Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Kornel #25653 üzenetére
Azt en se tudom mar h miert adtam el.
Utolag beszeltem egy karosszerias szakemberrel akit ismerek s megcsinalta volna nekem a futóműtartót 60e ft ért, s örök élet+1 nap..
E helyett kellett nekem a "nagymenő"laguna ... Ami mar nincs is.
Most azon vagyok minnel hamarabb vegyek egy gls 3d stiftet ,s azt epitgetem.
Nem hiszem h itthon veszem sztem azt is nemetektol,mert tobb a sportuleses valtozat meg klimas mint itt.
Mondjuk ott is szepen felment az ara. Ami regen 4-500€ most 850-999kozott van.. S elviszik!
Oktoberig kell szereznem egy verdat s valszeg akkor stift lesz. Legésszerűbb s legkozelebb all hozzam. Mikor meglatok egyet az utcan szinte belekepzelem magam. Golf se rossz de .....kiabrandultam belole. 14-17 eves korukra kozel sincs olyan allapotban mint egy stift. Jobban rohad mint egy swift kb. S meg sorolhatnam.
Kornelka: Most van keszuloben ismerosnel. Meglatom mennyiert adja ha jo aron adja akkor az lesz.... De ennek keves eselye. Meg 3d jobban tetszik sz@rok en a praktikussagra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest