- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Na akkor egy kis mai körút után pár észrevétel.
-Baleno kilőve, szint alatti minden tekintetben.
-Vitara nálam nem nyerő.
-Scross nekem tetszik, asszony szerint nem kényelmes, tény, hogy a magas üléspozíció elég buszossá teszi, egyébként ár-érték arány bajnok.
-Kia OFF, új Rio kicsi, de a Ceed se sokkal nagyobb, és nagyon furcsák a prémiumnak látszani akaró összkép, ami valójában mégse az. Amúgy meg drága is.
-Tipo kilőve, nagyon gagyesz, szerintem a suzuki minőségi érzetét sem éri el, hiába puhábbak az anyagok, előre látszik, hogy a fele le fog kopni mindenhol, nekem amúgy se volt ergonomikus.
-Honda Jazz 1.3 középső felszereltséggel, 4,2M, metállal, ülésfűtéssel, a navi plusz 200 lenne. Egyébként összképre ez volt a legjobb, bár egy fél számmal lentebb focizik méretben, mint az Scross, de elől és az első üléseken ebből semmit sem érezni, egyedül a bőr kormány hiánya lehet zavaró, kérdés megszoknám-e. Ez fent maradt a listán, valamikor megpróbálok egy tesztkört menni, hogy mennyire lennék vele forgalmi akadály.
-És a lista végére a kakukktojás, a megane grandcoupe, normális felszereltséggel 1.6 benzinnel 4,7M körül lenne, de ez teljesen más kategória, mint az eddig felsoroltak, mind méretben, mind kényelemben, mind anyaghasználatban.Valószínű kivárok év végéig, nem sürget a tatár, autóm van, jön megy, fél év alatt az ára se fog sokat esni, és addig nézelődök még. Ami biztos, hogy a Jazzt és a Megane-t kipróbálom, de valószínű az ezres Scross-t is.
Harkovz: nekem ilyen van négyévszakosban, apollo allnac 4G all season 225/45 r17, 140 pacival is jön, megy, megáll, esőben nem a legjobb a fékútja, ennyit tudok felhozni az enyémre negatívumként, nyáron meg meglátjuk...
télen kerestem egy jó meredek havas lejtőt, és felmentem poénból, hogy mit mutat, sikerült, még itt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest