- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni a SuSe-vel, le is töltöttem FTP-ről a 9.2 Live-ot, kiírtam dvd-re, boot, megy, szép, kedves... telepíteni nem tudom... Na jó... akkor olvassunk is...
Szóval azóta olvastam elég sokat. Tegnap leszedtem (XP alól) a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, azt írják, hogy 3,1 Gb az eredeti teljes mérete, de nekem csak 2,09 Gb jött le... Rengeteg helyről próbáltam (ftp.suse.de , novell , ...), de sehonnan sem tudom letölteni az egészet. Legalább 4-szer letöltötte mát a ~2,1 Gb-ot, de aztán abbahagyta, letöltésvezérlő kiírja, hogy ok... TotalCommander FTP-je pedig csak 0k-nyit (vagy esetleg -1k -t!) lát, és 0k-t tölt le.
Segítsetek!
Honnan (és hogyan) lehet normálisan letölteni, hogy végre kiírjam a
SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t?
Mit rontottam el?
Köszi előre is!
Dris
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest