Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz daara #187045 üzenetére
volt ilyenem, a rotorja baromi hangos volt - szerintem egészségtelenül - , aquaparkozást gond nélkül bírta. 2 évig használtam napi játszósnak, ahhoz képest eléggé jól bírta esztétikailag is, hogy mennyi bántást kapott.
járástartaléka elég kevés, szóval vagy mindennap "hokizni" kell vele vagy kell hozzá forgató, ha mást is akarsz hordani mellé.
ennyi pénzért mondjuk nem rossz ajánlat így se, csak nem kell tőle csodát várni. ebben a kategóriában még inkább kvarcot vennék. -
ph_5.5
aktív tag
Fekete számlapos ilyenem volt pár éve. Illetve még most is megvan, fiók mélyén hever- de már legalább kiszáradt
Anno azt hittem milyen jó vásár lesz mert jó a belső (Seiko) és szép a külső. Nos a küklopsz az első ami karcolódik. Ugyanis sima üveg és nagyon dudorodik. Szóval Én - lebeszélnélek róla.(szerk. szóval nekem pl beázott egy sima kismedencés fürdéstől. Első gazdás új óra... tehát nem elöregedett tömítés miatt, simán úgy döntött hogy hogy valahol beengedi a vizet- azóta sem tudom hogy a csavaros hátlap adta meg magát vagy a korona)
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Megosztó!
Vannak vállalható modellek és vannak olyanok amiket bottal sem piszkálnék meg.
Az általad linkelt épp egy válalható darab, Seiko automata szerkezettel, tisztességes minőségben elkészítve. Ha ezt akarod megvenni, inkább vedd a Jomashop ebay boltjából. Olcsóbb a szállítás és Global Shippinggel előre kifizetsz mindent (szállítás, ÁFA) és nem kell a királyi postával görcsölni hetekig."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok