- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
daara #187045 üzenetére
volt ilyenem, a rotorja baromi hangos volt - szerintem egészségtelenül - , aquaparkozást gond nélkül bírta. 2 évig használtam napi játszósnak, ahhoz képest eléggé jól bírta esztétikailag is, hogy mennyi bántást kapott.
járástartaléka elég kevés, szóval vagy mindennap "hokizni" kell vele vagy kell hozzá forgató, ha mást is akarsz hordani mellé.
ennyi pénzért mondjuk nem rossz ajánlat így se, csak nem kell tőle csodát várni. ebben a kategóriában még inkább kvarcot vennék. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
daara #187045 üzenetére
Fekete számlapos ilyenem volt pár éve. Illetve még most is megvan, fiók mélyén hever- de már legalább kiszáradt
Anno azt hittem milyen jó vásár lesz mert jó a belső (Seiko) és szép a külső. Nos a küklopsz az első ami karcolódik. Ugyanis sima üveg és nagyon dudorodik. Szóval Én - lebeszélnélek róla.(szerk. szóval nekem pl beázott egy sima kismedencés fürdéstől. Első gazdás új óra... tehát nem elöregedett tömítés miatt, simán úgy döntött hogy hogy valahol beengedi a vizet- azóta sem tudom hogy a csavaros hátlap adta meg magát vagy a korona)
-
gipsztigris
addikt
válasz
daara #187045 üzenetére
Megosztó!
Vannak vállalható modellek és vannak olyanok amiket bottal sem piszkálnék meg.
Az általad linkelt épp egy válalható darab, Seiko automata szerkezettel, tisztességes minőségben elkészítve. Ha ezt akarod megvenni, inkább vedd a Jomashop ebay boltjából. Olcsóbb a szállítás és Global Shippinggel előre kifizetsz mindent (szállítás, ÁFA) és nem kell a királyi postával görcsölni hetekig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged