Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Belső késztetés hatására elszántam magamat hogy egy kicsit linuxozzak.
Felraktam a SUSE 10.2-t. 200-as vinyóra, csináltam egy 15 gigás particiót, arra került. Eddig oké. Később nem tetszett a bootloaderje, ezért felraktam a GAG 4.5-öt. Ez felülírta a linux bootloaderjét, De valamiért nem tudja elindítani a linuxot, csak windowst, meg A: meghajtót. (Nem találom a boot sectort, ezt a hibát írja....) Linuxot indítani, csak a telepitő DVD-jéről tudok. Aztán letöröltem a GAG-et, akkor meg csak a Win indul, akkor sincs linux bootloader.
Most jönne a kérdés: Hogy lehetne beállítani a GAG-et hogy jól menjen, vagy hogy lehetne visszahozni a linux bootloaderjét?
A másik idegesítő jelenség: Windows alatt egyszerűen elment a hálókártya, azt írja hogy nincs bedugva a kábel, a routeren meg nem világít a gép LEDje. Linux alatt meg szépen megy tovább minden mint ha mi sem történt volna...
Ha valaki tud valamit, vagy találkozott már ezzel a jelenséggel akkor szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi