- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quartz51
tag
válasz
fagyalllo #253424 üzenetére
Nem olyan vészes, mint elsőre tűnik
24 órás időtartamot és max 60 köridőt tud mérni és kiértékelni. Mérés közben jelzi, hogy az aktuális kör mennyivel volt lassabb vagy gyorsabb az előzőnél, a verseny végén lehívható a leggyorsabb köridő, valamint a megtett körök száma. Persze sima kronónak is használható, és van rajta dátum. Egy 7köves werk van benne, 1982-es az óra.
-
válasz
fagyalllo #253312 üzenetére
Igen, végigsasoltam én is őket, volt, van és lesz is még Seiko órám
Pl. a GMT Spring Driveba, tutti nem az van, meg a GS-ben sem.Tunám van, egyszerű, az erősebb. De, hogy abba az 199x-es Saturationba mit kentek, az örök titok marad számomrakisüti a retinámat
Igaz, nem mértem még le Geiger-Müller mérővel
-
kovsol
titán
válasz
fagyalllo #253256 üzenetére
Alies Pagani Desing órám amit kínából küldtek nem volt vámkezeléses. Egy forintot nem fizettem be rá extrában. Free alis shipping opcióval, de mégis egy futár hozta.
Az 1700Ft -os szíjra meg be kellett fizessek 775Ft -t.Én amúgy voltam már New Yorkban úgy, hogy pár apple cuccot vettem, és azok árán visszaspóroltam a repjegy árát.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
fagyalllo #252984 üzenetére
A másik véglet, ha napon tartják évekig. Én pl. tavalyelőtt 2db új GW-B5600 G-Shockot küldtem vissza kibontás után az Irissimo-nak, mert a solar panelen repedések voltak. Ezen a modellen a solar panel már csak egy fólia, nem rendes üveg, mint pl. a GW-M5610-en, a napsugárzás elég könnyen kinyírja. 2018-as modellek voltak, szerintem 3 évig a napon lehettek egy kirakatban mire elküldték nekem. Na ott az akkuk fullon voltak.
-
-
Kobe
veterán
válasz
fagyalllo #252835 üzenetére
Nyilvan megcsinaltak a cseret, ezert panaszra a vegen summa summarum nem lehet okom, csak 8000et buktam szallitasi ktgkent, de azert oda kellett bacni az asztalra hogy ez a csere meglegyen.
csak van egy sajatos mentalis pikanteriaja annak amikor kozvetlenul az orat a ket kicsi kezevel osszerako szakemberrel levelezel, aki a tulvegen pontosan tudja hogyan, mit rakott / mit nem rakott bele, mi hogyan milyen tartosan mukodik es o ker rajtad szamon olyan dolgot, egyszeri ora viselotol amit o maga mint hatalmas ora enthusiast es kezmuves gyarto sem csinal…..(2 perces melo, nagyjabol 100 forintos tetel, egy 500 euros oranal, de lehet orankent van 3 perc tobblet is)a tobbieknek ez inkabb egy heads-up / figyelmeztetes hogy aki frissen rendelt Zelostol barmit, az hordas elott zsa praktikerbe, loctiteot bezsakolni es irany a szerviz megvajazni mindent, mert Z szeret vele sporolni, am annal szivesebben keri szamon
Tufa_ de gondolom ezek a gyartok nem is szetesosre csinaljak, es ha 2 het utan megtortenik a baj es szetesik az ora, szo nelkul cserelik, nem pedig a vevore mutogatnak eloszor hogy o a hulye…
-
Evolution55
csendes tag
válasz
fagyalllo #252634 üzenetére
Képeken küldtem mennyire vannak szétszedve. Ebből van olyan ami egyáltalán nem indul, vagy indul de megáll, esetleg a dátumot/napot nem engedi léptetni. Azokkal gondolom nem annyira érdemes foglalkozni, mert mire rendbe teszem, meg állítható lesz addigra annyi rá lesz locsolva, hogy annyiból másikat is megcsináltattam volna.
Ezenkívül 2 mechanikus Ferrari óra van még szétszedve, az egyiket ha mozgatod elindul, a másik nem.Ennek tudtában szeretnék érdeklődni: mi legyen ezekkel? Érnek valamit, vagy érdemes velük foglalkozni? Egyet fixen szeretnék elhordani közülük, nyilván pl.: a Seiko esetében nincs szükségem 5 másikra, mert csak 1 fér a kezemre.
Ja meghát persze: ezt ha így szétszedve megmutatom egy órásnak akkor összerakja? Vagy elhajtanak hogy nem lego?
[Ferrari óra]
[Seiko 5-ök]
[Egyebek]
[Seiko 5]
[Seiko 5]
[Seiko 5] -
arn
félisten
válasz
fagyalllo #252596 üzenetére
Nalam elegge valtozik, ezert kerdeztem az automata felhuzast is. Mert meg nem all egy heten belul, de a felso regiohoz van belove, es par nap mulva mar nem abban a tartomanyban jar (tobbet veszit 24 ora alatt, mint amennyit hordasnal hozzaad) - igy a pontossaga mar nem ugyanaz. A pontossagbol itelve ugy gondolom egy-ket het kozott meg is allna felhuzas nelkul, egy hetet mertem csak.
Cosc oraknal ugy tudom, hogy tobb jarastartalek ponton is merik.
Az elteresek napi pontossagra szamoltak, nem a valos elteres van feltuntetve (az atlag felul ok).
-
phrenetiX
tag
válasz
fagyalllo #252496 üzenetére
Ez se rossz, de színeset akarok nyárra. Ez a sima, egyenes gumi, ugye? [link]
Meg fém szíjból nagyon tetszik a shark mesh, szerintem jól állna ezen az órán. De arról azt olvastam nehéz méretre igazítani. Abból ezt néztem: [link]
Illetve a cseréhez is kellene valami szerszám. A tokfül oldalt fúrva van, ahhoz milyen szerszámot kellene vennem? -
Kobe
veterán
válasz
fagyalllo #252454 üzenetére
Azert a watchbandit fenntartom hogy ettol fuggetlenul elmehet a bus pitsaba, 3 nap alatt 0 valasszal ugy hogy a facebookon 8 oran beluli, a ticketingrendszeruk meg 24 oran beluli visszajelzest iger irasban, elerheto telefonszamuk meg fals….azota sem jott semmi. A problem hogy ilyenkor te veluk vagx szeruodeses viszonyban, ha a gyarto nem segit, cumi
Ez igy eleg mehh ugyfelszolgalat.kar h ok az egyetlen kulturaltabb europai reszrol szarmazo disztributorok.
A masik oldal meg a magyar, ahol inkabb szurkolnak tobben annak, hogy copja be a vasarlo, minthogy rendezni tudja a dolgot…. Hat oktudom, karorombol vilagelsok vagyunk
-
zoarden
tag
válasz
fagyalllo #252368 üzenetére
#fagyalllo #monocrew
Így van ahogy írjátok, de legalább elmondta hogy gazdag kínaiaknak csinál exkluzív státusz szimbólumszerű "befektetést".
Kíváncsi lennék hogy ilyenkor egy Patekre van e még gyári garancia (sztem nem), vagy ő vállalja ha mégis valami lesz az órával... -
arn
félisten
válasz
fagyalllo #252255 üzenetére
Rairhattak volna 300at vagy 3000et is, egy noname microbrand blahblah hulyeseggel megfuszerezve. Vannak egzakt dolgok, hogy mennyibe kerul egy adott oraszerkezet vagy hogy egy grand seiko mennyire precizen megmunkalt, vagy hogy mennyire pontos vmi, a tobbi egy szurkezona - amit meglovagolhatnak vmi felkapott branddel (rolex) vagy mogottes storyval (moonwatch). Ez az ora minden szempontbol egy tucat - egeszsegere, aki rakolt 700 eurot.
-
arn
félisten
válasz
fagyalllo #252237 üzenetére
Hasonlo miyotas minimal orat kapsz vagy felaron, pl a sternglas. Ez a 100 evig ora szoveg…
Sokat nezegettem oket, de ehelyett lett inkabb a mar klasszikus design max bill. Jah nem is irtam, de gyorben a balintek bekalibraltak a kis 2824et, most kb 1sec elteressel jar.
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #252064 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez nem az a topik. Én sem néztem be évekig. Ezt hozta fel a kedvenc forumtémák között és csak most láttam, hogy amott vannak még az ismert nevek. Meg mikor anno SpeedR felkért, hogy legyek admin itt és még azok a dolgok vannak a leírásban amiket beraktam, gondoltam jó helyen vagyok. Akkor ezek szerint kiváltak a nehézsúlyú versenyzők?
-
cog777
senior tag
válasz
fagyalllo #252036 üzenetére
Ez igy van, nyilvan tobb funkcionalitast adna ha semmibe nem kerulo foszforeszkalo festekkel megfestettek volna. De gondolom az arhoz igazitottak a funkcionalitasat.
En ennek a letisztultsagbak is orulok mert pl sokszor dragabb orak sem kapnak zafiruveget vagy direkt kicsit zavart es zsufolt szamlapot raknak az olcsobb szegmensben levo orakra.Mondjuk a foszforeszkalo festek tul sokat nem jelent a villanyfeny lekapcsolasa utan. En raknek az orakba egy nagyon pici ledes lampat megvilagitani a foszforos szamlapot.
-
Jenne
őstag
válasz
fagyalllo #252018 üzenetére
Nem is úgy értettem....mert ha kamu, akkor azt most már elég hamar lefülelik a hatóságok.
Előzménye annyi volt az itt feltett kérdésemnek, hogy én rákérdeztem az egyik órára. Venni nem vettem volna, nincs jelenleg ennyi pénzem órára. Válasza az eladónak az volt, hogy előre utalás után, mivel vidéken lakom így nem lehetséges a személyes átvétel, azonnal postázza az órát. Na erre értettem azt, hogy kiben van bátorság így venni a jófogáson ilyen drága órát?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest