Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostromo73
tag
helló
én is körülbelül erre a 100-130 ezer Ft köröli összegre gondoltam amit kapni szeretnék érte ,
amikor bevittem az Andrássy út 64 Orex szervizbe hogy méretre igazítsák a szíját , kértem az órást hogy nézze meg a szerkezetet hogy esetleg kábé hány év múlva kell olajozás tisztításra hozni ( újonnan vásároltam az órát , de azt nem tudom hogy előtte mennyit álhatot raktárban vagy a boltban ) általában 4-5 évet mondanak amikor ez esedékesé válik egy óránál , szóval az órás rátette egy szerkezetre , a mi egy monitoron írta hogy mennyi a járás pontossága azt mondta 8 másodpercen belül van az érték , napi gyakorlatba nekem hozza a napi +4-sec pontosságot , utána ránézett a billegőre azt mondta szépen megy 360 fokban körbe ( mondjuk ezt nem tudom hogy pontosan mit jelent ) de a lényeg hogy szerinte nem állhatott sokáig az óra , úgyhogy 4-5 év múlva lesz esedékes a szerviz vagy ha elkezd késni ,
elnézést hogy bő lére sikerült az írásom ( ha valakit esetleg érdekelne az óra , itt is megkereshet )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest