Új hozzászólás Aktív témák

• driv4r

aktív tag

válasz 0xmilan #282378 üzenetére

Szia, fogalmam sincs, cenzúrához, órákhoz nem értek. Én is rettegtem, hogy le fogok bukni, de valahogyan mégis átcsúszott az üzenetem a moderáción, a kapitális bakim ellenére is.

Az eredeti üzenet ugye az lett volna, hogy szerkezet alapján simán összehasonlítható a Breitling és a Tudor, B20 és MT5602 kb. azonos Kenissi báziskaliber. Utólag vettem csak észre, topiktárs nem sima BB-t írt, hanem BB58-at, valószínűleg a kézenfekvőbb 42mm vs 41mm összevetés miatt néztem be, de a kisebbik, 39 millis BB58-ba meg már ugye az MT5402 kerül. Hiába Kenissi az is, de mégse MT5602, az pár millivel nagyobb, tehát félrement az üzenet, kész csoda, hogy nem törölték szakmai alapokon.

Nem szabad lebecsülni ezeket az icipici eltéréseket, sok múlhat rajtuk, anno a komolyabb autóbeszerzéseknél valahogy mindig sikerült milliméterre pontosan kiírni azt a fránya tengelytávolságot, pont olyat adott be a mindenkori tendergyőztes PH. De ez nagyon régen volt, ma már szerencsére sokat fejlődött a rendszer, egzakt módon van ez is szabályozva, keress rá a 'fuzzy halmaz' kifejezésre ebben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés