- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
A 9.3 at már le lehet tölteni magyarul hivatalosan, vagy csak nekem van meg félig? mert ha valami szerverről le lehet tölteni az 5 CD s verziót, akkor inkább azt szeretném, mint várni a szlotokat...
-
XanD3R
senior tag
Ha valakit érdekel én innen szedtem le: http://mirrors.sth.sze.hu/linux/suse/i386/9.3/
És végig gyorsan jött -
xTREem
tag
próbaképp telepítettem a 9.2-es verziót és az alábbi problémáim várnak megoldásra:
1. radeon 9700pro karimra váltig állítja hogy nem támogat 3d gyorsítás funkciókat
2. nem tudok a winben megszokott felbontás/frissítés párosokat belőni, csak ilyen ''egzotikus'' 1024x768/78hz, stb dolgokat.
3. ugyan felismerte a külső usb-s fritzx isdn modemem, de vajon hogy lehet ebből internetet csinálni? telszám, szolgáltató, protokollok, stb...
4. avi fájlok lejátszásakor hibaüzenetet ír, és csak hang szól. mi a gond?
ha sok lenne a válasz, légyszi írjatok privibe a mélcímemre.
nagy thx -
vizcsap
tag
UP!
-
vizcsap
tag
Sziasztok!Az lenne a kerdesem h van egy 9.2 Live-om es sehogyse tom elerni a vincseszteremet.Eddig nemigazan hasznaltam Linux-ot ugy egyalltalan nem ertek hozza!!!
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni a SuSe-vel, le is töltöttem FTP-ről a 9.2 Live-ot, kiírtam dvd-re, boot, megy, szép, kedves... telepíteni nem tudom... Na jó... akkor olvassunk is...
Szóval azóta olvastam elég sokat. Tegnap leszedtem (XP alól) a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, azt írják, hogy 3,1 Gb az eredeti teljes mérete, de nekem csak 2,09 Gb jött le... Rengeteg helyről próbáltam (ftp.suse.de , novell , ...), de sehonnan sem tudom letölteni az egészet. Legalább 4-szer letöltötte mát a ~2,1 Gb-ot, de aztán abbahagyta, letöltésvezérlő kiírja, hogy ok... TotalCommander FTP-je pedig csak 0k-nyit (vagy esetleg -1k -t!) lát, és 0k-t tölt le.
Segítsetek!
Honnan (és hogyan) lehet normálisan letölteni, hogy végre kiírjam a
SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t?
Mit rontottam el?
Köszi előre is!
Dris -
Kingos
csendes tag
Sziasztok. Feltettem én is a SUSE 9.2-t, legnagyobb meglepetésemre nem volt benne fortran fordító. Pedig nekem kéne, de nagyon. Honnan tudnám feltenni, esetleh melyik linux tartalmazza alapból.
Elismerem még kezdő vagyok, de nagyon linux téren. Kérlek segítsetek. -
Fex
tag
Sziasztok!
Tegnap este megpróbáltam felrakni a Suse 9.2-t a gépre, de kb 1,5 óráig tartott, míg eljutottam odáig, hogy elkezdje a telepítést, itt meguntam a dolgot....
Ennek ilyen lassúnak kell lennie?
[Szerkesztve] -
w9033626
aktív tag
Tegnap fölpattintottam én is a 9.2-t, de sajna sehogy nem akarja látni a sata-s winyóimat. Ha esetleg valakinek van valami ötlete ezügyben, azt megköszönném!
-
kozmate
tag
sziasztok!
Valaki tud biztonságos módot ntfs partíció írására? Nekem is Suse 9.2 van fenn.
Előre is köszi! -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Lenne egy gondom: feltettem a 9.2-es SuSe linuxot a gépemre, mégpedig a mobil rack-emben lévő vinyóra. Na frankón feltelepült de amikor ténylegesen betöltődne a grafikus felület, a monitorom lekapcsol és azt mondja, hogy frequency out of range (114 Hz-et akar adni csak nemtom milyen felbontáson) és nem látok semmit!
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
A másik kérdésem az, hogy ha le szeretném gyalulni a linuxot a gépemről, akkor hogyan kezdjek neki? Ugye ha csak simán kiveszem a rack-es vinyót az nem jó mert keresi...
Help me! -
Sir Pocok
őstag
Üdv!
Olyan gondom volna, hogy nem tudom beállítani a netet.(adsl-m van)
aki tud segítsen... -
[balage]
csendes tag
Üdv! Tegnap este tettem fel a Suse 9.2-t. Elég kezdő vagyok, ezért kérem a segítségeteket. Leszedtem az mplayer-t rpm-ét feltettem, küzdöttem is vele sokat, apt nem is találta igy kénytelen voltam keresni guglival. 3 órás küdés után végre sikerült. Erre elinditom, és mihelyt betöltök egy avit kifagy? ez valyon mitől van, és hogy orvosoljam. jah amugy KDEtv is fagyik indulás után, és ez?
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
A SUSE Linux 9.2 DVD amit ftp-ről le lehet húzni, az magyar nyelvű, illetve támogatja azt is? magyar bővebb leírást hol találok hozzá? -
lee732
tag
Skacok, mi a különbség a sima DVD iso és a dual layer-es verzió között?
-
escie
őstag
válasz
God Vazzeg #207 üzenetére
szerintem is ráér a még dolog. nem tud még annyit sem, hogy érdemben segíteni tudjunk.
most nem azért, de egy *.iso -t cdre írni fájlként...
-------
MoneyM!
olvass sokat manualokat, howtokat... -
God Vazzeg
veterán
Ja hogy te a cd-n lévő src könyvtárat mondod? LoL
És még mindig azt mondom: konzolba beírod: yast
oszt kiválasztod a progikat amiket akarsz telepíteni oszt kabát... Könyvtárat nem tucc telepíteni csak csomagokat, az van rpm-be csomagolva.
Szerintem te ne használj linuxot.. Mindenkinek könnyebb lesz -
MarKoo
addikt
Kedves MoneyM!
Légyszíves olvasd el az alapelveket: Bővebben: link
Ha ezután se tudsz változtatni a viselkedéseden..... -
MoneyM
senior tag
icq dumálunk
-
MoneyM
senior tag
de most ha suse9.2 src könyvtár tartalmát feltelepítem a yasttal
nem lesz semmi baja a rendszernek? -
Tersius
tag
A 9.1-es 1 cd-s verzio volt? Ha nem, akkor egyaltalan nem hianyos. Ha igen, akkor lehet. De szerintem neked nem kell a 9.2 sem. YAST-bol mindent fel tudsz tenni a 9.1 ala is.
Ha a 9.0-t nem birtad frissiteni 9.2-re, a 9.1-et sem fogod tudni.
Mit akarsz hasznalni, ami miatt kevesnek erzed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest