Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #17324 üzenetére
Mikor a svájciak másolták a seikot!!!!
Nézegetve a linkelt oldalt, sok szépség van ott a 70-es években.
Pl. ez hoznám: SORNA – BULLHEAD JACKY ICKX EASY RIDER RED[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
DjBlero
őstag
válasz csabulaxi #17335 üzenetére
a képet a netröl szedtem,csak az érdekelt hogy egy ilyen menyit ér,nekem is ilyen van,csak jelenleg az órásnál van takaritáson és felujitáson,
bocsi azoktol akik azt hiték hogy direkt csináltam
SEIKOtomi nem tudtam hogy a tiéd ne hari
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
darthdenes
tag
válasz csabulaxi #17323 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Én is arra jutottam, hogy vastagabb stiftet kell beszerezni. Holnap rendelek 1.8 csigafúrót az skf-ből. Nem merem bekockáztatni a 2mm mert akkor már a szíj anyagát gyengítem el nagyon. Felvettem a kapcsolatot a Riosshoppal, 1.78 és 2mm forgalmaznak 22mm stiftet. Ezért lenne 1.8ra fúrva. Remélem már ez megfogja! -
pohár
félisten
válasz csabulaxi #17395 üzenetére
csinos
2000m vízállóság, hm...
gondolom búvárórának nem ezt fogják venni a tapasztalt merülőkGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dzsana
senior tag
válasz csabulaxi #17936 üzenetére
Hétvégenként abban pörgök a dizsiben! :-))) Az az asszonyé lenne, csak nem hord órát. Egyébként meg gyűjteményi darab, na. Ez egy minden alkatrészében eredeti Tissot, ritka 153-as kaliberrel. Tényleg nagyon szép élőben is! Olyan finoman lehet felhúzni...
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
TimeCenter
tag
válasz csabulaxi #18114 üzenetére
5.
1. Az általad jelzett óra nincs és nem is volt forgalomban Magyarországon ( AS4041-52E ).
2. Az európai Citizen központ nem forgalmazza.
3. Az a kép mely, a nyílászárós oldalon van egy 2006. májusi gyártású óra képe. Valahonnan régi beállt készletet vehetett meg. Vagy nem a saját képe.
4. Az a modell melyre az oldalán hivatkozik már évek óta kifutott modell, nem is tartjuk, már mind eladtuk.
5. Az ehhez hasonló modell, titánium tokkal és zafír kristályüveggel van hivatalos európai forgalomban.6.
1. Biztos, hogy aki a bal kezével nem jogkövető, az a jobbal az?
2. A legtöbbje óra 100000 felett van. Itt nagy az ÁFA. Ha befizetné már nem is lenne olcsóbb.
3. Fizu kicsi. Sok jó minőségű CASIO EDIFICE-t találhat a linkelt oldalon.
-
pohár
félisten
válasz csabulaxi #18530 üzenetére
Tissot PRC200? igaz hogy nem narancs, hanem citrom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TimeCenter
tag
válasz csabulaxi #18530 üzenetére
Fekete Ionizált bevonatos nemesacél tok, 10BAR vízálló, 1/5 kronográf, Eco-Drive szerkezet:
Fekete Ionizált bevonatos nemesacél tok, 10BAR vízálló, 1/1 kronográf, zafír kristályüveg:
(L:
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/edifice+karorak/EFX-510SP-1A.ora)CASIO EFX-510SP-1A/L][ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz csabulaxi #18539 üzenetére
biztos nyerő lenne a narancs óra? Az én kedvenc színem a kék, mégse vennék fel nem hogy kék tokos, még kék számlapos órát se...
Még az egyik topictárs mutatta ezt az órát , vegyetek hozzá egy narancsa nato szíjat + narancs mutatókat
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #19450 üzenetére
jól néz ki, jók a Hirsch szíjak.
Fortisra akarok valami bőrt rendelni, Hirsch Medici lesz a nyerő, már csak azon gondolkozok, hogy milyen színű varrással legyen
Feketével elég visszafogott, narancssárga jól menne a mutatókhoz, vagy fehér is szóbajöhet...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ans
aktív tag
válasz csabulaxi #19903 üzenetére
A Seiko-nak vannak sorozatai, például (itthon) Ananta, Sportura stb., de ami a búvárórák szempontjából érdekes az a Prospex sorozat (Japánban).
Ezen belül vannak különféle búvár típusok, például a Marine Master, Scuba Diver, Mechanical, de pl.: Flightmaster is. Mindegyikbe több óra tartozik, például Marine Masterből is van legalább 3-4 különféle óra, különféle szerkezettel, illetve a Mechanical sorozatba tartozik például az SBDC001, aminek internetes fórumokon a Sumo nevet adták.
A Grand Seiko a Seiko csúcs almárkája, de abban úgy tudom, hogy búváróra nincsen.
Érdemes nézegetni, elég jól fel vannak tüntetve a méretek:
[link] -
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #19983 üzenetére
egyik se quartz, tehát ósdi szarok.
nem rádióvezéreltek, tehát nem is pontosak
és még öröknaptár sincs bennük.hát te tudod...
de olcsóbban kapsz egy menő casio-t, ami ezt mind tudja, nem ilyen igénytelen krumpli formájú és még a sötétben is világít[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ans
aktív tag
válasz csabulaxi #19983 üzenetére
Új órákat árul, én még régebben kétszer is vásároltam tőle. Egy automatát, meg egy kvarcot. Garancia kártyával jönnek, legalábbis a Seiko-k, de azt nem tudom, itthon elfogadják-e, mert nem volt velük baj eddig, és a garanciális 1 év lejárt.
Orient Star magasabb szinvonal, de az Orientek csúcsa a Royal Orient, ami nem éri el a Grand Seiko színvonalát.
Ami neked megtetszett az Orient Star Somes néven (is) fut. Érdekes, hogy az adott óra számlapja zöld vagy fekete, a fotókon ez nem látszik annyira, típusszámra keresve pedig a barna változat adódik.
-
Dzsana
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest