- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur #26345 üzenetére
menjünk, simán
kérünk csipsztuningot is
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur #26316 üzenetére
Megjött a kérdésetekre a válasz:
'Mindegyik lapkás 100.000kmnél kell állítani vagy ha hangos" .
-
dnelb
veterán
válasz
meroly #26338 üzenetére
nyilván, te érzed mire van szükséged..
a pesti kocsikat azért ne zárd ki elvből, lehet csak megvette 1 kereskedő és nem is itt volt használva. de igazából sose tudod meg, nekem is pesten van nagyrészt de ha eladnám semmi se utalna erre. sosem itt szervizelem, forgalmi se idevaló, semmi, nem jönnél rá soha..
-
meroly
veterán
Köszi. A kecskeméti jó, kár hogy messze van. Bp-i kocsit viszont elvből nem veszek.
Nem a spórolás vs nem spórolás a lényeg, nálam lélektani határ az 1 millió. Ha lenne 100, akkor többér vennék nyilván, de nincs sajnos, így nem veszek és ha 1,5 lesz akkor sem annyiért fogok venni. Egyszerűen számomra nem ér többet. Vagy ha többet áldozok rá, akkor már ezt a Civicet venném, mert ez nagy szerelem.
Klíma nélkül járok 2 éve a Swifttel, előtte Cliom volt, az klímás volt, azért nem haltam bele ebben a két évben sem ám.
-
dnelb
veterán
válasz
meroly #26329 üzenetére
1.3 a váltó problémás, 1.5 nem érdekel ? abból csak full extrás van legalább, jobb futomu, meg dinamikusabb is. A GC-ben még fordulatszámmérő sincs, annyira fapad. Amit még jó volna tudnod, hogy volt e az autón rendszeres fékolaj csere, ha nem, akkor az abs kocka is elfog romlani. Ha 1.3at nézel akkor meg váltóolaj legyen cserélve, ott a váltó szokott letérdelni. Ha 1.3 akkor facelifteset vennék legalább, pár probléma ott javítva lett, hátsó lámpáról ismered meg. Klímát nézd meg működik e, valamint a központi zárakat. Klimakompresszor és a zárszerkezet is szeret behalni. A check engine meg előbb utóbb mindbe fog élni. Kb ennyi
-
válasz
Motion_Blur #26324 üzenetére
Nekem min max kozott max 5dl van (off topik auto 1.4 motor)
-
yanna
addikt
válasz
Motion_Blur #26324 üzenetére
Sok autónál kb. 1 liter körüli, gondolom kisebb töltőmennyiségnél talán kevesebb, nagyobb mennyiségnél több valamivel.
-
Kornel
veterán
Én most a hondaban raprobalok a mannolra (5w30).
Olcsó, és csak jókat mondanak róla. -
domojko
senior tag
válasz
Motion_Blur #26322 üzenetére
Ebben a hónapban cserélek én is olajat. Eddig 5w30 premium hyper-t raktam bele immár 6. éve. Esetleg ebben az ár kategóriában tudtok jobb alternatívát? Ugy vettem észre az idők folyamán picit morgósabb lett a motor, és elkezdte egy picit csipegetni is az olajat. Talán nem annyira vészes. Évente cserélek, kb 10-15k km-t megyek. Ez idő alatt 2-3 dl csipeget.
-
domojko
senior tag
válasz
Motion_Blur #26319 üzenetére
A választ legyetek szivesek nyilvánosan megosztani.
De privátban is elfogadom. -
t1
veterán
válasz
Írd le privibe mi a kérdésed leírom neki
-
Kornel
veterán
válasz
Hondanal is leráznak a szelephezag állítással kapcsolatban a markaszervizekben.
OBD-vel ellenőrzik...
LOL.
Amúgy természetesen hezagmerovel kell fizikailag, de az már időt venne igénybe, meg koszos lenne a keze... -
Motion_Blur
félisten
Köpcit aki ismeri, nem tud írni neki ezzel kapcsolatban?
Én bárhova vittem a szelephézagos témával az autót (márkaszerviz is!), leráztak mindenhol.
spyduck:
Páhi tőlem is csak 110km, annyit megérne nekem is hogy ránézzenek
-
spyduck
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26310 üzenetére
Engem is, mert nem értettek hozzá.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem sohasenem volt ilyen hibakódom
1.3-as gombóc 11év/180e km.
szelephézaggal engem eddig mindenhonnan elküldtek - soha nem volt ellenőrizve se
-
meroly
veterán
Újabb swift vásárlásánál mire érdemes figyelni?
-
domojko
senior tag
válasz
spyduck #26281 üzenetére
Tehát nem hidrotőkés, és kell szelephézagot állítani. Csak hogy tiszta legyen.....neked is már a gombóc swift van 1.3-as motorral.
Nekem is egy ideje szórakozik a motorkontroll lámpa. P0420 a hibakód mint sok sorstársnak. Jellemzően autópályázás után( 130-140 km/h ) lakott területen (50-60 km/h) szokott világítani. Kb 200-400 km. Ilyenkor OBD2 adapter és mobiltelefon aplikáció segítségével törlöm a hibakódot és megy minden szépen tovább.
Na de....nem lehetséges hogy valamelyik lambdaszonda mégis hibás lehet, ezért dúsabb keverékkel indít a kelleténél és ezért rázza a kasztnit? Bár, az is igaz hogy ez teljesen random. Nem lehet semmihez kötni, a check engine-hez meg főként nem. Talán mikor az világít még sosem rázkódott.Pjen: Nálad teljesen bizros az a p0031-es kód? Szerelési könyv szerint picit mást jelez mint amit te kigugliztál.
-
yanna
addikt
A tárolt hibakódok törléséhez azért kell valami kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Megújult a PROHARDVER!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest