a legutolsók, amikre szót vesztegetni nem érdemes. Le is zártam magamban a témát, de most ez az új panel... új megvilágítás! És lehet, hogy nem ez látszik, de szorítok az MB-kért! Ill. fárszt. Az MB tulajdonosokért!!)
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- E-book olvasók
- Jogász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest