- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
0xmilan
üzenetére
Szia, fogalmam sincs, cenzúrához, órákhoz nem értek. Én is rettegtem, hogy le fogok bukni, de valahogyan mégis átcsúszott az üzenetem a moderáción, a kapitális bakim ellenére is.
Az eredeti üzenet ugye az lett volna, hogy szerkezet alapján simán összehasonlítható a Breitling és a Tudor, B20 és MT5602 kb. azonos Kenissi báziskaliber. Utólag vettem csak észre, topiktárs nem sima BB-t írt, hanem BB58-at, valószínűleg a kézenfekvőbb 42mm vs 41mm összevetés miatt néztem be, de a kisebbik, 39 millis BB58-ba meg már ugye az MT5402 kerül. Hiába Kenissi az is, de mégse MT5602, az pár millivel nagyobb, tehát félrement az üzenet, kész csoda, hogy nem törölték szakmai alapokon.
Nem szabad lebecsülni ezeket az icipici eltéréseket, sok múlhat rajtuk, anno a komolyabb autóbeszerzéseknél valahogy mindig sikerült milliméterre pontosan kiírni azt a fránya tengelytávolságot, pont olyat adott be a mindenkori tendergyőztes PH. De ez nagyon régen volt, ma már szerencsére sokat fejlődött a rendszer, egzakt módon van ez is szabályozva, keress rá a 'fuzzy halmaz' kifejezésre ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest