Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #208831 üzenetére
Nem tudom, melyik Beside és Classic modellekről van szó, de megkockáztatom, hogy nem lőttél mellé, nagyon jó kis óra ez az Edifice.
Egyéb:
Közepes méretű csuklón (kb. 18cm) mennyire hordható egy 48.7mm x 51.2mm x 14.1mm-es g-shock? Lehet ez kényelmes, vagy gyúrjak még hozzá? -
soldier2
őstag
válasz Nimda #208861 üzenetére
A Fekete/piros (5600) változattal szemeztem, de végül is egy "standard" 5610 lett rendelve. Az nálam már nagyon a felső határ méretben, tudásban meg több is mint amire szükségem van. Digitális kijelzős órám utoljára általános iskolában volt, így aztán eléggé várom .
U.I. A 62MAS Seiko beállni látszik, ha nem teszem le éjszakára akkor már-már kvarc szintű pontosságot produkál.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
válasz Nimda #208873 üzenetére
Köszi a tippeket. Leginkább kirándulni, túrázni, vízbe vettem, mindennapi használatra ott vannak az analóg kijelzősök. A biztonság kedvéért felpróbáltam egy kolléga 5600-asát, nem tűnik nagynak a csuklómon (így a W800 ki is esett, bár igazán az lett volna a realistább választás).
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
fagyalllo
őstag
válasz Nimda #209034 üzenetére
Az összes SNK, SNX Seiko 5 lényegében ugyanaz, csak dizájnban különböznek. Igazi belépő a minőségi automaták világába, kis méret (37-38 mm), lemez szíj, ami ennél a konkrét modellnél nem is cserélhető másra, a számlapok és mutatók kidolgozása pedig szerintem messze túlmutat a kategórián, igazi kis ékszerek.
Ennyiért drága, érdemesebb külföldről, gari nélkül, ha nem is pontosan ezt a típust, de nagyon nagy a választék, biztos találsz szimpatikusat.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
petipetya
nagyúr
válasz Nimda #209078 üzenetére
Ezeket a szíjakat tenném rá a helyedben, mivel a sötétkék számlap és piros mutatók színét tükrözi vissza:
NATO Strap Marine Nationale Commando
Kvarnsjö Midnight with red stitching
Magamnak viszont megtartanám azt a szíjat rajta, mert ezzel is nagyon szép, emellett a szíjon már túl sok lenne a piros szín.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Nimda
addikt
válasz Nimda #209078 üzenetére
Megvettem az órát, a kék színűnél maradtam, habár a fekete is nagyon bejött, nem volt könnyű a választás. Ami feltünt, hogy a szíjja nagyon merev szövet létére, kényelmetlen picit, úgyhogy csere lesz. Amúgy is, mert esőben nem szeretném levenni, habár maga a szerkezet vízálló. Beleszerelmesedtem a citizenekbe, de ez úgysem tart sokáig nálam az NH8389-88L -en kívül most már egy kvarc is a repertoár része.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Nimda #209565 üzenetére
A szíja lemezből hajtogatott, a szerkezet egy fokkal van a legegyszerűbb felett, nagyrészt műanyag, de ez nem gond, a kvarcok ilyenek. Egyszerűen az egész óra kidolgozása a Seiko és a Citizened alatt van. 41-ért szerintem nem jó vétel, a Watchshop.com-on nézz szét, nagyon jó áron vannak Pulsar és Lorus órák, a kiszemelt pl. 26.000 forint.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
titán
válasz Nimda #209801 üzenetére
Elég sok minden található rajt valóban! A kidolgozása példás a legapróbb részletekig!
Empsepo Egyébként én hiába vettem mindenféle órát, mindig egy idő után ezt nézegettem és morfondíroztam rajt. Aztán egy idő után úgy voltam vele, hogy ennek nincs értelme. Eldöntöttem, hogy veszek egy ilyen órát és kész. A többiből meg majd szanálok, amiről úgy gondolom nem fogom később sem hordani.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Nimda #211022 üzenetére
Általában a stiftes szíjakra jellemző a hüvelyes megoldás.
ilyen van sok Omega szíjnál (stiftes speedy, smp) is például.
A csavarosokra kevésbé jellemző, mivel ott a menet rögzíti erősen. A stifteseknèl pedig kell valami, amiben biztosan megszorul a stift.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
pulutodurumo
őstag
válasz Nimda #211168 üzenetére
A strapcode karperec csatja az igényesebb fajta. Az nem préselt lemez, hanem mart acél. Sajnos nem mérik olcsón az igazán jó szíjakat.
Szerintem maradj az első változatnál, az az engineer stílus kicsit egyedibb mint a sima oyster. De ez csak ízlés kérdése. Nincs több fotóm, most a fiókban pihen. De szívesen segítek ha van kérdésed.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Caldera
aktív tag
válasz Nimda #211173 üzenetére
[link]
Így szétment benne egy szem, szakszerűen nem javítható (gyárilag besajtolt önmetsző stiftek). Amit most rendeltem szíjat hasonlít a Ray-eken lévőre, reményeim szerint a márkajelzéses csatot áttudom rá tenni. A szíj biztosan jó a Mako-ra, mert az értékelések között az egyik képen pont arra van rátéve.''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Caldera
aktív tag
válasz Nimda #211183 üzenetére
Remélem, mert az utódja egy Kamasu lett (hiba esetén bármelyik szem cserélhető a szíjban, mindegyik kinyomható stifttel bontható). Én is gondolkodtam a Strapcode-os szíjon, de egy ilyen órára szerintem nem gazdaságos (89$ a szíj amit néztem, egy kicsivel ér többet használtan az óra).
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest