Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz csabulaxi #261788 üzenetére
Nekem ez a tippem, Texas Instruments 101. Fémen van a legtöbb találat, de ahol bőrön / plasztikon van, az eléggé hasonlít. Van egy másik is, hasonló, de az szerintem műanyag tokos, fémbetéttel, a filmben meg talán full fém van. A jelenetben látható órán mintha 2 óránál lenne a funkcióváltó gomb és 3 óránál a süllyesztett beállítás gomb -- ez stimmel. A kor is, '75-76.
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #261332 üzenetére
A kókányolást csak viccnek szántam... bár én alkalmaztam már.
Az viszont már érdekesebb kérdés, hogy mi fér be ide, és mi nem... Cadisen, Pagani, San Martin? A San Martin szerintem simán befér (ár és minőség tekintetében is), a Pagani szerintem a másikba való, nagyrészt én is oda megyek velük (bár elvétve ide is tévedtem már), a Cadisen határozottan másik topik (de lehet, hogy csak a régre nyúló rossz tapasztalatom miatt helyezem a Pagani alá).
De ez csak az én véleményem, és igazából itt sem zavarnak. Na meg a másik topikban is látunk Seikot is, aminek itt lett volna a helye.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz csabulaxi #260637 üzenetére
Mi ez a szódázás, nem értem vala? Nem vagyok én fontos, inkább Te érzed magad annak, hogy néha bedobdod, hogy végig vagy sértve, többet nem is vagy hajlandó fórumozni, egyfajta feltünési viszketettség szerűség. Semmi kontextus, csak beböfög, hogy szevasztok. Kíváncsivá tettél, milyen képet, órás képet tettem be, amiből kikövetkeztethető, hogy mi a politikai beállítottságom? Amúgy nem igazán van pártpreferenciám, csak elveim, normálisnak gondolt erkölcsi, morális értékrenddel rendelkezek, és rühellem mindazon politikusokat, akik aljasok, kétszínűek, hazaárulók, akik hazugságokkal mossák az emberek agyát, elaljasítják őket, legyen az kormány oldali, vagy ellenzéki (fletó). Nem sok olyan hazai képviselőt tudok, akit valamire is nézek.
-
Empsepo
senior tag
válasz csabulaxi #260637 üzenetére
Figyelj, ez a félévenkénti "viszlát-dolog" kezd unalmas lenni.
Tök jókat linkelsz, én mindig kinagyítva nézem a képeid.
De vagy gondold komolyan és tartsd magad ahhoz hogy nincs kontakt vagy engedj el dolgokat és csináld tovább.
És tényleg úgy írom ezt, hogy hozzászólásaid olvasója vagyok.
-
nagyúr
-
bigmasterg
addikt
válasz csabulaxi #260140 üzenetére
Alapvetően tetszik más órákon a holdfázis kijelzés, de szertinem az elegánsabb óráknak áll jól.
Ezek a citizenek sokkal sportosabban, valahogy nem áll össze.
Nekem kicsit olyan mintha össze vissza radobálták volna a segéd számlapokat. Két nagy kör, balra egy kicsi, az alsó nagy körben még kis kör (hold kijelzés), a dátum kijelzés meg ott figyeg a jobb sarokban lecsúszva.[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz csabulaxi #259946 üzenetére
A GW-9000-es széria mindig is a kedvencem volt, ennek itt most vége szakadt.
Ez valami borzasztó. Nem találok ebben egy vonzó külső jegyet se, visszataszító számomra.
Eleve nem tudom mért kell összemosni a Pro Trek kijelzőjét a G-shock-kal. Értem, hogy a sok funkció a nagy kijelzőn szépen átláthatóan működik, de azért egy kis módosítás csak belefért volna, hogy kicsit jobban elkülönüljön a két család.
A másik, hogy ez 6 óránál lefele haladó nyúlvány valami kriminális. -
-
SOAD19
addikt
válasz csabulaxi #259081 üzenetére
Akkor legyél következetes, és nyomd fel magad valamelyik moderátornál, hogy politizáltál a topikban.
Privátban küldök majd pár videót, amit neked töltöttem fel, csak elfelejtettem elküldeni. Ezt azért itt hagyom, ajánlom megtekintésre, jól összefoglalja a dolgot egyszerű, közérthető nyelven: [link]De, hogy egy kis ON is legyen. Jelenlegi felállás, bár a DH-t felraktam eladásra, de úgy tűnik marad. Nem sokára még érkezik egy fém szíj a Ghsteelhez, és vélhetően idénre ennyi volt az órázás, jövőre marad az oceanus :
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz csabulaxi #258540 üzenetére
Szvsz a seiko mar elvesztette a fonalat a szamlapok texturajanal. A grandseiko finom megoldasai tetszettek, ez mar egyre kevesbe. Amennyire kulonlegesnek hatott par eve, annyira kezd tul sok lenni.
Az ora formaja tetszik.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz csabulaxi #258475 üzenetére
Vegre… eddig alig lehetett ilyen solar/radios orat talalni (oceanus + citizen).
A feher bejonne, de kar, hogy feketek a mutatok. Matt fekete jo lenne. A full fekete is erdekes.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bigmasterg
addikt
válasz csabulaxi #258160 üzenetére
Segíts egy kicsit.
Ezeket hova kell rakni a meglévő sharp edge órákhoz képest?
Pl SPB165J1 ez is tudott eddig is 70 órás járástartalékot, 6R35 szerkezettel.
Igaz erre nincs rá írva, hogy "Automatic 3 days". De mi a lényegi különbség?szerk.:
Most nézem hogy kicsit talán masabbak az indexek és talán(?) a szíj is?
Ez ilyen találd meg a különbségeket a két kép között játék.
Oké, így hogy beraktam egymás alá őket, már látszik hogy a minta mérete is más.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz csabulaxi #257567 üzenetére
Nem rossz, de nekem meg mindig ugy tunik, mintha a casio keresne a helyet az okosoras piacon.
A hatso csatlakozo alapjan ugy tunik, toltheto. Igy vhol elvesziti az ora szerepet, okosoranak meg eleg dummy, barmelyik aktivitasmero tobbet tud.
-
bigmasterg
addikt
válasz csabulaxi #257567 üzenetére
Tetszik, de gondolom nem 100 ezer ft alatt lesz, akkor meg már egy GPS is elfért volna benne.
[link] itt vannak élő képek is róluk.
szerk.:
"Prices range from 41,800 yen to 44,000 yen. A special specification model will also be released for 60,500 yen."
Az 110ezer Ft környéke, bár gondolom még sarc jön rá.szerk2.:
Heart rate + acceleration sensor ugyanaz, mint a GBD-H2000 -ben.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csabulaxi #257463 üzenetére
Ez a prx vonal jól néz ki! Élőben kíváncsi lennék, a panda fém számlap hogy mutat.
Sajnos a Tissot T Touch Connect Solar óta elment a kedvem a márkától. A Swatch group alsó- közép kategóriába lőtte be, de az 4 hónap után 2 hónapig volt szervíz körön, mert tönkrement benne a nyomás érzékelő szenzor. Ráadásul festés hibás volt a perc szedő (ezt ki sem cserélték) és a bezel super luminova festése többeknél lekopott. A szervíz körről mindennemű dokumentum nélkül jött meg, a kis utazós Tissot tokomat sem kaptam vissza. Úgy kellett megreklamálni a Tempora óránál és végül Chiummo úr maga küldött egy szervíz tokot és intézett új nemzetközi garancia kártyát. Ezek után nem tartottam meg.
Pedig gyönyörű volt.
My name is Bond, James... Dean.
-
SOAD19
addikt
válasz csabulaxi #256595 üzenetére
Voltam már kitiltva 1 napra kb., ha ez vigasztal, igaz nem ebből a topikból. Amúgy furcsa módon többnyire, csak Neked zavarja a szemed, ha néha szidom a kormányt, a magyar állapotokat vagy legalábbis nem sokan jelezték rajtad kívül, hogy vegyek vissza. Na, de majd lehet most megkapom. Az a probléma nálad is, hogy dolgozik a kognitív disszonancia. A másik topikot meg nem olvasom, mert azok az órák nem érdekelnek, irelevánsak számomra pénzügyileg. Nem ismerem őket, így nem tudhatom, hogy ner lovagok, bár nem valószínű, azok szerintem, csak vesznek valami jó drága, ismertebb márkától egy órát, amivel meg lehet jelenni, és le is van tudva a részükről.
ON
-
nagyúr
válasz csabulaxi #256324 üzenetére
Tőled is kérdezem, nem lenne jobb az órás témáknál maradni? Francnak kell behozni a politikát?! Mindenki elsiklott a dolog felett, ha zavar, jelentsd, vagy hívd meg a kollégát a politika topicba "dühöngeni" pls. Így is van elég bajunk, nem kell ide is behozni a hazai viszonyokat.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz csabulaxi #253483 üzenetére
. Melóba én is a Casio-t viszem, de azt jól le lehet olvasni mert fekete alapon fehér számok és mutatók.
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
-
momcrew
tag
válasz csabulaxi #253361 üzenetére
Pont ez fogalmazódott meg bennem tegnap este. Ezt a cikket olvasva az jutott eszembe, hogy, ha letakarnánk a márkajelzést, akkor ez az óra simán lehetne a kínai homage vagy kínai márka. Az ilyen, kevésbé ismert svájci-szerkezetes márkák látán nekem egyből aliexpresses órák jutnak eszembe. Pl, Dievas, Squale, OOO, Titoni. Ezek a nevek és formák nem sokban különböznek egy Steeldive, Parnspre, Cronos, Heimdallr márkáktól. Ezek távol keletiek, tehát automatikusan másolt órák. A swiss made felirat viszont automatikusan csak is kizárólag autentikusan eredeti órákra kerülhet.
-Jaa, hogy kínai, akkor ez az óra tisztára olyan, mint a..., meg a... és a....
Ha virít a swiss made, akkor minden rendeben van. Persze ez az eszmefuttatás csak a külsőre vonatkozik, a minőség marad távol keleti. De az órák 90%-kát csak kb karnyújtásnyi távolságból, pillanatra látjuk vagy ha ismerjük az illetőt, akkor megtudjuk kérni, hogy mutassa meg, ami szintén nem tart egy percig sem. A magam részéről nekem ennyi idő kevés, hogy a kidolgozást, a hibákat, a minőséget vagy is a VALÓDI KÜLÖNBSÉGET lássam, ami csak a gazdájának tud szólni.Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #253361 üzenetére
itt egy elemzés, hogy ki mennyit keres ezen a búvárórán:
[link]
326 euro/db
kíváncsi vagyok vajon mimjön kínából hozzá? tok, zafír?azért ez már pofátlanságnetovábbja
[link] £1,450.00[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz csabulaxi #253093 üzenetére
Pár éve írtam már erről a jelenségről. Nem is javasoltam, h bárki vekkernek rádiósat használjon. Én majdnem hogy csak kontrollnak használom a többi óra miatt.
Persze én el tudok késni melóból /és bárhonnan/ jól működő óráktól körülvéve is...39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest