- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Tom1939 #60574 üzenetére
Nem kell túl stresszelni semmit (pont én mondom...
), de aki ismer az tudja rólam hogy van mögöttem "pár százezer kavics" már - lehet alulról már a milliót kóstolgatom - mégis a mai napig vannak olyan homlokra csapós élményeim a saját balfékségem miatt hogy "hűha, na ez szép volt, most akkor álljál félre és gondold végig mit is csináltál..." Főleg amikor hazaérek és jön a "Welcome to Hungary" tábla Hegyeshalomnál, na onnantól indul az agyrém, addig olyan csendes és nyugis utam van (egy-két tényleg kirívó esetet leszámítva), utána borul a bili és Tatabánya körül már nekem is 180 a vérnyomásom egy-két agyhalott miatt. Hogy a többi európai nép miért nem csinál olyan hajmeresztő ökörségeket mint a magyar ne kérdezd, de országokat szelek át nagyobb fékezések nélkül, amint elérem az M1-est 80 km/h és 170km/h között minden tempóval megyünk, nagyokat fékez a távolságtartó, aztán meg meglódul mint a F&F filmekben amikor benyomják a nitrót. Csipog a ráfutásgátló, rázza a kormányt a sávtartó, táblafelismerő kiáll hibával, de legalább nem alszom el, mert folyton gépészkedni kell valamit mint egy pilótafülkében...
Ismerek olyan hölgyet akinek szerintem beleütötték a jogsijába hogy csak Cegléd belterületén érvényes, mert ő csak ott vezet, máshol nem, igaz nincs is rászorulva....
Emlékszem amikor nekem először kellett kimennem Dél-Franciaországig jobban készültem rá mint az esküvőmre, aztán megszoktam, ma már játszi könnyedséggel csak beugrok és megyek.
A lényeg hogy nem kell ezt túlmisztifikálni, olyan akár a biciklizés, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Ja és ne aggódj, minél többet mész annál nyugodtabb leszel és annál jobban rájössz mi mindent nem tudsz még, ellenben annál hamarabb meg is látod a hibákat.A magyaroknak az kellene hogy kivegyék a biliből a kezüket és ne akarjon mindenki autózni, főleg ne bármi áron...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- 3DMark Vantage eredmények
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged