Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
-
zozy84
senior tag
-
LimaBravo69
tag
válasz fagyalllo #251386 üzenetére
Basszus, ez fehérben (is) állat jól néz ki.
Közben végre nekem is megérkezett a Certina Diver, de olyan sokáig vártam rá, hogy közben elcsábultam. Kétszer
Vettem egy Casio G-Shockot, és amíg csomagolták, fel kellett próbálnom egy Vostok Rocket N1-et. Régóta nézegettem képeken, de azt gondoltam, a 47mm már extrém nagy. Nos, szerintem nem is annyira
De végül nem azt vettem meg, hanem a Vostok Space Race mellett döntöttem.
Az idén asszem muszáj lesz már leállnom, ha nem akarok költözni
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #251382 üzenetére
Amugy ebbol nem lesz zafiros, radios, solaros? Adnam el az oceanust meg lehet a gshockot is
ez az oceanus t200 szep, de vhogy mindig parkolopalyan a max bill mellett, epp viselesi praktikumban szeretem jobban, amit sose gondoltam volna korabban. Egyszeruen nem nott hozzam.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Lev Abalkin
tag
válasz fagyalllo #251185 üzenetére
Én egy SRPE99K1-et várok, ami nem limitált, hanem speciál. A speciálságot meg egy "PADI" felirat jelenti, kb. (Amitől jó zsúfolt is lett a számlap, hál'istennek.)
Valóban drága a gyári minőségi karkötő, meg a gumiszíj is.
(Itt a Kőhalmi el is magyarázza, miért... [link] (video)
Ugyanakkor a kínai dzsunkatermékeknél valahogy kigazdálkodják ezeket (meg a zafírt is), meglehetősen jó minőségben...
Szóval maga az óra megtetszett, de nem ez lesz óratémában a legjobban elköltött 140 e. Ft-om.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz fagyalllo #251082 üzenetére
Köszi a tippeket, nézelődök majd. Sajna nem olyan egyszerű, mert mintha a csat egyben lenne egy helyen az utolsó szemmel. A rögzítő részt tudom cserélni, de nem találtam itthon olyat ami jó lenne.
Ez az óra kivételesen olyan számomra, ami ezzel a fém szíjjal nagyon egyben van, jobban tetszik sokkal, mint bármilyen bőrrel.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ruzcak
tag
válasz fagyalllo #251060 üzenetére
Nagyot mondtam hirtelen, szabvány ismeret nélkül.
Bár valószínűleg ugye ezek a kritériumok szélsőséges eseteket fogalmaznak meg, amit egy ISO nélküli óra is teljesít a hétköznapi használatban.
De így érthető miért képvisel magasabb minőséget egy ISO-ra certifikált óra.Alapanyag, szerelés minőség tekintetében..
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz fagyalllo #251044 üzenetére
Mitől "búvár" egy karóra?
Wr200-assal már merülhetsz elég mélyre.Oké, ezen az órán már van ISO szám, és rá is írták, hogy "diver's watch".
Azon a másikon nem voltak ilyesmik, vagyis nem búváróra volt, csak erősen vízálló. 😀
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz fagyalllo #250879 üzenetére
Értem, köszi! Remélem nálam tartós lesz, mondjuk így igen, hogy alig van hordva.
Amúgy továbbra is piszkálja a fantáziámat, ez a DH 1975. Jó, ez a videó róla, végre valaki részben szabadban (és milyen szép helyen) mutatja be az órát, nem csak beltérben mesterséges fénnyel megvilágítva.
Kicsit még kivárok, megnézem mi lesz a gazdaságunkkal, megyünk-e még mélyebre, illetve hátha sikerül, ennek a bandának megegyezni az unióval(becsicskul az unió), aminek hatására vélhetően azonnal durván megerősödik majd a Ft.[ Szerkesztve ]
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz fagyalllo #250758 üzenetére
#250737 fagyalllo
Nem szoktam visszaválaszolni, mert nem ez a stílusom ilyen esetben, de most, nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nem egyedi probléma ugye? Bocs nem vitának szántam, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a szervizes kolléga őszinte volt!Bocs, de nem el kell, hogy keserítselek. De ha már itt vagy és vádaskodsz, te voltál az aki azt írta, hogy az automata óra bírja a motorozást ugye? Jól emlékszem, amit aztán itt többen is tapasztalatból megcáfoltak, és én is pórul jártam?
Ha pedig mindenképpen szeretnél valakivel összekeverni, akkor kérlek ne írj ilyen butaságokat egy szakmai fórumon. Előre is köszi a segítséged!Elolvastad amit írtam, biztosan? Mert most idézhetnék belőle, de minek?
[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
válasz fagyalllo #250749 üzenetére
Kizárt, hogy te ne értenéd, mit nyökögök.
Erre gondoltam:
Egy "szemsor" három különálló darabból áll. A Seikónál meg kívülről 3-as osztásúnak tűnik, de a szíj belső oldalát nézve látszik, hogy az a három egy darabból van.
Oké, hogy hordani kell, nem nézegetni, de ez akkor is igénytelen. Különösen a Pagani Design és társai által képviselt, elég jó minőség tükrében...Amúgy a Strapcode-on kívül van még ajánlott "utángyártó", aki jó minőségben gyárt seiko karkötőket? Az sem baj, ha olcsóbban. Mert az óra továbbra is tetszik, de a szíjat cserélném.
(Remélem, hogy a tok felületkezelése hozza azért az átlagot...Ocean X Sharkmaster videókat nézek, patent a kidolgozásuk. Csak ez a Seiko valamiért beakadt nálam.)[ Szerkesztve ]
-
-
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #250424 üzenetére
+ @mriya@:
Kösz.
Igen, 3M ragasztóval van ráragasztva, azt olvastam, hogy hajszárítóval kell felmelegíteni és úgy könnyebben lejön.
Megszokhatnám, de nem az enyém, hanem ajándék. Szóval inkább megpróbálom megjavítani/javíttatni.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
i400
senior tag
válasz fagyalllo #250379 üzenetére
ebből a szériából a [SUR507P1] nagyon bejövős!
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #250383 üzenetére
köszi.
Van itt egy béna sötétben készült fotó is. A lényeg talán látszik : lumed chapter ring és korona.
Ha valakit érdekelne:
Yobokies számlap és mutatók
DLW mp mutató
Korona crystaltimestól
Minden más watch-modz
Werk NH35
Gravir helyi cég, saját design[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #250248 üzenetére
De a Seiko sokkal jobb nem?
Ja nem, mert ha a 62Mas-t összehasonlítom ez eredeti Submariner-el, akkor tényleg copy a Seiko. Csak a Rolex továbblépett.
Ha ugyanannyiért van Rolex mint Seiko, ki az a hülye aki a Seiko-t veszi, mert tudjuk, hogy van 2,3 - 2,8 milláért is Seiko modell, ami majdnem 62mas csak mégsem. (Persze a raktáron maradt alacsony eurós áron, mert ha majd eléri a 400 Ft-os euro a szegmenst, akkor ez is 3,5 milla lesz)Te meg egy kettő Órakedvelő Seiko-t venne mindenki más meg Rolex-et (Értem ezalatt, hogy az órás szakma 99%-a, akik nem ti vagytok). Hozzáteszem én sem a Seiko-t venném meg csak úgy mondom, mert annyira ellenszenves lett számomra a márka a ténykedésetek miatt. Pedig nekem is van Seiko-m, de az még az a modell, ami itt nem menő.... (Nem felel meg annak a trendnek, hogy vegyél Seiko-t mert önzetlenül tudunk ajánlani neked olyan órát.... )
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #250236 üzenetére
Megis a goldfingertol van valszeg ennyi diver meg mindig, az meg rolex. Olyan ez, minthogy az iphone elott is volt okostelo is, erintokepernyos telo is, megis az iphone csinalta a forradalmat.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
SOAD19
addikt
válasz fagyalllo #250170 üzenetére
Amennyiben legálisan készül el egy adott graffiti, azzal nekem nincs problémám, főleg, ha amúgy nem egy jó állapotú, szépen lefestett falat b@sznak össze és nem csak egy graffiti tag. Például, ez is milyen jópofa, amennyiben nem photoshop : [link]
De én a MKKP-nak azt is elnézem, ha engedély nélkül festenek össze ezt-azt, mert a végeredmény esztétikusabb az eredeti állapotnál és sok esetben mókás is: [link] [link] (a képen lehet lapozni, megnézni az eredeti állapotot)
Jajj, megint politizáltam...[ Szerkesztve ]
-
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz fagyalllo #250107 üzenetére
De miért kell faszozni meg kurvázni? Baromira nincs kedvem ilyen szövegeket olvasni.
Focvis:
A 7750 egy kiforrott konstrukciójú, évtizedek óta gyártásban lévő szerkezet. Szerintem totál nincs vele semmi baj. Az órások ismerik, szeretik. Mégis mit kellene tokoznia helyette a Breitlingnek?? Ha saját szerkezettel tokozták volna, nem ennyibe kerülne az óra, hanem jóval többe! Biztos, hogy találsz ezzel a szerkezettel olcsóbb órát is. De azért nézd már meg, hogy az milyen dekort, milyen kidolgozású tokot, mutatókat kapott, milyen ellenőrzéseken ment át, milyen tanúsítványokkal rendelkezik stb...stb... Értem, hogy mit akartál írni, de mégis mit tokozzanak helyette? 3133-at? SW500-at? ST1901-et? VK63-at?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest