- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
A 9.3 at már le lehet tölteni magyarul hivatalosan, vagy csak nekem van meg félig? mert ha valami szerverről le lehet tölteni az 5 CD s verziót, akkor inkább azt szeretném, mint várni a szlotokat...
-
XanD3R
senior tag
Ha valakit érdekel én innen szedtem le: http://mirrors.sth.sze.hu/linux/suse/i386/9.3/
És végig gyorsan jött -
xTREem
tag
próbaképp telepítettem a 9.2-es verziót és az alábbi problémáim várnak megoldásra:
1. radeon 9700pro karimra váltig állítja hogy nem támogat 3d gyorsítás funkciókat
2. nem tudok a winben megszokott felbontás/frissítés párosokat belőni, csak ilyen ''egzotikus'' 1024x768/78hz, stb dolgokat.
3. ugyan felismerte a külső usb-s fritzx isdn modemem, de vajon hogy lehet ebből internetet csinálni? telszám, szolgáltató, protokollok, stb...
4. avi fájlok lejátszásakor hibaüzenetet ír, és csak hang szól. mi a gond?
ha sok lenne a válasz, légyszi írjatok privibe a mélcímemre.
nagy thx -
vizcsap
tag
UP!
-
vizcsap
tag
Sziasztok!Az lenne a kerdesem h van egy 9.2 Live-om es sehogyse tom elerni a vincseszteremet.Eddig nemigazan hasznaltam Linux-ot ugy egyalltalan nem ertek hozza!!!
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni a SuSe-vel, le is töltöttem FTP-ről a 9.2 Live-ot, kiírtam dvd-re, boot, megy, szép, kedves... telepíteni nem tudom... Na jó... akkor olvassunk is...
Szóval azóta olvastam elég sokat. Tegnap leszedtem (XP alól) a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, azt írják, hogy 3,1 Gb az eredeti teljes mérete, de nekem csak 2,09 Gb jött le... Rengeteg helyről próbáltam (ftp.suse.de , novell , ...), de sehonnan sem tudom letölteni az egészet. Legalább 4-szer letöltötte mát a ~2,1 Gb-ot, de aztán abbahagyta, letöltésvezérlő kiírja, hogy ok... TotalCommander FTP-je pedig csak 0k-nyit (vagy esetleg -1k -t!) lát, és 0k-t tölt le.
Segítsetek!
Honnan (és hogyan) lehet normálisan letölteni, hogy végre kiírjam a
SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t?
Mit rontottam el?
Köszi előre is!
Dris -
Kingos
csendes tag
Sziasztok. Feltettem én is a SUSE 9.2-t, legnagyobb meglepetésemre nem volt benne fortran fordító. Pedig nekem kéne, de nagyon. Honnan tudnám feltenni, esetleh melyik linux tartalmazza alapból.
Elismerem még kezdő vagyok, de nagyon linux téren. Kérlek segítsetek. -
Fex
tag
Sziasztok!
Tegnap este megpróbáltam felrakni a Suse 9.2-t a gépre, de kb 1,5 óráig tartott, míg eljutottam odáig, hogy elkezdje a telepítést, itt meguntam a dolgot....
Ennek ilyen lassúnak kell lennie?
[Szerkesztve] -
w9033626
aktív tag
Tegnap fölpattintottam én is a 9.2-t, de sajna sehogy nem akarja látni a sata-s winyóimat. Ha esetleg valakinek van valami ötlete ezügyben, azt megköszönném!
-
kozmate
tag
sziasztok!
Valaki tud biztonságos módot ntfs partíció írására? Nekem is Suse 9.2 van fenn.
Előre is köszi! -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Lenne egy gondom: feltettem a 9.2-es SuSe linuxot a gépemre, mégpedig a mobil rack-emben lévő vinyóra. Na frankón feltelepült de amikor ténylegesen betöltődne a grafikus felület, a monitorom lekapcsol és azt mondja, hogy frequency out of range (114 Hz-et akar adni csak nemtom milyen felbontáson) és nem látok semmit!
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
A másik kérdésem az, hogy ha le szeretném gyalulni a linuxot a gépemről, akkor hogyan kezdjek neki? Ugye ha csak simán kiveszem a rack-es vinyót az nem jó mert keresi...
Help me! -
Sir Pocok
őstag
Üdv!
Olyan gondom volna, hogy nem tudom beállítani a netet.(adsl-m van)
aki tud segítsen... -
[balage]
csendes tag
Üdv! Tegnap este tettem fel a Suse 9.2-t. Elég kezdő vagyok, ezért kérem a segítségeteket. Leszedtem az mplayer-t rpm-ét feltettem, küzdöttem is vele sokat, apt nem is találta igy kénytelen voltam keresni guglival. 3 órás küdés után végre sikerült. Erre elinditom, és mihelyt betöltök egy avit kifagy? ez valyon mitől van, és hogy orvosoljam. jah amugy KDEtv is fagyik indulás után, és ez?
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
A SUSE Linux 9.2 DVD amit ftp-ről le lehet húzni, az magyar nyelvű, illetve támogatja azt is? magyar bővebb leírást hol találok hozzá? -
lee732
tag
Skacok, mi a különbség a sima DVD iso és a dual layer-es verzió között?
-
escie
őstag
válasz
God Vazzeg #207 üzenetére
szerintem is ráér a még dolog. nem tud még annyit sem, hogy érdemben segíteni tudjunk.
most nem azért, de egy *.iso -t cdre írni fájlként...
-------
MoneyM!
olvass sokat manualokat, howtokat... -
God Vazzeg
veterán
Ja hogy te a cd-n lévő src könyvtárat mondod? LoL
És még mindig azt mondom: konzolba beírod: yast
oszt kiválasztod a progikat amiket akarsz telepíteni oszt kabát... Könyvtárat nem tucc telepíteni csak csomagokat, az van rpm-be csomagolva.
Szerintem te ne használj linuxot.. Mindenkinek könnyebb lesz -
MarKoo
addikt
Kedves MoneyM!
Légyszíves olvasd el az alapelveket: Bővebben: link
Ha ezután se tudsz változtatni a viselkedéseden..... -
MoneyM
senior tag
icq dumálunk
-
MoneyM
senior tag
de most ha suse9.2 src könyvtár tartalmát feltelepítem a yasttal
nem lesz semmi baja a rendszernek? -
Tersius
tag
A 9.1-es 1 cd-s verzio volt? Ha nem, akkor egyaltalan nem hianyos. Ha igen, akkor lehet. De szerintem neked nem kell a 9.2 sem. YAST-bol mindent fel tudsz tenni a 9.1 ala is.
Ha a 9.0-t nem birtad frissiteni 9.2-re, a 9.1-et sem fogod tudni.
Mit akarsz hasznalni, ami miatt kevesnek erzed? -
MoneyM
senior tag
Azért lenne jó ha válaszoltok, mert azután eltudnám
kezdeni, de amig nem válaszoltok addig nem tudom -
MoneyM
senior tag
up
-
MoneyM
senior tag
A SuSE Linux 9.2 ezek a mappák vannak:
i586
i686
noarch
nosrc
setup
src
ezek vannak!!!
ha most az src mappának a tartalmát feltelepítem akkor
suse9.2 lesz?
ez a mappa különeben rpm progikat tartalmaz!
Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném -
God Vazzeg
veterán
src= source rövidítése, vagyis a forráskódokat tartalmazza.
Hacsak nem vagy programozó, vagy nem akarsz vmilyen progit speciálisan újrafordítani akkor soha nincs rá szükséged, főleg a mostani disztribek már 2.4 v újabb kernellel vannak ellátva, szinte minden hardvert ismernek amire szükséged lehet...
Programokat konzolból a YAST segítségével adhatsz hozzá, csomagoknak hívják őket.
Pl: Ha nincs make, akkor keress ''make'' nevű csomagot.
(YAST-ot csak root-ként tucc indítani, figyelj oda rá!!!) -
MoneyM
senior tag
up
-
MoneyM
senior tag
UP
-
MoneyM
senior tag
God Vazzeg gyere
-
MoneyM
senior tag
up
-
MoneyM
senior tag
mi az a src könyvtár?
mert látom tele van progival és annak a tartalmát szeretném feltelepíteni
lehetséges? -
MoneyM
senior tag
up
-
MoneyM
senior tag
HELP PLEASE
-
MoneyM
senior tag
UP
Miért nem segítetek? -
MoneyM
senior tag
Kérlek titeket segítsetek, illetve válaszoljatok a kérdésemre!
Mert a SuSE Linux 9.1 Personal kicsit hiányos -
MoneyM
senior tag
Most a SuSE Linux 9.1 Personal van fönt!!!
A kérdésem az lenne, hogy letölteném a suse-linux-9.2-src könyvtárát!
Tehát ezt a src könyvtár tartalmát feltudom telepíteni a rendszerre?
Help
[Szerkesztve] -
seemannp
csendes tag
Én innen töltöttem le! Pikk pakk lejött: http://slink.lxp.hu/SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso
-
Tersius
tag
válasz
God Vazzeg #183 üzenetére
Meglassuk
(/me afraid)
-
Tersius
tag
válasz
God Vazzeg #180 üzenetére
En arra gondoltam, hogy elve semmi gcc nincs a gepen.
(oszinten szova nem tudtam, hogy a make az annak a resze, pajtasa, aliasa, vagy tok fuggetlen, ezert gondoltam, hogy hatha a gcc feltesz mindent, ami kell hozza .
Ugyanakkor nem hiszem, hogy MoneyM kolleganak kernelt kellene forditania iziben -
MoneyM
senior tag
UP
-
MoneyM
senior tag
Up please!!!!
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a SuSE LINUX 9.1 Personalt!
A kérdésem csak az lenne, hogy nem ismeri a konzol
a make paracsot
Azt írja kiommand not find
Nem tudná valaki megmondani, hogy mi lehet a hiba?
UP a topiknak -
hm
aktív tag
Van egy olyan progi, hogy BitLord 0.56. Ezt kell először letölteni és feltelepíteni, és a Fájl/torrent létrehozásánál valamit kell csinálni, (nem tudom, mit csináltam, kattingattam össze-vissza, egyszercsak sikerült.) meg ha a 7,5 GB-s linkre kattintasz, akkor létrehoz egy kisfájlt, (torrentet), és elindul letölteni a BitLord.
Röhelyes az, hogy nekem működik, de nem tudom, hogy hogyan csináltam. -
PrinczA
őstag
fel
-
PrinczA
őstag
válasz
ThunderBoy #106 üzenetére
Lehet en vagyok a b**a, de hogyan kell letoteni a torrent-rol?
-
hm
aktív tag
Nagyon lassú ez a BitLordos, Torrentes, töltögetős, szerintem. Eltelt 1 nap, és csak 7 %-ot látok a 7,5 GB-ból. Ellenben én már a dupláját feltöltöttem. Jó, mi? Hogyan lehetne ezt gyorsítani? Másik link, progi?
-
kovi
senior tag
Tersius segíts már kérlek, valami tippel.
Miért nem megy fel erre a gépre. -
PrinczA
őstag
En leszedtem az ftp.fsf.hu -rol, akinek kell, 1 dvd-ert megirom !
-
cdkerdes
csendes tag
Az mitől van hogy bárhonnan megpróbálom flashgettel leszedni a 9.2 ISO-ját mindenhol méretnek -931424256-ot ad meg és marhára nem tölti
-
Tersius
tag
-
Tersius
tag
Meddig jutsz el?
Amikor indul, van kek kepernyo szepen, es irja, hogy inicializalja epp a hardvereket?
Ott ha nyoms esc-et, akkor elvileg egy fekete ablakban mutatni fogja, hogy epp mivel szuttyog. Ha mar itt is lassu, akkor valts oda at, hatha kiderul valami.
Vagy a valasztos menuig gyorsan eljut, es ott lassul be? -
kovi
senior tag
Srácok egy ilyen gondom van:
Suse 9.2 DVD ISO. Kiírva faszányosan Phillips DVD+R-re.
Amikor bebootolok iszonyúan lassú. De nagyon. S sztem amire feltenné kb 10 óra. Mikor meglököm az egér helyén levő kis órát kb 3 perc múlva akadozik tovább. Szvsz valami fogja. De mi? Lehúztam az USB-s eszközöket, Tuning nincs, Skystar card kivéve, SATA vinyó lehúzva. Szóval már mindennel próbálkoztam de ugyanaz. Nagyon lassú. Pedig szeretném feltenni. Nagyon.
Cégnél kb 15 perc alatt felment. ugyanez a dvd. Pedig ott is P4 volt.
Talán nem tetszik neki valamilyen hardware?
Ilyen konfigom van:
P4 3.4 (NW), Asus P4C800 Deluxe, 2x512 DDR 400 Sams, GeForce6800, Plextor DVD-rom, Pioneer 108D iro, Samsung 120 vinyo.
HELP ME!! -
Tersius
tag
Dehogynem letoltheto, itt volt a link is.
Bővebben: link
Amugy jo sok disztrot (peldaul a 9.1-et is, azt hiszem) le lehet szedni az ftp.fsn.hu -rol, ahogy ezt mar szinten irtuk sokszor.
(ez CD..nek szolt, nem Neked) -
escie
őstag
a 9.1-be is 2.6-os kernel van. szvsz egy kezdőnek oly mindegy, melyikkel ismerkedik.
és hogy a letöltős vitát is rövidre zárjam, a legfrissebb kiadás nem letölthető. ha kell, irány a bolt.
szóval, szvsz meg fog felelni a 9.1 is. ráadásul frissíteni is, is lehet, úgytudom. -
Gambit
őstag
Szerintem más kernel van a 9.2-ben (asszem 2.6), de én inkább itt nem kontárkodok, majd jönnek a szakik, addig töltögessed.
A Válasz gomb minden hozzászólás jobb felső részén található a dátum mellett balra, és arra szolgál, hogy ha egy hsz-re akarsz válaszolni, akkor azt nyomd meg!
De szerintem gondold meg ezt a linuxot még egyszer, mert sok sikerélményed nem lesz benne szerintem.
[Szerkesztve] -
MoneyM
senior tag
Különben mi az a ''válasz'' gomb?
-
MoneyM
senior tag
Most a SuSE Linux 9.1 Personalt töltöm
Ugye majd fel lehet frissíteni majd 9.2? -
Gambit
őstag
Igazából kevesebbre tippeltelek. Figyelj! Megtalálod a 136-os számú hsz-t ebben a topicban? Na abban van egy Bővebben: link nevű rész. Arra kattints rá! És nézd meg mit látsz. Igen, ott lesz, hogy Suse 9.2 iso letöltés. Ha ezek után sem megy, akkor tényleg nincs értelme folytatnod, mert utána csak nehezebb dolgok jönnek.
Ha elkezdted letölteni, akkor ne írj ma már ide, menjen csak a sávszélesség a letöltésnek! -
MoneyM
senior tag
13
Tudom nagy hülyének nézel!Ugye?
Tudom nem ide való vagyok!
Csak ne zárjatok ki a prohardver csapatától -
MoneyM
senior tag
Akkor csak annyit mond hogy te honnan
szedted a SuSE LINUX 9.1
Akkor csak ezt mond meg!please -
Gambit
őstag
Akkor bocs, ha a google sem talál neked egy linuxot, akkor mi sem fogunk tudni segíteni. Mellesleg én feltettem a 9.1-et, és annyit mondok, hogy ha nem vagy képes leszedni a netről, akkor inkább maradj a windowsnál. Ez nem bántás, hanem jótanács. Csak azt nem értem, hogy a válasz gombot miért nem vagy képes megtalálni? (Csak úgy mellékesen, hány éves vagy?)
Egyébként azon az oldalon amit belinkeltem neked, csak rá kéne kattintani a letöltésre...
[Szerkesztve] -
MoneyM
senior tag
De a google-vel sem találok semmit,
hogy honnan lehetne letölteni a suse 9.2
nekem mind az 5cd iso kellene
valaki netán ebbe tud segíteni? -
Gambit
őstag
Google neked is barátod: Bővebben: link És a válasz gombot minden hsz jobb felső sarkában találod.
-
MoneyM
senior tag
Gambit igazad van és bocs!és kérem ne zárasd be a topikot!
A kérdésem csak annyi lenne összesen hogy honnan
tudnám letölteni a SuSE LInux 9.2 iso-it??? -
Gambit
őstag
Bocsi, hogy csak így megszólítalak, de annyi topicodat linkeltem be zárásra, hogy szinte ismerlek. Csak szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez nem chat, vagy icq, hogy a másik rögtön ugrik amikor írsz valamit. Írd le a gondod, és majd ha errejár, válaszol. De a szerkesztési időn belüli up-ok szerintem elég gázosak. A válasz gombot is nyugodtan használd, ha már a mod gombbal megismerkedtél!
-
MoneyM
senior tag
még az egyszer help
-
MoneyM
senior tag
szerintetek letölthetem a suse linux 9.1 personalt?
-
MoneyM
senior tag
UP
TERSIUS -
MoneyM
senior tag
somebody help please me
-
MoneyM
senior tag
Nem tud valaki segíteni, hogy hogy lehet
frissíteni a suse9.0 9.2-re??? -
MoneyM
senior tag
akkor csak tersius azt mond el, hogy
van nekem fönt SuSE Linux 9.1!!!
A kérdés az lenne,hogy hogy lehetne fel-
frissíteni a SuSE 9.0 9.2-re????
HELP
Tehát a YASTban hová kell mennem?
Mit kell csinálnom?
stb. -
Tersius
tag
-
Tersius
tag
Goto suse.com, aztan ott nezd meg a csomaglistat.
Nem lattam meg Suse 9.1-et (9.2-t sem)
Egyebkent azt altalanossagban el lehet mondani, hogy ezek kozott a verziok kozott szinte semmi lenyegi valtoztatas nincs.
Kicsit ujabb kernel van benne alapbol, meg minden programbol az egyel ujabb valtozat. A 9.1-es valoszinuleg epp olyan jo neked, mint a 9.2
Vagyis ha az egyik jol mukodik arra, amire hasznalod, akkor nincs ertelme frissiteni, kizarolag a frissites kedveert. -
MoneyM
senior tag
UP PLEASE TERSIUS
-
MoneyM
senior tag
És tersius
a SuSE Linux 9.1 Personal-járól írnál
egy kis ismertetőt?
Tehát mit tartalmaz(csomagok......stb)
KDE vagy GNOME vany ilyesmi -
Tersius
tag
Sajnos nem. Annyit tudok segiteni, hogy kiirom neked DVD-re az iso-t, es ha eljossz erte, akkor odaadom, es akkor nem fog kelleni halozatrol telepiteni.
Masik lehetoseg (amit sokkal inkabb ajanlok), hogy keress valami dokumentaciot a suse honlapjan, esetleg a forumain, bizonyara ez a helyzet masnal is eloallt. Netan valami readmeben is biztos, hogy le van irva.
Ez azert volna uditobb modszer, mert a kesobbi kerdesek hadat lehetne megelozni vele. -
MoneyM
senior tag
Tersius!!!
nem tudom hogyan letölteni a SuSE Linux 9.2?
mini.iso-ról bebootoltam és olyat kagyarászik nekem
a program, hogy töltsek be egy hálozati modult
Ez lenne!!!!
Tudnál esetleg ebbe segíteni? -
MoneyM
senior tag
Tersius up please
-
MoneyM
senior tag
up
-
MoneyM
senior tag
megkérdezhetem tersius, hogy most mit töltesz?linuxot?
-
hm
aktív tag
válasz
Elkezdett a BitLord feltölteni is. Ez normális? Mert én nem csináltam sose feltöltést, és azt sem tudom hova mit rak....
MOD: Tersius: WoW! Így má értem.
[Szerkesztve] -
Tersius
tag
Nem letoltesvezerlo progi, hanem P2P program (mint a DC, kazaa, stb). Nem egy szerverrol tolt mindenki, hanem egymastol toltogetnek a userek.
Googliban bittorrent-re ra lehet keresni, de ph-n is van rola topic.
Ludovicus: En az eredeti linkrol kezdtem el szedni, aztan atmentem a masik gephez, es fejbol csak az fsn cime jutott eszembe, ezert onnan folytattam. A masikrol is ugyanolyan jol lejonne.
cdkerdes: Olvass vissza, nem is kell sokat, ott van minden lepesrol-lepesre.
[Szerkesztve] -
MoneyM
senior tag
mi az a torrent?
-
cdkerdes
csendes tag
ÉS az isót hogy írom ki hogy lehessen bootolni a lemezról.Legyen az dvd vagy cd
-
Tersius
tag
válasz
NTFS iras mennyire mukodik benne? Mi a kis trukkel? (amikor utoljara neztem valami ntfswrite projectet, akkor ott ugy volt, hogy csak felulirni lehetett egy fajlt, ami ugyanakkora meretu, mint amit oda akarsz irni. Azota hogy allnak?
Dual DVD-m nincs, se irom, megelegedtem a sima kiadassal, 3.3 giga is elegendo
Ki is irtam, de ugyse teszem fel, Slackwaret nem adom semmiert. -
ThunderBoy
tag
Hat, most azt nem ertem, hogy minek nektek szamitogep....
Az iso kiirasa is komoly feladat egyeseknek...
Torrentel szépen le lehet szedni a SUSE 9.2 Professional Multilanguage-t, ami szep nagy, dual dvd-re megy...
Nekem ez a 9.2 prof van, nem a cd-s, és 0 problémám volt vele... (kiirni az isojat dual lemezre kb 40prc volt ;))
Az összes hardveremet elsőre megismerte, beállította, használatra késszé tette. (még a DVB-tuner kártyámat is megismerte név szerint)
A hangnem volt először, de a yastba kb 2perc alatt megtaláltam a beállítást...
Felrak Firefoxot, Konquer***-t, meg mittomén hany böngszőt, chatprogramot, msn, icq, yahoo multiklienst, openoffice-t (magyar), gimp2-t grafikára, meg millió kissebb lejatszot. Lehet benne szorftvertfejleszteni c-ben, javaba, meg amibe akar az ember.
Szóval pazar operációs rendszer, de aki windózerhez van szokva, annak kvara szokatlan, mivel nemottvannak a dolgok benne ahol a windoze-ba....
Én ugy vagyok vele, hogy kiprobalom, mert miért ne? Persze volt mas *NIX disztribucios tapasztalatom, ezért nem okozott gondot, hogy nincs ''Startmenü''
Szoval annak ajanlom a SUSE-t, aki szeretne egy megbizhato operációs rendszert...
Tud alapból fat32-t írni olvasni, ntfs-t pedig kis trükkel...
Aki pedig faxlama, és csak ''kiprobalom, me jo hecc, de telepítés utan le is törlöm, me nem tudok benne semmit csinalni'' annak nem ajanlom ,)
Ez egy desktop OS, nem game-re való.
Aki webfejlesztéssel, programozással, vagy csak net+multimedia-val foglalkozik, annak ez egy tökéletes operációs rendszer!
Kevés bug, nagy biztonság, mi kell még?
Használható szervernek is, pofonegyszerűen be lehet configolni (php, mysql, apache2, proftpd)
Najo, ennyit rola, tovabbi szep napot..
U.I: torrent search SUSE 9.2 Professional (7.5Gb) -
Tersius
tag
(medve)bocsnak irtam. Az isot.
Barmennyit letolthetsz, igen. Ez benne a jo
Amugy olyan igazan sokat kar gyujteni belole szerintem, egyet kell, azt aztan feltenni, es hasznalni.
Jo is, jon a rendorseg, mutatsz neki 10 linuxot, es mondod, hogy aaa, a tobbi is az, aztan hatha elmennek.
Ennyi up szerintem nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest