Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
válasz
phranxinatra #92870 üzenetére
GS-hez még: ebben egyetértek. vagyis abban, hogy a Spring Drive és a Hi-Beat az ami miatt érdekes. Én a GMT-t nem kedvelem, nem volt sose de számomra hasztalan komplikáció. Az alap GS sem csúnya, de semmi extra egy svájci se tud ennél semmivel se többet. Talán némelyikben Breguet spirál a hajszálrugó, hm annyival több. Svájciakért nem vagyok oda, főleg ezek az egykaptafa szerkezetes tokozások miatt. A komplikációk számomra a day-date funkcióban csúcsosodnak ki ami a szerkezetet illeti, ezt japán vonalom is megkapom úgy, hogy nem töprengek azon, hogy vajh ez most saját szerkezet-e... nekem ez fontosabb. A GS-re visszatérve a day-date hiánya zavar a Spring Drive esetén, lehet lesz majd amiben van, én pl örülnék neki de ha nem akkor is örülni fogok a Spring Drive-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest